Loftisolering

Hvis du gerne vil nedbringe dit varmeforbrug og derved spare penge på varmeregningen, så er en efterisolering af loftet en glimrende ide. Da varmen som bekendt stiger op ad, er det meget vigtigt at have et loft, der er isoleret optimalt. Hvis ikke loftet er isoleret godt nok, vil varmen suse ud – og det betyder, at du kommer til at fyre for gråspurvene. En loftisolering er første skridt mod et energivenligt hjem.

Isolering af loft behøver absolut ikke at være en dyr løsning. Ved at få et firma til at efterisolere loftet kan du benytte dig af håndværkerfradraget og samtidig søge om energitilskud hos dit energiselskab. Vi hos BedreByg.dk anbefaler, at du indhenter 3 gratis og uforpligtende tilbud på en loftisolering. På den måde kan du vælge det billigeste tilbud og spare nogle ekstra tusinde kroner på din energirenovering.

En loftisolering har en direkte effekt på dit forbrug af varme

Jo bedre dit loft er til at holde på varmen, jo mindre et forbrug af varme vil du have – så enkelt er det faktisk. Da varmen som tidligere nævnt stiger op ad, så er det altså uhyre vigtigt at have et loft, der er isoleret tilstrækkeligt. Ved at få efterisoleret loftet kan du mærke forbedringerne fra dag ét!

Dit forbrug af varme vil blive markant mindre ved at have et optimalt isoleret loft. Et mindre forbrug af varme betyder, at din varmeregning vil blive mindre. De penge du hvert år sparer på din varmeregning, kan du passende bruge på noget andet og mere fornøjeligt. Herunder har vi lavet et lille forløb, der viser, hvad du kan forvente ved at få isoleret loftet.

Vi anbefaler at få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en loftisolering

Hvis du gerne vil nedbringe dit varmeforbrug ved hjælp af en loftisolering, så anbefaler vi, at du indhenter 3 gratis og uforpligtende tilbud via 3byggetilbud.dk. På den måde får du muligheden for at vælge et firma, der kan isolere dit loft for færrest mulige penge.

Denne service er 100% gratis og uforpligtende. Så synes du, at tilbuddene er for dyre, kan du blot takke nej og finde et andet firma, der kan udføre en loftisolering.

Gå til tilbud på loftisolering her

Varmen suser ud af loftet → Indeklimaet forværres → Forbruget af varme stiger → Din varmeregning bliver større og større → Huset falder i værdi

Med en loftisolering kan du se frem til følgende:

Isolering af loftet → Indeklimaet forbedres → Forbruget af varme falder → Varmeregningen bliver mindre → Huset stiger i værdi → Du bliver glad 🙂

[button link=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=11346&uid=bedrebyg&bannerid=24040″ type=”big” newwindow=”yes”]Få 3 gratis tilbud på en loftisolering[/button]

VIDEO: Se hvordan en loftisolering forløbet

Videoen er lavet af Jydsk Tagteknik A/S

Benyt dig af professionelle fagfolk, til isolering af loft

Hvis du overvejer at få isolering af loft, så anbefaler vi, at du benytter dig af professionelle fagfolk. Når et loft skal isoleres, er der nemlig nogle ting, der er meget vigtige at få styr på inden isoleringen påbegyndes. Det er bl.a. vigtigt at få fastlagt, hvilket behov for loftisolering du har. Hvilket isoleringsmateriale er bedst at bruge i dit tilfælde og om der skal monteres en nye dampspærre. Alt dette kan en professionel isolatør hjælpe dig med.

Hos BedreByg.dk anbefaler vi at benytte et professionelt isoleringsfirma for at opnå det bedste resultat og opnå den størst mulige besparelse på varmeregningen. Hvis du gerne vil have tilbud fra forskellige isoleringsfirmaer, så bør du benytte dig af tilbudslinket i den stribede boks øverst på siden. Ved at følge dette link kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en loftisolering. Og så er det bare op til dig om at vælge den billigste.

Hvorfor er det så vigtigt at energirenovere huset?

Der findes et hav af gode grunde til at energirenovere huset. Herunder har vi samlet nogle af vigtigste grunde, så du kan danne dig et overblik, hvorfor det sagtens kan betale sig at gøre dit hus mere energivenligt:

  • Varmeforbruget falder
  • Indeklimaet forbedres
  • Du sparer penge på varmeregningen
  • Din bolig stiger i værdi

Varmeforbruget falder:

Der er ingen tvivl om, at dit forbrug af varme vil falde, hvis du efterisolerer loftet. Ved at efterisolere får du et loft, der meget effektivt kan holde varmen inde og kulden ude.

Indeklimaet forbedres:

Udover at nedbringe dit varmeforbrug, så vil en efterisolering også have en positiv effekt på indeklimaet. Med et sundt indeklima mindsker du risikoen for at sygdom. Sygdomme som migræne og forkølelse trives aldeles godt i et usundt indeklima. Derfor er der ikke kun økonomiske fordele ved at få eftersioleret loftet – også helbredsmæssige fordele er værd at tænke over.

Du sparer penge på varmeregningen:

Når du nedbringer dit forbrug af varme, så vil din varmeregning følger samme vej. En loftisolering hjælper dig med at spare ekstra på varmeregningen, hvilket giver dig en større økonomisk frihed.

Din bolig stiger i værdi:

En loftisolering er ikke kun godt for pengepunpen og dit helbred. Det er i den grad også godt for værdien af din bolig. Når du energirenoverer huset, vil det stige i værdi.

Har du spørgsmål til loftisolering?

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne artikel om loftisolering, så skal du være mere end velkommen til at tage kontakt i kommentarfeltet herunder. Vi ser frem til at høre fra dig.