Forside - Blog

Blog

Klimavenligt ansigtsløft uden store regninger

De fleste af os er interesserede i at spare penge – især på noget så kedeligt som varme og elektricitet. Samtidigt får klima- og miljøproblematikken stadig større opmærksomhed i den offentlige debat, og som forbruger og husejer kan man næsten ikke undgå at føle et ansvar for at mindske sit private energiforburg. Solcelleanlæg tjener hurtigt pengene hjem Et af de ... Læs mere »

Har strømføringen noget med risiciene ved min Mac-oplader at gøre?

Langt de fleste ved, at der naturligvis er risici ved at bruge en oplader. Mange tror dog, at det har noget med strømføringen at gøre. Det er dog et faktum, at det ikke er tilfældet. Det handler nemlig ikke om din strømføring, men det er derimod noget, der handler om den oplader, du har valgt til din MacBook. Derfor skal ... Læs mere »

Planlæg økonomien for dit næste byggeprojekt

Om du skal lave en renovering, eller om du skal have gang i det helt store byggeprojekt, så kommer vi ikke udenom den rolle, som økonomien spiller i det hele. Her tænker vi både på, hvordan du får råd til dit næste byggeprojekt, og hvordan du håndtere at byggeprojektet holder budgettet. Lav en budget Når du starter med at lave ... Læs mere »

Endelig er sommeren ankommet!

Det er endelig blevet sommer i Danmark, hvilket for mange er lig med solbadning, grillmad og kolde drikke i haven. Mange haver kan dog godt have brug for en kærlig hånd, for at stå skarpt i sommermånederne. Læs mere »

Spar penge ved at forbedre din bolig

For mange danskere er sommeren lig med ferie og fridage. Den ekstra frihed kan man ideelt bruge til at forbedre boligen. Læs med her for gode råd til at forbedre boligen i forhold til el og varme, for i det lange løb at spare penge på disse poster. Læs mere »

Sådan indretter du det perfekte soveværelse

Vil du gerne have, at dit soveværelse er mere end blot et rum, du sover i? Vil du gerne have mest muligt ud af det, og også gerne give det karakter og personlighed? Så får du her fire idéer til indretningen af soveværelset, som helt sikkert vil gøre det endnu mere indbydende. 1) Vælg den perfekte seng Vi kan ikke ... Læs mere »

Sådan gør du sommerhuset klar til sæsonstart

Forårstemperaturene er kommet til Danmark og det betyder at sommerferien er på vej. Hvis du er en af de heldige med dit eget sommerhus, er det derfor tid til at gøre sommerhuset klar til sæsonstart, som du får et par gode råd til i denne artikel. Læs mere »

Sådan får du et pænt loft

Skal du i gang med at renovere et rum, så bør du også medtænke loftet i rummet. Det skal selvfølgelig males, når væggene trænger til det, men hvad med selve loftet? Slår det revner, og ser det i det hele taget ret medtaget ud efterhånden, så er det måske nu, du skulle gøre noget mere seriøst ved det. Renovering af ... Læs mere »

Sådan indretter du den perfekte bolig

Har du været ude at gøre dit livs største investering ved at købe et hus? Så er det tid til, at du skal indrette boligen! I denne artikel har vi samlet en række tips og tricks til, hvordan du bedst mulig indretter den perfekte bolig. Læs mere »

Det hvide køkken er en sikker vinder

Drømmer du om et flot køkken i dit nybyggede hus, men har du svært ved at beslutte dig for, hvilket du skal vælge, når du kigger igennem det store udvalg? Så er du bestemt ikke alene. Men heldigvis er der råd at hente. Læs mere om det her. Kan passe ind i alle hjem Mange drømmer om at få det ... Læs mere »