Hvornår skal du gøre-det-selv?

… Og, hvornår giver det mening at få en professionel håndværker til at tage sig af det? Har du hænderne skruet rigtigt på kan det være fristende at gøre det selv, i stedet for at skulle ud og indhente tilbud, men der findes en gylden mellemvej.

Det er ikke altid et spørgsmål om, hvorvidt du kan gøre det selv, men i ligeså høj grad om, hvor lang tid du skal bruge på det og, hvad du ellers kunne have brugt den tid på.

Find den rigtige mand til jobbet

Når det handler om større opgaver på jeres hjem, handler det ikke altid kun om pris, men også om at finde et firma I stoler på. Så det endelige resultat lever op til de forventninger I har og det resultat I er blevet stillet i sigte.

Der findes rigtige mange håndværkere om buddet, så det kan virke som en stor mundfuld at skulle gennemgå hele listen for at finde de bedst mande til jeres opgave.

Herunder kan du læse mere om de forskellige måder at gøre det på.

Find ham selv

Det kræver en del benarbejde, men du kan altid lægge ud med at forhøre dig blandt familie, venner og bekendte for at høre om de har erfaringer med nogen, der kan løse opgaven. Som oftest er der nogen i din omgangskreds, der kender en håndværker eller et firma, som de selv har samarbejdet med.

På den måde får du hands on anbefalinger fra folk du kender.

Brug nettet

Du kan også sætte dig ned med en god kop kaffe og din computer, når du skal finde den håndværker, du gerne vil have hjælp til at opgradere hjemmet.

En overfladisk Googlesøgning kan være en rigtig god start, hvor du får et overblik over de tilbud, der er i nærheden af dig. Du kan også finde anmeldelser og ofte også billeder og tekster om de forskellige ydelser.

Det giver dig en rigtig fin mulighed for at danne dig et overblik over de muligheder der er. Du kan også let pejle dig ind på, hvilke firmaer, der kan give dig det, der passer både til din stil og din prisramme.

Indhent tre gratis tilbud

På nettet findes der sider, som for eksempel Byggetilbud.dk, der har specialiseret sig i at indhente tilbud fra forskellige firmaer.

Her kan du ganske enkelt skrive, hvad du ønsker lavet samt, hvilken for m for håndværker du har brug for.

Der er en række store fordele ved at vælge denne model, ikke bare fordi du sparer en masse tid, du får altså:

  • Flere forskellige tilbud (op til tre gratis tilbud kan indhentes via denne side)
  • Muligheden for at sammenligne priser og måske forhandle, hvis en eksempelvis tilbyder en god pris, men du er mere tilbøjelig til at vælge en anden grundet din mavefornemmelse eller andet.
  • Det er 100% gratis og uforpligtende at bruge denne service, så du behøver altså ikke at tage imod en af de tilbud, der kommer ind.

Det kan ende med at spare dig både tid og penge. Og det koster ikke noget at prøve.

 

Skriv en kommentar