Gode råd til at opdatere dit hus og have

Det er tid til at få en opdatering i hjemmet og du har endelig tid til det. Men hvor skal du starte? og hvilke projekter bør du lave? Her kommer nogle forslag du kan bruge, for at få den bedst mulige opdatering af hjemmet.

Hvordan skal din have se ud?

Hvis vi starter udenfor i haven, er der masser af forskellige projekter, du kan kaste dig ud i. Først og fremmest bør du overveje, hvordan din have skal se ud. Er du typen, der bruger meget tid i haven, og dermed gerne vil opbygge en have, hvor du kan gå og nusse derude og så nye ting, når du har tid. Eller vil du bare gerne kunne nyde haven, uden at skulle bruge en masse tid derude. I så fald kommer her nogle gode ideer til, hvordan din have kan indrettes.

En ide til dig der ønsker at være i din have, er at indlægge små områder, hvor du kan så ting, som en urtehave. Du kan inddele haven i små rum, hvor du kan lægge kasser, hvor så krydderurter, ærter, jordbær eller hvad du har lyst til, kan sås. Derudover kan du lave et område med smukke blomster, som skal vandes ugentligt. Derudover kan du have et græsområde, hvor dine børn kan spille fodbold og eventuelt et legeområde med klatrestativ og gynger.

Til dig der ønsker en mere fredfyldt have, som du kan nyde, bør du starte med at anlægge en terrasse ved huset, hvor du kan sidde og nyde haven. En overdækket terrasse gør det muligt at sidde der i alt slags vejr og nyde udsigten. I haven bør du indlægge zoner og inddele i områder, som giver haven et flot landskab. Læg stengange mellem dine zoner med blomster i kasser. På den måde skal du kun vande lidt blomster en gang i mellem. Har du børn, kan du lave et legeområde med sand nederst, som både gør det sikkert og nemt at holde. Her kan du også have nogle gynger og andet legemateriale. Find det sted i haven, som har bedst oversigt over legeområderne, her kan du lave din afslapningszone, hvor du får mest zen. Få overdækket området og læg en madras. Indlæg et lille bord i siden med indbygget kop/glas holder, så du kan sidde her og nyde haven. Det kan også være en lillestol eller hængesofa.

Huset som virkelig trænger til forbedring

Huset du skal forbedre, bør virkelig gennemtænkes. Er det noget gammelt skidt med vægge, som egentlig bare bør opdateres godt og grundt, så bør du overveje at få nedrevet væggene og få opbygget noget nyt og godt. Hos j-jensen.com har de haft 30 års erfaring og speciale i selektiv nedrivning, du vil derfor være i trygge hænder. Foruden genopbyggelse af vægge og rum, kan du opdatere indretningen. Find ud af nøjagtig hvordan du ønsker huset indvendigt. Skal det være let og simpelt uden for mange nips ting, bør du få ryddet op og smidt de ting ud du ikke bruger. Herefter er det en god ide at male rummene i mørke farver og installere mørke møbler med nuancer og strejf af gyldne farver, som messing lamper og messingstager til bordet. Er du mere til lyse og minimalistiske rum, kan du kombinere med vaser, lamper i farvet glas og egetræsmøbler.

Når køkkenet og stuen skal ændres

Køkkenet trænger til en voldsom forandring. Det er slidt og kedeligt og du føler for en forandring. Her er det populært med nogle farver, der passer til resten af din indretning. Skal det derfor matche de mørke farver i de resterende rum, kan du indrette med den nordiske inspireret køkkenstil, hvor de mørke farver er i fokus igen. Som blad rød eller skovgrønt, som vil give køkkenet en legende stemning for hele familien. Med lækre materialer til i metal.

Når det kommer til stuen, handler indretningen om, hvad der føler bedst for dig. Det skal skabe en hyggelig stemning, som giver dig lyst til at være der. En ide kan være at gøre det nemt at gøre rent, ved at have få nips ting. Derudover bør i installere et pillefyr, og få de bedste og mest miljøvenlige træpiller hos stampemollen-traepiller.dk. På den måde har i det altid godt, varmt og hyggeligt.

Skriv en kommentar