Forside - Blog

Blog

En bolig, der passer til et barn

Der er stor forskel på at bo alene eller sammen med en partner og på at bo med et lille barn. Det stiller helt nye krav til din bolig, og derfor er det også vigtigt, at du gør dig nogle boligovervejelser, hvis du skal til at være forælder. Der er nemlig en række ting, man skal have styr på inden ... Læs mere »

Skal du flytte i forbindelse med at I får et barn?

Skal du snart være forælder? Da er det ikke usædvanligt, at man flytter et nyt sted hen. Ofte har man brug for mere plads, når man får et barn. Måske vil man også gerne et bo et sted, som er mere roligt end der, hvor man hidtil har boet. Der er nogle særlige ting, som du skal tænke på i ... Læs mere »

Selvstændig håndværker: Vær synlig og sæt gang i væksten

Offline marketing

Det er ingen dans på røde roser at være selvstændig håndværker. Det er nemlig ene og alene op til dig at sikre, at der er opgaver nok, så der kan komme smør på brødet hver dag. Opskriften er selvfølgelig synlighed – jo mere synlig du er de rigtige steder, desto flere opgaver vil du typisk få, og desto sundere en ... Læs mere »

En bæredygtig hverdag

Bæredygtighed bliver mere og mere en del af vores hverdag, da vores verdenen står over for klimaforandringer, som påvirker hele jorden. Forandringer er derfor blevet en nødvendighed, for at komme klimaforandringerne til livs. Derfor kan de være en god ide at implementere bæredygtighed i de beslutninger du skal foretage, på den måde kan du hjælpe med at gøre en bæredygtig ... Læs mere »

5 fordele ved nybyg

Drømmer du om at bo i et helt nybygget hus med en skøn have, som du helt selv kan indrette og gøre til din egen. Så læs med her og få fem gode fordele ved et nybyggeri. Der er mange fordele ved at bygge selv. Men det er også et større projekt at give sig i kast med, så hvis ... Læs mere »

Få overblikket over kloakledninger med tv-inspektion

Oplever du problemer med din kloak, så kan det være, at du er udsat for et rotteangreb eller der er brug på kloakledningen. Hvis du har brug for hjælp til at få undersøgt din kloak, så kan det være at du skal gøre brug af en TV-inspektion. Læs mere her og find ud, hvordan du kan få inspiceret din kloak ... Læs mere »

Find god skadeservice

Hvis du for eksempel har et hus, så er det vigtigt, at du ved, hvordan du kan få hjælp, hvis der skulle opstå skader. Celero yder skadeservice, så du kan være helt rolig, for hjælpen er nær. Hvad skal du bruge skadeservice til? Der kan være rigtig mange situationer, hvor du kan få brug for skadeservice. For det er næsten ... Læs mere »

Trænger du til fornyelse?

To unge mennesker kigger ud af vinduet for at få luft og lys

Vi kan alle have behovet for at prøve noget nyt en gang imellem. Om det er en rejse, en shoppetur eller en ny cykel, er fornyelse noget der gør livet nemmere og bedre for os hver dag. Derfor er det vigtigt at indføre denne fornyelse, hvis du ikke føler at den er til stede. Det er vigtigt ikke at føle, ... Læs mere »

Guide: Sådan sliber du dit gulv, så det bliver så godt som nyt

Hvis dit gulv er fyldt med ridser og mærker, er det ofte på tide med en gulvafslibning. Du kan enten vælge at hyre en virksomhed til at gøre det for dig, eller du kan give dig i kast med gulvafslibning på egen hånd. Vælger du sidstnævnte fremgangsmåde, følger her en udførlig guide til, hvordan du gør. Er dit gulv blevet ... Læs mere »

Find gode tilbud til din næste murer

omfugning af facade

Kender du det, når man kan se på huset, at det trænger til en kærlig hånd? Eller måske har du planer om et større byggeprojekt? Drømmene kan være store, men det kan også være svært at realisere dem.  Det kan også være, at du gerne bare vil have huset renoveret. I hvert fald, er det ofte at du har brug ... Læs mere »