Forside - Energi

Energi

El-gulvvarme er billigere end du tror

El-gulvvarme er den billigste måde at få lagt gulvvarme under f.eks. flisegulvet i badeværelset eller trægulvet i stuen. Samtidig har moderne el-gulvvarme en langt mere intelligent styring. Så er gulvet velisoleret, kan du holde udgifterne til el-gulvvarme på et minimum. Både ved etablering og drift. Læs med her, og bliv klogere på moderne el-gulvvarme. Elvarme har med rette været en ... Læs mere »

Isolering af huset – her får du et overblik

Hvis du bygger nyt hus er isolering en essentiel del af arbejdet for at holde på varmen, undgå træk og spare på CO2-udledningen. Det samme kan siges, når du vælger at efterisolere et ældre hus. Dette øger tilmed husets værdi, og du vil helt sikkert opleve, at varmeregningen bliver mindre, da du ikke længere ”spilder” varme ved dårlig isolering. Men ... Læs mere »

Få styr på dit hjem op til jul

Alle elsker jul, men det er langt fra alle som elsker kulde. Hvis du er en af dem som ikke nyder kulde overhovedet, så kan det ødelægge hele julen, hvis dit hus trækker. Selvom du ikke har noget imod kulden, så kan det være en super god idé at sikre, at dit hus er i god stand, inden vinteren begynder. ... Læs mere »

3 gode råd til energioptimering af dit hus

Der er alt for mange husejere i Danmark, der fyrer for gråspurvene, fordi deres hus er utæt. Hvis dit hus ikke er energioptimeret, kan det koste dig rigtig mange penge om året. Det er dumme penge at betale, for det er relativt nemt at gøre noget ved det. Med ganske få forbedringer af dit hus, kan du spare mange penge ... Læs mere »

Sådan sparer du på strømmen

Føler du, at din elregning er alt for dyr? I denne artikel giver vi dig nogle gode råd om, hvordan du kan spare på strømmen. Læs ned her, hvis du er boligejer og er træt af at få en kæmpe elregning hvert kvartal. Læs mere »

Nye regler om online forbrugsmåling

Er du udlejer eller arbejder du med ejendomsadministration? Så ved du allerede, hvor afgørende det er at have styr på forbrugsmålinger. Det er nemlig stor betydning for, om der skal kræves efterbetaling af aconto fra en lejer. Læs med og bliv klogere på, hvad fremtiden kommer til at byde på og kræve i forbindelse med aflæsninger af forbrugsmålere. Fremtidens forbrugsmåling ... Læs mere »

Skal du undersøge din hulmur?

Så er her en kort guide Du overveje at lave efterisolering af ydermuren? Det er også en af de nemmeste former for isolering. Er du i tvivl om hvad du skal undersøge, så har vi her samlet lidt information om hvad du skal undersøge inden du går i gang.  Hvad vil være essentielt at undersøge inden hulmursisolering? Et godt sted ... Læs mere »

Tre fordele ved en varmepumpe

Dette indhold er sponsoreret Der findes mange forskellige måder at varme sit hjem op på. Brændeovn, oliefyr, elvarme og varmepumper. Hver metode har deres fordele og deres ulemper, og i denne artikel vil du kunne læse lidt mere om varmepumpens fordele. Varmepumpen findes i flere og flere danske hjem, hvilket skyldes at den er medgørlig, har et tilpas prisniveau og ... Læs mere »

CE-mærkning af legetøj

CE-mærkning er EU’s mærke som skal vise at en vare overholder de regler som gælder for den ifølge Fællesskabets regler. For legetøj er det Legetøjsdirektivet (2009/48/EF). CE-mærket viser og erklærer, at produktet opfylder de væsentlige sikkerhedskrav i Legetøjsdirektivet. CE-mærkningen skal anbringes på selve legetøjet eller på dennes emballage. Det er fabrikanten eller dennes repræsentant i EU, der har ansvaret for korrekt ... Læs mere »

Solceller i 2020

Overvejer du, at sætter solceller på dit tag? Der er mange fordele ved solceller. Dog er der også ting, som du må holde for øje. Inden du køber dine solceller, kan det derfor godt betale sig at læse en smule op på emnet.  Vælg de rigtige solceller Skal du købe solceller til dit tag, er det en god idé, at ... Læs mere »