Hurtige industriporte til alle formål

I industrien er der ikke brug for klaprende døre og løse hængsler. Her er der brug for hurtige industriporte i høj kvalitet, der sikrer en effektiv og praktisk løsning i en travl hverdag. Er du på udkig efter en industriport, der fungerer fra den monteres?

Der findes et stort udvalg af hurtige industriporte til alle erhvervstyper, og uanset som du har brug for skydeporte, rulleporte eller branddøre, finder du de porte, du har brug for.

Find branddøre hos Novoferm

Skal du have installeret nye branddøre enten i din produktion eller på kontoret? Du finder et stort udvalg af alsidige branddøre hos Novoferm. Alle branddørene opfylder EUs krav til brandhæmmende døre, og hver enkelt produkt er testet efter EN1634. Når du vælger en af de alsidige branddøre hos Novoferm, er du garanteret, at sikkerheden og kvaliteten er meget høj.

Døre og porte til dine behov

Uanset om du vælger at installere hurtige industriporte eller branddøre i din virksomhed, må de enkelte døre og porte opfylde specifikke krav. Bredde, højde og funktion er alle ting, der skal tages hensyn til, før døren sættes fast.

Vil du undgå tilpasninger? Der vil altid være behov for tilpasninger, når nye døre og porte monteres, men det er sjældent mange rettelser, der er brug for. Når du vælger hurtige industriporte eller branddøre hos Novoferm, får du et produkt i høj kvalitet, som du kan glæde dig over i mange år.

Hvad er hurtige industriporte?

Navnet siger næsten det hele; hurtige industriporte er en særlig type porte, der åbner og lukker meget hurtigt. Derfor vælger mange virksomheder at montere denne type porte i produktionshaller for at opretholde en konstant temperatur.

Spar på energien med hurtige industriporte

Åbnes og lukkes portene ofte i din produktion? Isoleringen har en afgørende betydning, hvis portene i din virksomhed kun åbnes få gange i løbet af dagen.

Det er vigtigt med hurtige industriporte, der har en høj hastighed, når portenes jævnligt skal åbnes og lukkes. På den måde kan du holde dit energiudslip nede og fastholde en konstant temperatur i produktionen. Det kan spare dig for mange omkostninger.

Porte til indendørs og udendørs brug

Har du brug for hurtige industriporte, der adskiller rum med store temperaturforskelle? Hurtige industriporte kan både installeres indendørs og udendørs, og de produceres naturligvis efter mål. Du kan derfor altid få leveret porte, der passer perfekt til din virksomhed.

Skriv en kommentar