Forside - Blog

Blog

GPS-sporing af firmabiler

De seneste ti år har GPS fundet vej ind i mange forskellige brancher. En del af forklaringen er, at systemets præcision er blevet så stor, at det giver rigtig god mulighed ikke bare for navigation, men også for nøjagtig sporing og tracking. Du kan blandt andet benytte GPS, når du gerne vil have mulighed for at spore dit firmas biler ... Læs mere »

Sådan giver du dit hus en opfriskning

Du går garanteret op i, at dit hjem skal være rart at være i. At der er den rigtige indretning, og at du føler dig godt tilpas. Men tænker du nogensinde over at pleje husets ydre? Det er det første, folk ser, når de kommer til dit hus, så det giver rigtig god mening at gøre noget ud af det, ... Læs mere »

4 tips til at gøre dit hjem flottere

Har du nogensinde været træt af dit hjems indretning, for den ikke er, som du ønsker den, eller fordi du føler, at den mangler personlighed og kant? Indretning er lidt lige din tøjstil. Du kan helt selv bestemme over den, og den er med til at vise, hvem du er og hvad du kan lide. Hvis du gerne vil gøre ... Læs mere »

En guide til en succesfuld renovering

Der kan være flere grunde til at overveje en renovering af dit hus. Hvis der er flere ting ved dit hus, der er begyndt halte, kan du fikse disse med en renovering. Det vil sige, at dit hus kan komme til at leve længere. Men udover det kan du med en renovering sørge for, at din bolig bliver pænere. Du ... Læs mere »

Drømmer du om et nyt køkken?

Når du har besluttet, at du skal have et nyt køkken, er der mange valg, som du skal til at træffe, hvis du skal finde frem til det helt rette køkken. Der findes så enormt mange forskellige køkkener, så det kan godt være virkelig svært at vide, hvor pokker du skal starte henne. Sørg for at få afdækket dine behov ... Læs mere »

Giv din bolig en kærlig hånd

Bor du i et ældre hus, der godt kunne trænge til en opfriskning? Eller kunne du bare godt tænke dig at skabe noget fornyelse og forandring i dit hjem? Hvis tingene står, som de altid har gjort og alt nærmest ser ud som for fem år siden, kan det også være rigtig rart med et frisk pust. Måske du har ... Læs mere »

Gør din bolig mere gennemført ved små ændringer

Har du nogensinde haft lyst til at renovere din bolig fuldstændig, fordi du er utilfreds med flere ting rundt omkring? Faktisk kan du sagtens nøjes med nogle mindre ændringer hist og her, som til sammen vil gøre din bolig flottere og mere gennemført. Hvis du tænker en smule ud af boksen, behøver du hverken bruge helt vildt mange kræfter eller ... Læs mere »

Sådan kommer du igennem en totalrenovering

En totalrenovering af din bolig kan gøre, at din bolig får helt nyt liv, og at du endelig bliver tilfreds med den. Den kan også gøre, at du får fikset alt det, som lige nu ikke fungerer optimalt. Derfor kan en renovering af dit hus altså være en nødvendighed, men det kan også være noget du kaster dig ud i ... Læs mere »

4 tips til en succesfuld boligrenovering

Er der flere ting i din bolig, som du godt kunne tænke dig at ændre på? Vil du gerne have udnyttet pladsen bedre, forny din bolig eller forbedre alle de ting, der ikke fungerer helt optimalt. Flere af de ting kunne du ordne ved at flytte til et andet hus, men det er ikke noget, du bare lige gør. Desuden ... Læs mere »

Gulvafslibning – En hurtig introduktion

Er gulvene ved at være slidte og kedelige at se på? Trænger de til nyt liv? Med en effektiv gulvafslibning kan du give rummet et helt nyt liv, og gulvene vil være pænere at se på. Derudover vil nyslebne gulve også være lettere at rengøre, da skidt og snavs nemt kan samle sig i de små revner og sprækker, som ... Læs mere »