Forside - Blog

Blog

Sådan bruger man rugemaskiner optimalt

Når du tænker rugemaskine, tænker du helt sikkert på sådan én, som kvinder kan sætte deres æg i og rugemødre og den slags. Men en rugemaskine kan også være en maskine, som udrugger æggene for dig og dine høns, ænder, kalkuner, eller hvad du måtte have af dyr, som skal hjælpes på vej. Sådan virker den Måden, du bruger den ... Læs mere »

Hvordan virker en varmepumpe?

En varmepumpe kan være noget af et mysterium for mange folk. Det virker helt urealistisk, at en varmepumpe skal kunne trække energi ud af luften for at levere denne ind i boligen – og dette i særdeleshed i vinterhalvåret, hvor temperaturen er lav og Danmark for alvor viser sit klima frem til offentlig skue. Men varmepumpen fungerer året rundt, og ... Læs mere »

Nyt gulv kan betyde lavere forbrug af varme

Når snakken falder på energirenoveringer og lignende, er det de færreste af os, der anbefaler et nyt gulv som et effektivt tiltag. Det er en skam, da gulvet faktisk har en større betydning for det samlede varmeforbrug end man lige skulle gå og tro. Vælg et gulv der holder på varmen Som du nok allerede er blevet klog på, så ... Læs mere »

Realiser dine boligdrømme med et forbrugslån

Der er rigtig mange danskere, der går med en række drømme, der vedrører deres bolig. Det kan være, at de har et ønske om, at få monteret et nyt køkken, lave en tilbygning eller derimod etablere en ny terrasse i baghaven. Fælles for alle disse tiltag er, at det er noget, der koster penge – og oftest er det ikke ... Læs mere »

Det omvendte forældrekøb: Er det en god investering?

Forældrekøb er blevet populært for forældre der gerne vil hjælpe deres børn når de flytter hjemmefra. Vi begynder nu at se forældrekøb, hvor det er børnene der køber bolig til deres forældre. Årsagen til denne tendens er at der kan være skattefordele ved at gøre det, hvis det bliver gjort korrekt. I denne artikel forklarer vi hvordan du laver forældrekøbet ... Læs mere »

Indret dig fornuftigt og udnyt pladsen i din lejlighed bedst muligt

Hvis du er bosat i en mindre lejlighed, så skal der naturligvis ikke herske nogen tvivl om, at det er særdeles vigtigt, at du sørger for at udnytte pladsen bedst muligt, så du dermed ikke spilder pladsen med unødig indretning. Der er rigtig mange forskellige ting, du skal sørge for at tage op til overvejelse i en sådan sammenhæng, hvis ... Læs mere »

Få ordnet haven og ryddet op i de gamle ting

Når det bliver sommer, kan det være en fordel at give boligen og områderne omkring den helt store tur med havearbejde og oprydning, så boligen, bygninger omkring, haven osv. kommer til at tage sig bedst muligt ud. Til dette kan det dog være en fordel at være i besiddelse af de rette materialer, så det bliver lettest muligt at få ... Læs mere »

Gode grunde til at købe dit badekar på nettet

Har du længe gået med drømmen om, at implementere et badekar på dit badeværelse, så er der bestemt ikke nogen grund til at tøve. Det er dog vigtigt, at processen gennemtænkes fra start til slut, så du er sikker på, at det er det rette valg for dit vedkommende. Derfor er det også vitalt, at du har overvejet de mange ... Læs mere »

Du kan nemt købe ind til dit næste byggeprojekt på nettet

Hvis du står overfor, at skulle gennemføre et byggeprojekt på egen hånd, så skal du selvfølgelig også investere i de nødvendige materialer, der skal bruges til det respektive projekt. I denne forbindelse har du et væld af muligheder for at finde frem til og investere i lige netop de materialer, du står og har brug for. I denne forbindelse skal ... Læs mere »