Forside - Blog

Blog

Bekæmp fugt i fundamentet

Fugt kan være enormt skadeligt for en bygning. Først og fremmest er det eroderende, hvilket vil sige, at det slider på alt, hvad det kommer i kontakt med. Får man ikke set på sine fugtproblemer i tid, går det derfor nemt hen og bliver langt være, dyrere og mere omfangsrigt. Derudover skaber fugt også gode vækstmuligheder for skimmelsvamp og dets ... Læs mere »

Drømmehuset er købt – hvad nu?

Annonce Du kan ikke forestille dig at det nu er dig, der er den voksne. At det netop er dig, som har haft den samme kæreste i snart ti år. At det netop er dig, som står og holder på din tykke mave og mærker spark. At det netop er dig, som står med en kuglepen i den anden hånd, ... Læs mere »

Sådan passer du på din terrasse om vinteren

Dette er sponsoreret indhold  Sommeren og de varme dage er højtiden for at bruge terrassen. Solen skinner udenfor og både middag, drinks og hygge flyttes udendørs. Når vinteren og de koldere temperaturer kommer snigende har man mest af alt lyst til at rykke indendørs, og terrassen efterlades ofte uberørt. Har du i stedet lyst til at pusle om terrassen året ... Læs mere »

Opgradér din terrasse med en hængende terrassevarmer

Annonce Savner du også de lange, hyggelige sommeraftener ude på terrassen i godt selskab? Så er en hængende terrassevarmer måske lige noget for dig. Vintermånederne er på nuværende tidspunkt over Danmark, og dem forbinder du nok ikke ligefrem med terrassevejr. Terrassen forbindes ofte med sommeren. Men faktisk behøver brugen af din terrasse slet ikke at være så sæsonbetonet. Ved at ... Læs mere »

Haveprojekter du kan gå i gang med

Kan du godt lide at gå op i indretning og boligstil? Det er altid rart at have et hjem, der ser flot og indbydende ud. Men går du også op i, at din have skal være det samme? Hvis tingene skal hænge sammen hele vejen, vil det give rigtig god mening at gøre noget mere ud af din have, hvis ... Læs mere »

Prisen på et brændefyr kan hurtigt tjenes hjem

I et land som Danmark er det klart, at du må have en effektiv måde at varme dit hus op på. Det bliver nemlig koldt om vinteren, og derfor kan du være sikker på, at du kommer til at bruge dine varmekilder i store dele af året. Køb et nyt brændefyr Varmer du dit hus op ved hjælp af brændefyr, ... Læs mere »

GPS-sporing af firmabiler

De seneste ti år har GPS fundet vej ind i mange forskellige brancher. En del af forklaringen er, at systemets præcision er blevet så stor, at det giver rigtig god mulighed ikke bare for navigation, men også for nøjagtig sporing og tracking. Du kan blandt andet benytte GPS, når du gerne vil have mulighed for at spore dit firmas biler ... Læs mere »

Sådan giver du dit hus en opfriskning

Du går garanteret op i, at dit hjem skal være rart at være i. At der er den rigtige indretning, og at du føler dig godt tilpas. Men tænker du nogensinde over at pleje husets ydre? Det er det første, folk ser, når de kommer til dit hus, så det giver rigtig god mening at gøre noget ud af det, ... Læs mere »

4 tips til at gøre dit hjem flottere

Har du nogensinde været træt af dit hjems indretning, for den ikke er, som du ønsker den, eller fordi du føler, at den mangler personlighed og kant? Indretning er lidt lige din tøjstil. Du kan helt selv bestemme over den, og den er med til at vise, hvem du er og hvad du kan lide. Hvis du gerne vil gøre ... Læs mere »