Forside - Energi

Energi

Nye regler om online forbrugsmåling

Er du udlejer eller arbejder du med ejendomsadministration? Så ved du allerede, hvor afgørende det er at have styr på forbrugsmålinger. Det er nemlig stor betydning for, om der skal kræves efterbetaling af aconto fra en lejer. Læs med og bliv klogere på, hvad fremtiden kommer til at byde på og kræve i forbindelse med aflæsninger af forbrugsmålere. Fremtidens forbrugsmåling ... Læs mere »

Skal du undersøge din hulmur?

Så er her en kort guide Du overveje at lave efterisolering af ydermuren? Det er også en af de nemmeste former for isolering. Er du i tvivl om hvad du skal undersøge, så har vi her samlet lidt information om hvad du skal undersøge inden du går i gang.  Hvad vil være essentielt at undersøge inden hulmursisolering? Et godt sted ... Læs mere »

Tre fordele ved en varmepumpe

Dette indhold er sponsoreret Der findes mange forskellige måder at varme sit hjem op på. Brændeovn, oliefyr, elvarme og varmepumper. Hver metode har deres fordele og deres ulemper, og i denne artikel vil du kunne læse lidt mere om varmepumpens fordele. Varmepumpen findes i flere og flere danske hjem, hvilket skyldes at den er medgørlig, har et tilpas prisniveau og ... Læs mere »

CE-mærkning af legetøj

CE-mærkning er EU’s mærke som skal vise at en vare overholder de regler som gælder for den ifølge Fællesskabets regler. For legetøj er det Legetøjsdirektivet (2009/48/EF). CE-mærket viser og erklærer, at produktet opfylder de væsentlige sikkerhedskrav i Legetøjsdirektivet. CE-mærkningen skal anbringes på selve legetøjet eller på dennes emballage. Det er fabrikanten eller dennes repræsentant i EU, der har ansvaret for korrekt ... Læs mere »

Solceller i 2020

Overvejer du, at sætter solceller på dit tag? Der er mange fordele ved solceller. Dog er der også ting, som du må holde for øje. Inden du køber dine solceller, kan det derfor godt betale sig at læse en smule op på emnet.  Vælg de rigtige solceller Skal du købe solceller til dit tag, er det en god idé, at ... Læs mere »

Lev et grønnere liv; elbiler og frodige haver

De seneste år har miljø og klima været på alles læber. Klimaet er ifølge mange under angreb, og flere og flere mennesker hopper med på den grønne omstilling. Men hvad kan man egentlig selv gøre for at gøre sit liv grønnere i hverdagen?   Her får du et par tips til, hvordan du selv kan nedsætte din negative indvirkning på ... Læs mere »

Derfor kræver det danske vejr kælderisolering

Det danske vejr er som bekendt dybt utilregneligt. Grundet de mange klimaændringer kan vi ikke længere danne os nogen forventninger om, hvornår solen bør skinne og hvornår sneen vil falde. Der er dog en ting, som vi efterhånden kan værne os helt sikre om. Dagene med regn og storm er lange og de er fordelt over hele året. De mange ... Læs mere »

Isolering af gulv – Guide til effektiv gulvisolering

isolering af gulv

Vil du gerne undgå kolde fødder og influenza om vinteren? Så er isolering af gulv lige noget for dig. Ved at isolere dit gulv undgår du ikke kun sygdom, men du får samtidig også et varmere gulv, der sikrer dig et langt bedre indeklima samt en lavere varmeregning. At få foretaget en gulvisolering er på langt sigt en rigtig fornuftig ... Læs mere »

Efterisolering – begræns dit varmeforbrug

En efterisolering af huset kan i mange tilfælde vise sig at være en rigtig fornuftig løsning, hvis du gerne vil nedbringe dit varmeforbrug og dermed spare penge på varmeregningen. Udover at nedbringe dit varmeforbrug vil en efterisolering også give dig et markant bedre indeklima samt få dit hus til at stige i værdi. Der er mange fordele forbundet med en ... Læs mere »

Isolering kan reducere varmeregningen

Hvis du gerne vil effektivisere husets varmeforbrug, så kan du passende starte med at kigge på isoleringen. I mange tilfælde er en forbedret isolering den hurtigste (og faktisk også den billigste) måde at få en lavere varmeregning på. Her på BedreByg.dk har vi lavet guides til de forskellige isoleringstyper. De forskellige guides har til formål at forklare lidt om den ... Læs mere »