Få en bolig der emmer af luksus

Annonce

Hjemmet og boligen er for mange en tryg base, hvor man slapper af og lader op. Men det er også et sted, hvor der holdes middage, fødselsdage og fester. Ens bolig og ens hjem skal kunne rumme mange muligheder og samtidig skal det passe præcis til den stil og det udtryk man ønsker at leve i og opnå. Nogle kan lide en simpel indretning og andre elsker en indretning med luksus. En indretning der udstråler luksus kan man heldigvis sagtens få uden at bruge en formue på den. Læs med videre og få indsigt i, hvordan man kan få et hjem, som emmer af luksus eksempelvis med en gaspejs.

 

Velour og gulvtæpper

Drømmer du dig ofte tilbage til hotellet på din seneste ferie? Der er ingen grund til at blive ved drømmen, du kan nemlig nemt skabe samme smukke luksus hotelstemning derhjemme med ganske få elementer. Udsmyk dit hjem med flotte velour gardiner, der hænger tung fra loft til gulv, find dine yndlingsfarver og tilføj dem i stuen eller soveværelset. Tilføj dernæst bløde og fine gulvtæpper – et voila så har du en den fineste hotelstemning derhjemme. Ønsker du at tilføje lidt ekstra luksus – kan du overveje at tilføje en gaspejs til hjemmet. En gaspejs vil bringe prikken over i’et ind i dit hjem og skabe et moderne luksus look. Flammerne fra gaspejsen vil kaste et flot lys op mod de ny flotte velour gardiner.

 

Indret med praktik og luksus

I mange hjem står der brændeovne, nogle er smukke og elegante andre er trælse, gamle og bøvlede, og det eneste de bidrager med er varme. Men sådan behøver det bestemt ikke at at være. Vælger du en gaspejs, får du både den dejlige varme samt et luksuriøst look i hjemmet. En gaspejs bidrager til at støtte det udtryk, som det ønskes i hjemmet. Og der til kommer selvfølgelig det praktiske element, da det er en eminent varme kilde.

 

Hvilken gaspejs skal du vælge? 

Lige så svært det kan være med indretning, lige så svært kan det være at vælge den rette gaspejs til hjemmet. Mange vælger en indbygget gaspejs og andre et fritstående. Det smarte ved en indbygget gaspejs er at den eksempelvis kan sidde i væggen mellem to rum, og på den måde får man glæde ved den i begge rum. Er man mere til det klassiske look, kan man naturligvis vælge en fritstående, der giver samme udtryk som en traditionel brændeovn, ville gøre det. Har du en bolig med have, pool eller terrasse er det også en mulighed at tilføje en udendørs gaspejs, så kan man varme sig året rundt og udendørs hyggen vil fortsætte lige så længe, som man selv ønsker det. 

Skriv en kommentar