Forside - Blog

Blog

Sådan udnytter du dit køkken-alrums fulde potentiale

Et køkken-alrum, eller samtalekøkken som det også omtales, er efterhånden et rum som findes i rigtig mange danske hjem. Det defineres ved at det er et køkken, kombineret med en stue, og ligger dermed op til at der skal hygges i køkkenet, hele familien sammen. Der er flere grunde til rummets stigende popularitet de senere år; hele familien kan samles ... Læs mere »

3 grunde til at vælge en carport af stål

Høje, lave, fritstående, tilbygget, med eller uden beklædning på siderne, med fladt tag, med buet tag… Der findes efterhånden ligeså mange typer af carporte, som der findes typer af huse. Dette kan antages at skyldes, at der i dag er langt mere fokus på symmetri og ensartethed end tidligere, og boligejere går højere op i det æstetiske og arkitektoniske udtryk ... Læs mere »

Få en masse hyggelige stunder med familien i jeres helt egen vinterhave

De fleste kender til konceptet med en helt almindelig udestue, som kun bruges i de varme måneder. Man behøves dog ikke nøjes med en udestue, som kun kan bruges i sommermånederne, men kan derimod få tilbygget en vinterhave til sit hjem. En vinterhave fungerer på samme måde som en udestue i form af, at den har store glaspartier og er ... Læs mere »

Tag din virksomhed til det næste level

Vil du gerne forbedre din virksomhed, så i kan udvikle jer og få mere succes på markedet, så kommer der her nogle gode råd, i kan gøre brug af. Det kan være svært at konkurrere med de største på markedet, men hvis man formår at gøre brug af disse ideer, kan det hjælpe en i den rigtige retning. Læs mere »

Mangler du ekstra mandskab til dit byggeprojekt?

Det kræver mange hænder at bygge nyt og renovere, derfor kan man hurtigt komme til at mangle arbejdskraft. Det kræver tid og overskud at finde ekstra bemanding, men det er der heldigvis råd for! Outsource opgaven I stedet for selv at søge efter en ny medarbejder kan du hyre et firma med forstand på rekruttering til at klare det for ... Læs mere »

Byg og indret et godt bryggers

Bryggerset kan ofte være et undervurderet og måske endda overset rum i hjemmet. Det er ikke et rum, man normalt viser frem, og derfor er det ikke det rum, der bliver prioriteret højest, når man bygger. Det er dog en fejl, for et bryggers kan sagtens have en vigtig rolle i hjemmet. Skal du renovere dit bryggers eller måske bygge ... Læs mere »

Undgå disse klassiske fejl, når du indretter din stue

En hyggelig og behagelig dagligstue er noget af det vigtigste, et hus kan have. Stuen er hjertet i hjemmet, for det er her, vi hygger med familien, samles til en god film om aftenen eller smækker benene op efter en lang dag på jobbet. Hvis stuen skal fungere som hjemmets samlingspunkt, kræver det, at den er indrettet optimalt, og det ... Læs mere »

Lån penge til tagrenovering, så holder taget længere

Når du er ejer af et hus, så er der rigtig mange ting, som du skal holde styr på og tage stilling til. Det er fedt at eje, fordi du ikke hver eneste måned smider penge væk på husleje. Til gengæld hviler der et større ansvar på dig. Det gælder særligt, når det kommer til vedligeholdelse og renovering af huset. ... Læs mere »

Er netpuds den rigtige løsning for dig?

Netpuds er til dig, som ønsker en meget stærk og langtidsholdbar løsning eller til dig, som står over for en facade med større revnedannelser, afskalninger og facadeskader, hvilket ofte ses i ældre bygninger. Netpuds er et puds med mange egenskaber. Udover at være stærk og langtidsholdbar er den nemlig også funktionel, beskyttende og pæn, og så kræver den minimum vedligeholdelse. ... Læs mere »