Forside - Om

Om

Hjerteligt velkommen til BedreByg.dk

Denne hjemmeside er skabt af Tim Petersson med de formål at gøre det lettere for dig at indhente knaldskarpe tilbud på alt lige fra nye vinduer til energibesparende husstandsvindmøller samt give dig en relevant og grundlæggende viden inden for bl.a. byggeri, vedvarende energi og lignende.

Sociale medier

Har du lyst til at følge lidt mere med i, hvad der sker på BedreByg.dk, så skal du være velkommen til at følge os på Facebook og Google+. Her vil vi løbende opdatere med nye indlæg og artikler, gøre opmærksom på skattefradrag ved byggeri og lignende. Giv os et like eller et +, så bliver vi glade. Tak på forhånd.

Teamet bag

Tim Petersson står for den primære drift af BedreByg.dk. Projektet udspringer af hans interesse inden for byggebranchen kombineret med online markedsføring. En stor del af hans familie er til daglig beskæftiget i byggebranchen på den ene eller anden måde. Det er bl.a. derfor, at han i dag har en relativ stor interesse inden for byggeri, renovering, vedvarende energi osv.

Vi driver også en række andre sites som kan besøge:

  • Spumanti.dk – En side der sammenligninger låne mulighederne for danskerne.
  • Webhotelsoversigt.dk – En side der sammenligner webhoteller og deres priser.
  • Bygselvviden.dk – En site der klæder gør det selv folket på til et godt projekt.

BedreByg.dk ejes af:

Tim Petersson
Bigårdsvej 38
4070 Kirke Hylling

Byggevenlige hilsner

BedreByg.dk

Har du spørgsmål eller kommentarer til BedreByg.dk, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Benyt dig af nedenstående kontaktformular og vi svarer dig hurtigst muligt.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (4 votes cast)
Om, 4.8 out of 5 based on 4 ratings