Forside - Blog

Blog

Eternittaget er stadig et sikkert hit blandt danskerne

De velkendte sorte bølge tage er efterhånden over det hele i Danmark. Eternittaget er en af de mest populære tagtyper i Danmark, og det med god grund. Et slidstærkt tag med en lang holdbarhed til en fordelagtig pris er noget, der klinger godt i danskernes øre. Eternittaget er lavet af fibercement, der, som navnet antyder, hovedsageligt består af cement, der ... Læs mere »

Vælg de rigtige garageporte

Er du på udkig efter en funktionel og professionel løsning til din garage? Det er ikke uden betydning, hvilken garageporte du vælger, når det er blevet tid til at sætte nye indgange i murværket. De funktionelle garageporte hos Novoferm er et professionelt produkt, som tilpasses præcis de ønsker og behov du har. Det giver dig en succesfuld løsning, du kan ... Læs mere »

Hurtige industriporte til alle formål

I industrien er der ikke brug for klaprende døre og løse hængsler. Her er der brug for hurtige industriporte i høj kvalitet, der sikrer en effektiv og praktisk løsning i en travl hverdag. Er du på udkig efter en industriport, der fungerer fra den monteres? Der findes et stort udvalg af hurtige industriporte til alle erhvervstyper, og uanset som du ... Læs mere »

4 tips til renovering af dit køkken

Renovering af køkken

Ligner dit køkken noget fra 1970’erne, og synes du efterhånden, at det er på høje tide, at det får en ansigtsløftning? Så er du havnet det helt rette sted. Her får du 4 gode tips til, hvordan du kan renovere dit køkken, så du ender med et rum, som både du og resten af familien bliver glade for. Tip nr. ... Læs mere »

Sådan opnår du New Yorker-stilen i dit eget hjem

Har du oplevet at stå med åben mund i et smukt, New Yorker-inspireret hjem før, mens du nærmest blev blæst bagover af det rå og stilrene udtryk, som denne form for indretning giver? I så fald er du langt fra alene. New Yorker-stilen hitter som aldrig før, og kunne du godt tænke dig at finde inspiration til, hvordan dit eget ... Læs mere »

Din bolig skal føles som et hjem

Der er mange parametre, der har afgørende betydning, når du skal indrette din bolig. Der er mange, der har fokus på, at det blot skal være pænt. For mange er dette et vigtigt aspekt, men det bør dog aldrig overskygge det faktum, at indretningen også skal være funktionel. Vigtigst af alt er, at det skal føles som et hjem. Det ... Læs mere »

Husk dette når du begynder dit byggeprojekt

Hvis det er første gang du skal renovere dit hus eller starte et helt nyt byggeprojekt, så er der flere ting, som man ikke altid tænker over, inden man går i gang. Her har vi samlet en liste med ting, som er værd at huske, inden man går i gang. Undersøg ejendommen inden du indhenter tilbud Inden man går i ... Læs mere »

Sådan får du et godt lys i dit værksted

Sådan får du et godt lys i dit værksted - En nem guide

Annonce Står du overfor at skulle opsætte ny belysning i din garage, værksted eller lager bygning? Med de mange forskellige muligheder der idag findes på markedet, kan det være svært at finde den helt rigtige løsning. Mulighederne med led belysning er mange og vi skal alle til at lære de mange nye specifikationer at kende, inden vi kan træffe det ... Læs mere »

Bekæmp fugt i fundamentet

Fugt kan være enormt skadeligt for en bygning. Først og fremmest er det eroderende, hvilket vil sige, at det slider på alt, hvad det kommer i kontakt med. Får man ikke set på sine fugtproblemer i tid, går det derfor nemt hen og bliver langt være, dyrere og mere omfangsrigt. Derudover skaber fugt også gode vækstmuligheder for skimmelsvamp og dets ... Læs mere »

Drømmehuset er købt – hvad nu?

Annonce Du kan ikke forestille dig at det nu er dig, der er den voksne. At det netop er dig, som har haft den samme kæreste i snart ti år. At det netop er dig, som står og holder på din tykke mave og mærker spark. At det netop er dig, som står med en kuglepen i den anden hånd, ... Læs mere »