Vinylgulve: Det praktiske valg til erhverv

Er du på udkig efter det rette gulv til din virksomhed? Mulighederne er mange, men især vinylgulve er et rigtig godt valg. Hør, hvorfor netop vinylgulve er det praktiske valg til virksomheder

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilket gulv du vælger at lægge i dine erhvervslokaler. Gulvet skal kunne holde til dagligdagens slid, være praktisk og behageligt at gå på, samt nemt at rengøre. Det er netop de egenskaber et vinylgulv har og nogle af årsagerne til, at denne gulvtype er et rigtig godt og praktisk valg for en lang række virksomheder.

Der er ingen tvivl om, at der er mange gode grunde til at vælge et vinylgulv til erhverv – blandt andet fordi det er et gulv, der;

  • er nemt at vedligeholde og rengøre
  • er både slidstærkt og støjdæmpende
  • nemt kan lægges på et eksisterende gulv og er let at udskifte
  • er blødt at gå på
  • kan fås i mange forskellige farver og mønstre

Rengøringen er som en leg

Noget af det, der tiltaler rigtig mange virksomheder er, når erhvervslokalerne er nemme at vedligeholde og holde pæne. Det har valget af gulv også stor betydning for, da nogle gulvtyper hurtigt kan blive slidte og beskidte og dermed kræver udskiftning alt for hurtigt. Den bekymring behøver du ikke have med et vinylgulv. Denne gulvtype er nemlig yderst slidstærk og nem at rengøre, så lokalerne altid kan fremstå pæne, når kunder kommer på besøg.

Rengøringen er som en leg, da gulvet hurtigt kan vaskes blot med lunkent vand og universalvaskemiddel. Efterfølgende skal gulvet kun tørres efter med rent vand. Bliver der spildt noget på gulvet, kan det også hurtigt tørres af igen i modsætning til et tæppe, hvor der nemt kan blive efterladt nogle grimme pletter, som ikke er lige til at få af igen.

Ideelt til kontorlokaler

Udover den nemme rengøring og vedligeholdelse er vinylgulve ideelle til erhvervslokaler – og især kontorlokaler – fordi de er meget hårdføre og støjdæmpende. Det er vinylgulvenes lag, der gør dem ikke mindst ekstremt hårdføre, men også behagelige at bevæge sig rundt på.

Den støjdæmpende effekt er også en vigtig egenskab, når der er tale om gulvbelægning i en virksomhed. Især i åbne kontormiljøer kan der hurtigt opstå en masse støj, og det giver derfor god mening at montere et støjdæmpende vinylgulv for at holde støjniveauet passende.

Derudover har gulvet blandt andet også følgende egenskaber, der er gode, når det skal bruges som gulvbelægning på et kontor:

  • God modstandsevne mod kontorstolehjul og møbelben
  • Høj skridsikkerhed
  • Velegnet til gulvvarme
  • God modstandsevne mod vand
  • Egnet som ledende gulvbelægning

Nem montering og udskiftning

Er din virksomhed flyttet i nye lokaler, hvor det eksisterende gulv ikke er hensigtsmæssigt, kan et nyt vinylgulv nemt blive monteret ovenpå. Monteringen er derfor hurtigt klaret, og du kan sagtens finde et godt tilbud på monteringen, så du ikke selv skal i gang.

Vinylgulvets holdbarhed sikrer desuden, er der ikke er behov for udskiftning lige med det samme. Men skulle dine erhvervslokaler alligevel få behov for at blive moderniseret, kan vinylgulvet dog nemt og hurtigt blive udskiftet igen.

Skriv en kommentar