Forside - Kloak

Kloak

Få undersøgt din kloak – det betaler sig

Problemer med kloakeringen kan nemt snige sig frem, uden at man lægger mærke til det, og pludselig står man med et stort problem eller en stor regning – ofte begge dele. Ligesom med så mange andre ting med boligen og den grund, man ejer, er det derfor vigtigt at sørge for at holde løbende øje og sørge for, at kloakken ... Læs mere »

Kloakservice

Når man har brug for kloakservice, er det gerne akut. Kloaksystemer er nemlig ikke lavet for at være selvrensende. Her kan du læse mere om, hvorfor du skal alliere dig med en god kloakservice.  Hjælp til rottebekæmpelse De fleste boligforeninger, bydele og kommuner vil gerne undgå skadedyr som rotter for enhver pris. Det er ingen hemmelighed, at lige denne pestilens ... Læs mere »

Undgå fugt i kælderen med et omfangsdræn

Døjer du med fugt i kælderen, så kan et omfangsdræn være løsningen på problemet. Med et omfangsdræn leder du det overskydende vand væk og mindsker dermed risikoen for vandskader. Du kan få tilskud til projektet, hvis du vælger at isolere kældervæggen. Få derfor altid isoleret kældervægen i forbindelse med etablering af omfangsdræn – det kan mærkes på varmeforbruget og dermed din ... Læs mere »