Kloakrenovering

Kloakrenovering – få styr på din kloak

Noget af det værste man kan opleve som i hjemmet, det er problemer med kloakken. Tit og ofte er problemer med kloakken lig med stank, rotter og vandhaner, der ikke fungerer korrekt. Heldigvis kan mange af disse problemer løses med en kloakrenovering.

Når man snakker kloak og kloakrenovering, så forbinder mange det med opgravning af rør, lugt, vand udover det hele osv. Men sådan behøver det faktisk slet ikke at være. Udviklingen inden for kloakbranchen er efterhånden så langt fremme, at kloakproblemerne i rigtig mange tilfælde kan løses uden, at det skal ende med et stort svineri og opgravningsarbejde.

I dag kan professionelle kloakarbejdere eksempelvis danne et splinternyt rør i et eksisterende kloakrør helt uden at svine – dette kaldes en strømpeforing.

BedreByg.dk anbefaler

Få 3 uforpligtende tilbud på kloakrenovering

Har du kloakproblemer, så anbefaler BedreByg.dk, at du indhenter 3 gratis og uforpligtende tilbud på kloakrenovering.

Så er du sikret gode tilbud og professionelle håndværkere, der kan løse opgaven på bedste vis.

Gå til tilbud på kloak renovering

Kloakrenovering uden opgravning

Som tidligere nævnt er det faktisk muligt at få foretaget en renovering af kloakken uden at skulle grave jord og rør op. De forskellige kloakfirmaer klare mange renoveringer uden eller med minimal opgravning. Dette er de i stand til grundet det moderne udstyr, der findes på kloakmarkedet. Det moderne udstyr gør det muligt at løse dine problemer på meget hurtig vis uden, at du bliver yderligere generet.

KloakrenoveringEn af de mest populære indgreb, der ikke kræver opgravning, er udførelsen af en strømpeforing. Med strømpeforing kan du ”redde” et gammelt og slidt rør ved at placere et helt nyt indeni. Dette indgreb udføres helt uden nogen form for opgravning – det er bl.a. derfor, at indgrebet er så populært blandt kloakfolk.

Kloakrenovering pris

Det er svært at give en fast pris på kloakrenovering, da det afhænger din opgaves omfang og type. Dog kan det være en god ide at indhente nogle tilbud fra forskellige firmaer, så du har en ca. pris at gå ud fra.

Typer af kloakrenovering

Strømpeforing – et meget effektivt indgreb, der virker fra dag et. Udførelsen af en strømpeforing er kendt for at være uhyre nem. Hvis du eksempelvis har et kloakrør, der er gået i stykker, så kan du med en strømpeforing lynhurtigt oprette et “nyt” rør, der fungerer ligeså godt som det tidligere – hvis ikke bedre. Fordelen ved at få udført en strømpeforing er også, at det ikke sviner specielt meget. De professionelle kloakfirmaer ejer i dag så teknologisk og effektivt udstyr, at en strømpeforing faktisk kan klares på under et døgn. Du kan læse mere om strømpeforinger her.

Opgravningsfri renovering (punktrenovering) – med denne type af renovering slipper du for at skulle grave det halve af haven eller indkørslen op.

TV inspektion – med en TV inspektion kan du lynhurtigt lokalisere, hvor problemet i kloakken er opstået

Afpropning – har du et ubenyttet rør i dit kloaksystem, så er den fornuftige løsning at få den afproppet.

Brøndrenovering – trænger din brønd til at blive renset og behandlet? Så er en brøndrenovering at foretrække.

Har du spørgsmål til kloakrenovering eller har du nogle tidligere erfaringer du gerne vil dele, så gør det gerne i kommentarfeltet herunder.