TV inspektion

Med en TV inspektion kan du lokalisere problemet på ingen tid

Med en TV inspektion kan du lette en stor del af kloakarbejdet. En inspektion kan lynhurtigt lokalisere, hvor der er opstået et problem i kloaksystemet. Det kan eksempelvis være et brud i et kloakrør, der ved hjælp af en TV inspektion bliver lokaliseret på meget hurtig vis.

En TV inspektion er en grundig og effektiv metode, når der skal findes problemer i kloakken.

Hvornår er en TV inspektion en god ide?

Der er ikke mange mennesker, der skænker kloaksystemet en tanke i deres travle dagligdag – det er bare noget, der kører. Hvor ender spildevandet egentlig henne, og hvilken konsekvens fører det med sig? Disse spørgsmål tænker vi nærmest aldrig over. Dog kan det af og til ske, at kloaksystemerne bliver overbelastede, brud opstår og de mange fejl i kloakken viser sin ankomst – ja og ikke at forglemme de mange rotter, der kan komme, hvis der er problemer med kloakken.

En TV inspektion er en god ide at benytte sig af, hvis man har mistanke om, at der er noget helt galt i kloaksystemet. Jo hurtigere man får udbedret problemet, jo mindre bliver risikoen for eventuelle fejl og brud i kloakken. Hvis toilettet ikke skyller korrekt ud, er det en god ide at få foretaget en TV inspektion. Med en tv-inspektion kan man lynhurtigt lokalisere, hvor problemet er og hvordan det skal fixes.

BedreByg.dk anbefaler

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på en TV inspektion

Problemer med kloakken er noget af det værste, der findes. Derfor er det altid rart at få løst problemet hurtigst muligt.

Bestil 3 gratis tilbud på en TV inspektion og få løst problemet med kloakken med det samme. Det eneste du skal gøre er at beskrive dit problem, hvorefter du vil modtage tre tilbud direkte til din mail – helt uden forpligtelser.

Bestil 3 gratis og uforpligtende tilbud på TV inspektion her

Hvordan foregår en TV inspektion?

En TV inspektion foregår således, at en sender bliver skubbet ind i kloakrøret. Senderen/kameraet bliver så ført længere og længere ned i røret indtil problemet kommer til skue. Disse problemer kan bl.a. være rotter, der blokerer i kloakrøret. De optagelser der bliver gjort i kloakrøret, bliver gemt på en DVD, så man senere har mulighed for at bruge det som bevis/dokumentation, hvis eksempelvis er sket en skade, der skal rapporteres til et forsikringsselskab.

En TV inspektion hjælper også kloakarbejderne med at vurdere, hvor stor en skade, der er tale om, og hvordan den løses bedst. Nederst på siden kan du se, hvordan en TV inspektion foregår.

Hvor udfører man en TV inspektion?

Det er ikke kun i kloakrør man udfører en TV inspektion. Typisk udfører man det også i luftkanaler, faldstammer, stikledninger, gasledninger, vandledninger, brøndboringer, fjernvarmeledninger, procesrør og skorstene.

[button link=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=11346&uid=bedrebyg&bannerid=24057″ type=”big” newwindow=”yes”]Få 3 gratis tilbud på en TV inspektion[/button]

Hvad koster en TV inspektion?

Prisen på en TV inspektion kan variere alt afhængig af, hvilken leverandør du benytter dig af. Typisk vil en normal inspektion ligge på ca. en 800-900 kr. i timen. Det kan dog både være dyrere og billigere afhængig af arbejdsforholdene. Nogle steder kræves der to mand før en inspektion kan blive udført. Og så bliver det jo 2 x 800-800 kr. Det er kloakmestrer og entreprenører, der udfører TV inspektioner.

VIDEO: Sådan foregår en TV inspektion