Sådan finder du det perfekte lager til din virksomhed

Rigtig mange virksomheder har brug for et eller flere lagerlokaler. Det gælder ikke kun fysiske butikker og webshops, men også rigtig mange andre virksomheder. Mangler du f.eks. lagerplads på vegne af din håndværkervirksomhed, fitnesscenter, kiosk eller noget helt fjerde, så er hjælpen nær.

Her på siden vil du få hjælp til at vælge det perfekte lager til din virksomhed. Vi vil fortælle dig, hvilke faktorer du skal lægge vægt på, ligesom vi vil komme med et tip til, hvor du kan finde frem til de bedste lagerlokaler i dit geografiske område.

Tip: Dit nye lagerlokale er kun få klik væk

Lokalebasen.dk har gjort det nemt og bekvemt at finde ledige lagerlokaler i hele landet. I skrivende stund er der omkring 70.000 personer (besøgende), der bl.a. søger lager til leje hver eneste måned via denne platform. Derfor er der altså rift om de gode lagerlokaler.

Lokalebasen.dk kan ikke kun hjælpe dig med at finde lagerlokaler, men også virtuelle kontorer, kontorhoteller, butikker, mødelokaler og meget, meget andet.

Sådan gør du:

 1. Besøg Lokalebasen.dk
 2. Sæt flueben ved Lager / produktion
 3. Vælg landsdel (f.eks. Nordsjælland eller Vestjylland)
 4. Vælg by (f.eks. Egå eller Faxe)
 5. Dan dig et overblik over de ledige lagerlokaler
 6. Sortér de ledige lagerlokaler efter vigtige faktorer (størrelse, pris m.v.)

Sværere er det faktisk ikke at finde et ledigt lagerlokale, der indfrier dine ønsker og behov.

Overvej dette i dit valg af lager

Via Lokalebasen.dk kan du lige nu finde langt over 1.000 ledige lagerlokaler. Der skulle derfor være en god chance for, at der er mindst et lagerlokale, der passer til dig og din virksomhed.

For at træffe det rigtige valg kan (bør) du dog ikke vælge det første, du bliver præsenteret for. Du gør i hvert fald klogt i at gøre dig nogle grundige overvejelser, inden du træffer den svære beslutning. Mere om dette nedenfor.

 • Geografi – Du skal først og fremmest overveje, hvor du rent geografisk gerne vil have lager henne. Jo bredere du søger, desto flere muligheder er der, hvorfor du skal passe på med at søge for smalt og specifikt. Geografien (beliggenheden) har i øvrigt meget at sige i forhold til den månedlige lejepris.
 • Størrelse – Endvidere skal du overveje, hvor stort et lager du har brug for. Vælg med fordel et lidt større lagerlokale, end du har brug for, så der er plads til at udvide forretningen. Det er altid en god idé at tænke langsigtet, når det kommer til kontorer og lagerlokaler.
 • Pris – Dernæst har du selvfølgelig et budget at tage højde for. Når du søger efter ledige lagerlokaler på nettet, så har du netop mulighed for at oplyse dit budget. Denne feature bør du benytte dig af, så du kun bliver præsenteret for lagerlokaler, som du har råd til.
 • Stand – Selvom du blot skal leje dit kommende lager, så kan der være rigtig god idé i at undersøge lagerlokalets stand til bunds. Er standen dårlig, så er der en øget risiko for vandskader, fugtskader, rotteskader osv.
 • Binding – Slutteligt bør du stille skarpt på bindingsperioden. Det er ikke unormalt, at bindingsperioden lyder på mellem 12 og 24 måneder, men der udlejes også lagerlokaler uden binding.

Skriv en kommentar