Efterisolering – begræns dit varmeforbrug

En efterisolering af huset kan i mange tilfælde vise sig at være en rigtig fornuftig løsning, hvis du gerne vil nedbringe dit varmeforbrug og dermed spare penge på varmeregningen. Udover at nedbringe dit varmeforbrug vil en efterisolering også give dig et markant bedre indeklima samt få dit hus til at stige i værdi. Der er mange fordele forbundet med en efterisolering.

På denne side kan du finde en masse generel information. Du vil bl.a. få svar på, hvad en efterisolering er og hvor i huset det er mest effektivt at efterisolere. Hvis du allerede nu ved, at dit hus skal have arbejdet udført og hvor, så anbefaler vi at benytte dig af tilbuds-linket i den stribede boks herunder. På den måde kan du få tre gratis og uforpligtende tilbud fra tre isoleringsfirmaer.

Efterisolering: Hvad er det?

En efterisolering er en isolering du får udført efter, at dit hus er færdigbygget. Det drejer sig typisk om, at der bliver der lagt ekstra isolering i eksempelvis ydervægge, hvis ikke disse er gode nok til at holde på varmen.

Selvom man skulle tro, at det kun er ældre huse, der har behov, så kan nye huse faktisk også have gavn af det. Lad os sige, at du er flyttet ind i et forholdsvist nyt hus. Efter et par måneder i huset opdager du, at varmen har det med at forsvinde fra en bestemt ydervæg. Denne ydervæg er altså ikke blevet isoleret godt nok, da huset blev bygget. Derfor er det nødvendigt, hvis du ønsker at holde optimalt på varmen i det nye hus.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på efterisolering

Skal dit hus efterisoleres, så anbefaler BedreByg.dk at indhente tre gratis og uforpligtende tilbud via 3byggetilbud.dk.

Det eneste du skal gøre er at indsende en kort beskrivelse af din opgave. Herefter kan du se frem til at modtage de tre gratis tilbud inden for tre arbejdsdage.

Bestil 3 gratis og uforpligtende tilbud på efterisolering her

Langt de fleste husejere vælger at få efterisoleret deres hus af den simple grund, at huset ikke er i stand til at holde optimalt på varmen. Ved at få efterisoleret husets ”svage”-punkter er det muligt at nedbringe varmeforbruget markant. Hvis du er i tvivl om hvorvidt en efterisolering kan hjælpe dig med at spare på varmen, så kan du med fordel tage fat i en fagkyndig isolatør. Han eller hun kan hurtigt gennemgå dit hus for utætheder og finde ud af om dit hus har brug for ekstra isolering.

VIDEO: Se hvordan en efterisolering af skunk foregår

http://www.youtube.com/watch?v=3Oj-U4oc-7E

Videoen er lavet af Byggeri og Energi

Fordele ved at få udført en efterisolering

  • Lavere forbrug af varme
  • Forbedret indeklima
  • Stigning i boligværdi

Lavere forbrug af varme

Der hersker selvfølgelig ingen tvivl om, at dit forbrug af varme bliver mindre med en god isolering. Jo mindre forbrug af varme du har, jo flere penge vil du også spare på din varmeregne. Derfor er det en ganske fornuftig investering, som ofte har en kort tilbagebetalingstid.

Forbedret indeklima

Med en efterisolering bliver dit hus bedre til at holde på varmen – og det er noget, der kan mærkes på indeklimaet. En efterisolering af huset giver et forbedret indeklima, da temperaturen nu har lettere ved at holde sig på et konstant niveau. Du slipper samtidig for at skulle skrue op og ned for varmen hele tiden.

Stigning i boligværdi

Det hjælper ikke kun på varmeregningen og indeklimaet, men i den grad også på boligens værdi. Ved at få ekstra isoleret huset opnår dit hus en forbedret energimærkning, hvilket gør huset mere eftertragtet – og det betyder en stigning i boligværdien. I disse dage når huse skal sælges, er der et meget stort fokus på, hvor energivenligt huset er. Derfor er et hus, der er optimalt isoleret meget nemmere at sælge end et hus, der ikke er. Og i langt de fleste tilfælde vil du også få flere kroner i kassen for et hus, der er godt isoleret og holder optimalt på varmen end et hus, der ikke gør.

[button link=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=11346&uid=bedrebyg&bannerid=24040″ type=”big” newwindow=”yes”]Få 3 gratis tilbud på en efterisolering[/button]

Få tilskud til opgaven

Det er muligt at få skattemæssige fradrag til udførelsen. De skattemæssige fradrag gælder håndværkerlønnen inkl. moms. Fradraget er på max. 15.000 kr. pr. person i husstanden. Alle i husstanden kan få gavn af fradraget, så længe personen er fyldt 18 år.

Du kan få tilskud til efterisoleringen via din skatteafregning. Det maksimale beløb du kan få fradrag for er 30.000 kr. Fradraget har en skatteværdi på 33 %, hvilket betyder, at du får en tredjedel tilbage i skat. Hvis du gerne vil gøre brug af fradraget/tilskuddet, så må du ikke betale din håndværker kontant. Det gælder kun, hvis du betaler med betalingskort, girokort eller bankoverførsel.

Hvis du vil nyde godt af et fradrag for arbejde udført i 2013, skal du senest have betalt din håndværkerregning d. 28. februar 2014. Og hvis du vil have fradrag for arbejde udført i 2014, skal du senest betale regningen d. 28. februar 2015.

Gode råd

Hvis du gerne vil have nogle rigtig gode tilbud på efterisolering, så anbefaler vi at benytte dig af 3byggetilbud.dks service. Her indsender du blot din opgave og efterfølgende vil du få tre gratis og uforpligtende tilbud fra håndværkere i dit nærområde. På den måde kan du vælge det tilbud, der er billigst og spare flest mulige penge. Benyt dig af tilbudsknappen længere oppe på siden og gå direkte til 3byggetilbud.dk. Hvis du bare gerne vil i gang med det samme så tag kontakt til hotpaper.dk, de er specialister i isolering og arbejder i hele landet.

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer til denne artikel, så må du meget gerne benytte dig af kommentarfeltet herunder. Du må også gerne skrive til os, hvis du selv har fået udført en efterisolering. Vi er meget interesseret i at høre om, hvor stor en besparelse du opnåede ved at få lagt ekstra isolering i huset. Tak fordi du læste med.