Sådan klarer du nemmest flytningen

Står du og skal flytte og mangler tips til, hvordan du nemmest klarer denne opgave? Så læs med her, hvor du får gode råd til netop dette.

Lav en plan for projektet

Det er stort set altid en fordel at have en plan, når man går i gang med et større projekt. Det gælder naturligvis også en flytning, og derfor er det en god idé, at du på forhånd får lavet en plan over, hvordan det skal gribes an. For eksempel kan du lave en tidsplan for, hvornår hvilke ting skal være pakket ned, og du kan sørge for at alliere dig med venner og familie, som kan hjælpe under processen. Ved du, hvornår du kan få hjælp, kan du planlægge ud fra dette, så det kommer til at gå hurtigst og lettest muligt, og du ikke ender med at stå alene med eksempelvis sengen i sidste øjeblik.

Hav styr på alle de nødvendige sager

Når du skal flytte, er der nogle ting, der er svære at undvære. Eksempelvis kan du ikke komme særlig langt uden flyttekasser, aviser til at pakke ind i og tape til at holde det hele samlet. Gå efter pakketape med høj klæbeevne, så du er sikker på, det holder under hele processen. Du kan for eksempel finde dette hos Scan Lux Flexible. Derudover er det smart at have nogle tuscher ved hånden, så du kan markere dine sager efter rum eller kategori, så du hurtigt kan få dine kasser sat det rigtige sted hen, når de først er flyttet. Derudover er værktøj godt at have tilgængeligt, hvis der skal pilles hylder, lamper eller andet ned.

Pak dine ting smart

Når du skal i gang med at pakke alle dine sager ned, gør du virkelig dig selv en tjeneste, hvis du pakker det taktisk fra starten af. Det vil sige, at du skal sørge for at kombinere tunge og lette ting, så alle kasserne vejer nogenlunde det samme. Derudover skal tingene ikke blot kastes tilfældigt ned i en kasse, men gerne sorteres, så alt til eksempelvis soveværelset er samlet. Sidst, men ikke mindst er det en god idé at lave et par kasser med alle dine vigtigste sager, som du ikke kan undvære særligt længe – eksempelvis computer og mobiloplader. Så er du fri for at skulle lede 7 forskellige kasser igennem for at finde de ting, du også har brug for lige efter flytningen.

Skriv en kommentar