Gør din have flot og fremviselig med en laurbærkirsebærhæk

Foråret er endelig begyndt at spire frem og det betyder for mange, at de snart skal finde de grønne fingre frem og bevæge sig en tur ud i haven for, at gøre klar til at plante de første frø, de skal nyde synet af sommeren igennem.

En plante – eller rettere sagt, en hækplante som er vældig populær i tiden, er en laurbærkirsebærhæk. Grunden til populariteten er, at den for det første er forholdsvis nem at holde og du kan altså derfor bruge tiden på mange andre ting, imens du nyder synet af hækken, der har grønne blade hele året rundt og som oven i købet gror små velduftende blomster ud om foråret og sommeren.

En hækplante der bliver ved med at gi’

Hækplanten kan stå året rundt og som sagt, har den flotte grønne blade hele året. Om efteråret står hækplanten med små finde bær, hvilket betyder, at den tiltrækker små fugle til sig. Og hvem vil ikke gerne bevare lidt liv og fuglefløjt i haven når sommeren er ovre?

En anden fordel ved laurbærkirsebærhækken er, at den er forholdsvis hurtigt voksende, hvilket betyder, at du altså relativt hurtigt kan få et afskærmet område i din have, så nysgerrige udefrakommende får sværere ved at følge med, hvis du for eksempel ligger på terrassen og slikker sol eller bare gerne være vil i fred.

Den ofte smalle vækst gør også, at hækplanten ikke optager for meget plads i din have og du har dermed plads til andre spændende og finurlige blomster og planter i haven også.

Få mest muligt ud af pengene

Som du kan læse, får du altså rigtig meget for pengene, hvis du vælger at plante en hækplante som laurbærkirsebærhækken. Så du kan altså roligt invitere manden eller konen med en tur på planteskolen og kigge på det store udvalg der findes af hækplanten. Der findes nemlig flere forskellige sorter du kan plante i din have og de skal alle behandles forskelligt. Heldigvis findes der råd og vejledning til lige netop dette og du kan Se alle de flotte laurbærkirsebærhæk til haven her.

Så nu burde du være klar til, at byde foråret og sommeren velkommen og nyde synet af din nye hækplante i haven, sammen med familie og venner. Og du kan også godt glæde dig til at få fuglefløjt i haven året rundt.

Skriv en kommentar