Forside - Blog

Blog

Hvordan bliver man jordbrugsteknolog?

jordbrugsteknolog

Hvis du har et ønske om at komme til at arbejde med miljø, natur og dyr, er uddannelsen til jordbrugsteknolog måske noget for dig? Det er en uddannelse, der giver dig viden om rådgivning, formidling, produktion, ledelse og udvikling indenfor områderne natur, jordbrug og miljø. Det er en bred uddannelse, der åbner for mange forskellige muligheder. Læs også om uddannelsen ... Læs mere »

Ved du hvem du lukker ind? Ny dørtelefon med video kan fortælle dig det.

De fleste der bor i lejlighed har sikkert prøvet, at det ringer på dørtelefonen, men man venter ikke nogen gæster, så det er spændende, hvem det kan være, der ringer på. De fleste har sikkert tendens til at lukke personen ind, selvom de ikke ved, hvem der ringer på. Nu har du heldigvis mulighed for at følge med i, hvem der ringer ... Læs mere »

Har du selv tid til at styre din renovering?

Der er ingen der synes det er sjovt at stå midt i byggerod og en kompliceret renoveringsproces. Det vi kan lide, er det resultat der kommer ud af renoveringen. At renovere selv kan spare dig for en masse penger, men hvad med alle bekymringerne, stresset – og ikke mindst, hvad med tiden? At bygge og renovere selv tager ekstremt meget ... Læs mere »

Husk at sikre dit hjem efter corona, indbrudstyvene kan være desperate

Corona har ikke kun påvirket vores samfund negativt. Vi står nemlig i en meget positiv udvikling i forhold til antal udførte indbrud det første kvartal i 2020. Vi var dog allerede på vej i denne retning i 2019, tallene fra 2019 følge Danmarks Statistik viser at det kun er blevet udført 24.553 indbrud i de danske hjem, hvilket er de ... Læs mere »

Hvor finder jeg en god lejlighed i Aalborg?

Spørgsmålet gælder faktisk ikke kun til den største by i nordjylland. Det gælder sådan set for hele Danmark. Det kan nemlig af og til være lidt svært at finde en god lejlighed i de større danske byer. Selvom der findes en masse forskellige gode online boligportaler, så har de af og til ikke et særlig stort indhold, hvilket gør hele ... Læs mere »

Hvilke muligheder har du med husets facade og tag?

Hvilke muligheder har du med husets facade og tag

Hvis dit hus skal have nyt tag eller trænger til en opgradering af sin facade, skal du i gang med at researche. Der er nemlig en del ting, du bør vide om de forskellige facade- og tagtyper, før du begynder at vælge og vrage. Du kan finde mange variationer af facader og tag på markedet. I artiklen her vil vi ... Læs mere »

VVS – Sådan sparer du penge på en VVS installatør!

Står du lige nu med en VVS opgave, og ønsker du at spare lidt penge på det arbejde, der skal udføres? Så kan du med fordel læsere videre herunder. Vi kommer med nogle gode tips til, hvordan du kan spare penge, næste gang du skal have udført en VVS opgave. Der findes et hav af VVS firmaer, som ønsker at ... Læs mere »

Lej en minigraver til dit haveprojekt

Tid i haven er tid godt brugt. De projekter man kan lægge ude på sin egen jord, er næsten uendelige. Og ofte vil det ene projekt blive afløst af det andet. Projekterne kan både være mange, men de kan også være store. Indimellem så store, at ren menneskekraft ikke er helt nok. Det gælder særligt større graveprojekter. Selvom de fleste ... Læs mere »

Eternittaget er stadig et sikkert hit blandt danskerne

De velkendte sorte bølge tage er efterhånden over det hele i Danmark. Eternittaget er en af de mest populære tagtyper i Danmark, og det med god grund. Et slidstærkt tag med en lang holdbarhed til en fordelagtig pris er noget, der klinger godt i danskernes øre. Eternittaget er lavet af fibercement, der, som navnet antyder, hovedsageligt består af cement, der ... Læs mere »

Vælg de rigtige garageporte

Er du på udkig efter en funktionel og professionel løsning til din garage? Det er ikke uden betydning, hvilken garageporte du vælger, når det er blevet tid til at sætte nye indgange i murværket. De funktionelle garageporte hos Novoferm er et professionelt produkt, som tilpasses præcis de ønsker og behov du har. Det giver dig en succesfuld løsning, du kan ... Læs mere »