Forside - Blog

Blog

Skab det bedste indre i forbindelse med badeværelsesbyggeriet

Der er mange beslutninger at forhold sig til, når man bygger nyt eller bygger om. Dette gælder ikke mindst for områder så som indretning. Her kan det i særlig grad være vigtigt at have øje for detaljen: Ofte kræver det nemlig, at ting er både flotte rent visuelt og på samme tid funktionelle set i et rent praktisk perspektiv. I ... Læs mere »

Lån til ombygning, tilbygning eller renovering

Hvis du er i gang, med at planlægge dit næste byggeprojekt, er der mange overvejelser du bør foretage inden du går i gang. Et nybyggeri, er mere omfattende end en renovering. En tilbygning er også i den lidt større kaliber af byggeprojekter. Ved nybygninger, bør du overveje dine varmekilder. Tænk over hvilken varmekilde, der er mest energivenlig og billigst på ... Læs mere »

Indret dit hus lige som du vil have det

For mange er det en stor drøm at flytte i hus. Når du først har fundet et lækkert hus med en god beliggenhed, er næste skridt at indrette huset lige sådan, som du vil have det. Dette kan dog være et uoverskueligt projekt. Skal køkkenet og badeværelset laves om? Når du flytter ind i et nyt hus, kan det være ... Læs mere »

Derfor bør du renovere køkken og badeværelse

Der er mange af os, der til tider kan få en fornemmelse af, at der skal ske noget nyt i livet. Det kan komme som følge af, at alt er blevet for trivielt i ens hjem, og derfor kan der ske et behov for noget fornyelse. Dog er det særligt et behov, der kommer til udtryk, hvis man bor i ... Læs mere »

Trænger dit tag til en kærlig hånd?

Det er i dag en tendens, at der er mange, der vælger at flytte ind i nogle ældre boliger. Og det med god grund. Når det kommer til at hus, som der har nogle år på bagen, er der nemlig tale om et hjem, der rummer masser af sjæl og masser af liv. Der er ofte noget mere charme over ... Læs mere »

Skal du have et nyt køkken?

Køkkenet er et af de rum i hjemmet, som der bruges mest. Og det betyder, at det også bliver udsat for mest slid, og på sigt er det noget, der kan få rummet til at se både slidt, trist og endda også kedeligt ud. Og det er super ærgerligt, idet det er noget, der i sidste ende kan gå ud ... Læs mere »

Derfor skal du have en ordentlig isolering

Der er i dag mange, der bor i nogle ældre hjem. Og med et sådan følger der ofte en del renoveringer og forbedringer, og det er bestemt også noget, der kan komme til udtryk med det, der ikke lige kan ses med det blotte øje. Her er der for eksempel tale om isoleringen. Er denne ikke i orden, eller kunne ... Læs mere »

Skal der ske noget nyt på dine vægge?

Det er ikke nogen hemmelighed, at der med tiden kan være behov for, at et hjem ser en kærlig hånd. Og det er ikke altid, at det er nok med en grundig rengøring eller en mindre renovering i forhold til at udskifte greb og mindre interiør-ting. Dog er det sådanne små ting, der er billige at udskifte, hvorfor det kan ... Læs mere »

Derfor skal du sikre dit hjem

Der er ikke noget, der er værre end at komme hjem efter noget tid uden for huset og opdage, at der har været nogle indenfor uden at have været indbudte. Det er for eksempel ofte noget, der sker, når man kommer hjem efter en skøn ferie, når man har nydt en aften i hyggeligt selskab hos noget familie, eller når ... Læs mere »

Trænger du til lidt fornyelse i dit hjem?

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange, der med tiden kan opleve og føle, at der er behov for noget fornyelse og noget forandring i deres hverdag. Og frem for at give sig i kast med nye projekter og vilde opfindelser, er der mange, der vælger at tage et lidt grundigere kig på deres hjem. Der er nemlig ... Læs mere »