Effektive råd mod indbrud i 2016

Nye undersøgelser viser desværre, at antallet af indbrud i Danmark igen er stigende. I en lang årrække har tallet ellers været faldende, hvilket har bragt stor glæde blandt danskerne, men nu ser udviklingen altså ud til at gå i den forkerte retning.

Derfor gælder det som husstand om at tage sine forholdsregler med henblik på at minimere risikoen for indbrud. Og hvordan kan du så sikre dit hjem mod indbrud i 2016? Det forsøger vi at give dig svaret på i form af nedenstående råd.

Tågekanonen er tyvens fjende nr. 1

Hvis du ikke vil gå på kompromis med noget som helst, så kan vi den grad anbefale dig at anskaffe en tågekanon. Tågekanonen er nemlig tyvens fjende nr. 1 – og med ganske god grund. En tågekanon bliver betegnet som aktiv indbrudssikring, da tågen som sprøjter ud aktivt skræmmer tyven væk.

Læs også: Undgå indbrudstyve i 2014 med disse tricks

Gå efter et testvindende alarmsystem

Det er også en god ide at få opsat et alarmsystem. På den måde har du endnu et element som kan skræmme tyven til at vælge en anden bolig end din til at begå indbrud i. Der findes et væld af forskellige systemer på markedet, hvorfor du skal holde tungen lige i munden, når du vælger system.

Testvindere er nogle af de bedste på markedet

En god ide er at vælge en testvinder inden for alarmsystemer. På den måde er du sikker på, at systemet virker som det skal og samtidig er bedst i test i forhold til de systemer som findes på markedet.

Der er mange gode grunde til at vælge en god alarm:

  • Det skræmmer tyven fra at begå indbrud
  • Du vil føle en større tryghed
  • Det kan i visse tilfælde hjælpe politiet med opklaringsarbejdet

Passer din indboforsikring til dit behov?

I forbindelse med indbrudssikring af huset er det en fremragende ide at gennemgå din indboforsikring. Der kan nemlig være mange penge at spare ved at gennemgå din indboforsikring efter du har gjort en stor indsats i forhold til at indbrudssikre huset.

Et indbrudssikkert hjem kan være billigere at forsikre

Et indbrudssikkert hjem kan være billigt at forsikre. Det er ikke altid det bliver billigere, men det er bestemt værd at undersøge dine muligheder. Derudover kan det også være, at din forsikring skal sammensættes på en anden måde efter du har indbrudssikret dit hus. Vi anbefaler, at du kontakter dit forsikringsselskab eller en uafhængig rådgiver som kan hjælpe dig med at få den forsikring som passer bedst på dig og dit behov.

Få den bedste pris på indboforsikring

Er du meget stor tilhænger af at have den billigste forsikring på markedet? I så fald anbefaler vi, at du indhenter tilbud hos forskellige selskaber med henblik på at sammenligne tilbud, priser osv. Indhentning af tilbud gør det alt andet lige nemmere for dig at vælge den bedste forsikring på markedet. Følg linket herunder og prismatch din forsikring.

Prismatch din indboforsikring her