Om

Hjerteligt velkommen til BedreByg.dk

Denne hjemmeside er skabt af Tim Petersson med de formål at gøre det lettere for dig at indhente knaldskarpe tilbud på alt lige fra nye vinduer til energibesparende husstandsvindmøller samt give dig en relevant og grundlæggende viden inden for bl.a. byggeri, vedvarende energi og lignende. Til dagligt er det Jonas Hansen der står for at udarbejde indholdet.

Sociale medier

Har du lyst til at følge lidt mere med i, hvad der sker på BedreByg.dk, så skal du være velkommen til at følge os på Facebook. Her vil vi løbende opdatere med nye indlæg og artikler, gøre opmærksom på skattefradrag ved byggeri og lignende. Giv os et like eller et +, så bliver vi glade. Tak på forhånd.

Projektet udspringer a interesse inden for byggebranchen kombineret med online markedsføring. En stor del af venner er til daglig beskæftiget i byggebranchen på den ene eller anden måde. Det er bl.a. derfor, at han i dag har en relativ stor interesse inden for byggeri, renovering, vedvarende energi osv.

BedreByg.dk ejes af:

Linkcia ApS
CVR 39923831
Ingridsvej 70
4070 Kirke Hyllinge
Email: [email protected]

Byggevenlige hilsner

BedreByg.dk

Har du spørgsmål eller kommentarer til BedreByg.dk, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Benyt dig af nedenstående kontaktformular og vi svarer dig hurtigst muligt.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked