Undgå indbrudstyve i 2016 med disse tricks

Vil du gerne undgå indbrudstyve i 2016 og alle andre år for den sags skyld? I så fald er der en række tiltag du med fordel kan implementere med henblik på at gøre det sværere for tyven at bryde ind.

I denne artikel har vi samlet nogle af de bedste og mest præventive råd du kan følge, hvis du gerne vil undgå ubudne gæster. Gør brug af rådene hvis du ikke allerede har gjort det. Det betaler sig!

Tågesikring er en sikker vinder

Noget af det mest præventive du kan gøre brug af, når det kommer til indbrudssikring, det er tågesikring. Tågesikring er det du vil kalde for ”aktiv indbrudssikring”, da tågen aktivt går ind og skræmmer tyven til at flygte.

Som du nok kan høre, så er tågesikring ikke noget, der forhindrer indbrud som sådan, men det er med til at forhindre, at du får stjålet noget. Tågesikring aktiveres nemlig først, når alarmen går og tyven har taget det første skridt inden for.

Videoovervågning skræmmer mange tyve

Hvis du gerne vil skræmme tyven, så er det oplagt at få installeret videoovervågning. Den helt store fordel ved videoovervågning er, at du kan få et billede af tyven, hvis han eller hun vælger at bryde ind. Derudover kan kameraer og skilte med videoovervågning også virke skræmmende på mange tyve, hvilket får dem til at gå videre til et andet hus frem for at vælge dit.

Få en låsesmed til at gennemgå dine døre, vinduer og selvfølgelig låse

Hvis du ikke lige har fået gjort det, så er den uhyre god ide at hyre en låsesmed til at gennemgå dine døre, vinduer og låse. Tit og ofte er det en gammel lås eller et råddent vindue som ligger til grund for et indbrud.

Derfor kan det altså godt betale sig at få kigget på disse ting i en fart. På den måde kan du minimere sandsynligheden for, at tyven vælger dit hus, når der skal begås et indbrud. I samme omgang kan du også få låsesmeden til at komme med et estimat på, hvad det vil koste dig at få udskiftet alle låse til nogle mere sikre af slagsen. Bor du i KBH eller omegn? I så fald bør du tage et nærmere kig på denne låsesmed.

Tænk indbrudssikring ind i dit nybyggeri

Skal du i gang med at bygge et nyt hus? I så fald kan du med fordel tænke indbrudssikring ind i nybyggeriet. Det kan bl.a. gøres ved at vælge de mest sikre døre og vinduer til boligen. Det kan også gøres i form af installering af skjulte alarmsystemer og lignende. Der er rigtig mange måder at indbrudssikre sit hjem på. Derfor er det måske en god ide at alliere sig med en eller anden form for rådgiver eller ekspert på området, så du vælger de sikringsmetoder, der er de bedste!

Tip: Mangler du rådgivning til bygherre i forbindelse med nybyggeri? Hvis ja, så er Kubenman uden tvivl et firma du bør se nærmere på. De har nemlig stor ekspertise og mange års erfaring med rådgivning til bygherrer.