Hvad er energitilskud?

Der bliver mere og mere fokus på, at vi i fællesskab skal sørge for grøn energi og klimaforandringer. En af de ting, du kan gøre, er at få energirigtige løsninger monteret i dit hjem. Denne løsning er i dag meget attraktiv. Ikke blot fordi at du bidrager til en fælles målsætning og kan spare penge på din regning, men også fordi at der i dag ydes tilskud til disse installationer i hjemmet. Et såkaldt energitilskud. Bliv klogere på, hvad energitilskud er lige her.

Hvad kan jeg få energitilskud til?

Tilskuddet består af økonomisk støtte, som gives, hvis du får en energivenlig installation i hjemmet. Herunder ser du en liste over de installationer, du får tilskud til:

 • Nye energivinduer og døre
 • Hulrumsisolering
 • Loftsisolering
 • Skift til varmepumpe
 • Nyt oliefyr
 • Skift fra gasfyr
 • Ny varmtvandsbeholder
 • Ny cirkulationspumpe
 • Skift af radiatorventiler

Som det fremgår, er der en række muligheder for at få energitilskud, hvis du vælger at få lavet en miljørigtig løsning i dit hjem. Hvor meget tilskuddet er på, er forskelligt fra installation til installation.

Hvor kommer pengene fra?

Tilskuddet kommer fra renoveringspuljen, og du kan få Energikøb til at hente tilskuddet hjem for dig. Det koster et administrationsgebyr på 120 kroner, men ellers er det ganske gratis. Det er i energirenoveringspuljens interesse at give et tilskud, hvis du vil bidrage til at mindske CO2-udslippet i Danmark, da det er med til at nå målsætningen som følge af energispareaftalen.

Gode fordele ved at vælge en energirigtig løsning

Udover at du får et energitilskud til din installationer, er der andre givtige fordele ved at vælge en miljørigtig løsning. Vi har lavet en oversigt over nogle af de goder, der medfølger:

 • Du bidrager til en fælles målsætning om grøn og bæredygtig energi
 • Udskiftningen vil på sigt tjene sig selv ind igen
 • Du vil kunne se en besparelse på din regning
 • Din boligs værdi stiger

Derudover er der en psykologisk effekt ved at have energivinduer eller en varmepumpe i hjemmet. Den må ikke undervurderes.

Hvorfor skal du bruge Energikøb?

Energikøb tilbyder sammen med forsyningsselskaber energitilskud. Vi ser dog mange fordele ved at bruge Energikøb, hvis du anmoder om et tilskud. Det er der flere grunde til.

Energikøb meget simpelt at bruge. De tager sig af alt det administrative, og du skal blot slippe et gebyr på 120 kroner for at lade dem ordne processen. Det giver dig en nem arbejdsproces. Energikøb henter tilskuddet for dig, og via indberetningssystemet på deres side, er det nemt for alle landet over at søge om tilskud til de forbedringer, der er lavet. Her vil det ligeledes hurtigt fremgå, hvor meget der gives i tilskud.

Derfor er Energikøb en nem og sikker måde at få et tilskud på, selvom man ikke føler sig 100% hjemme i branchen.

Energikøb hjælper dig med svar på alle spørgsmål

En af Energikøbs allerstørste fordele er, at de har gjort noget, der kan være besværligt og indviklet rigtig simpelt. Så har du spørgsmål til processen, så har Energikøb lavet en form for FAQ, der kan give dig svar på alle dine spørgsmål. Skulle du have et spørgsmål, der ikke figurerer på siden, kan du selv stille det via kontaktformularen i højre side.

Skriv en kommentar