Husets vægge er typisk det svageste punkt hvad angår spild af varme. Derfor har rigtig mange danskere i løbet af de seneste par år fået udført en hulmursisolering, så de kan holde varmen inde og varmeregningen nede. Hulmursisolering er en relativ billig og hurtig løsning, der kan hjælpe dig med at spare på varmen fra dag ét.
Rigtig mange huse, der stammer fra 1970’erne og før, har ikke en optimal isolering i hulmuren, hvilket får varmen til at suse ud. Når varmen uhensigtsmæssig suser ud af huset, betyder det, at du får en højere varmeregning og et dårligere indeklima. Derfor kan en hulmursisolering især betale sig for dig, der bor i et ældre hus.
På denne side har vi fokus på hulmursisolering. Du vil bl.a. kunne læse om, hvad hulmursisolering er, hvilke fordele der er forbundet med denne form for isolering, hvad prisen på hulmursisolering er og meget meget mere. Hvis du ønsker et tilbud på hulmursisolering, anbefaler vi at du benytter dig af tilbudslinket i den stribede boks herunder.
Hvad er en hulmursisolering?
Hulmursisolering er en fantastisk effektiv metode til at efterisolere huset på. Rigtig mange danskere får udført sådan en isolering, fordi det simpelthen er så let og man har tjent isoleringen hjem igen på blot få år. Hvordan foregår en hulmursisolering så? Det kan du finde svar på her:
En hulmursisolering foregår således, at man fylder hulmuren med isolering af den ene eller anden slags. Typisk borer man nogle små huller, der er placeret jævnt, i facaden. Via disse huller bliver der så blæst isoleringsmateriale ind i hulmuren indtil den er fyldt op. Efterfølgende når isoleringsmaterialet er blæst ind, bliver hullerne i facaden dækket til igen. Så enkelt er det faktisk at udføre en hulmursisolering.
Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på hulmursisolering
Hvis dit hus trænger til en hulmursisolering, så kan du med fordel bestille tre uforpligtende tilbud via 3byggetilbud.dk. Servicen er 100% gratis.
Vidste du? Hulmursisolering er faktisk en af de billigste måder at nedbringe dit varmeforbrug på. Typisk har en hulmursisolering tjent sig selv hjem igen på 1-3 år.
Læs mere om hvad hulmursisolering er på følgende side: http://www.lavenergi.dk/hulmursisolering/
Det er også muligt at løsne murstenene i stedet for at bore huller i facaden. Dog er det i langt de flest tilfælde nemmest at bore huller i facaden i stedet for fjerne mursten.
VIDEO: Se hvordan en hulmursisolering forløber
Ovenstående video er udarbejdet af Hotpaper.dk
Fordele ved isolering af hulmuren
Der findes rigtig mange fordele ved at isolere hulmuren. Først og fremmest nedbringer du selvfølgelig dit varmeforbrug markant, hvilket vil kunne ses direkte på din næste varmeregning. Herunder har vi listet nogle af de mange fordele, der er forbundet med en hulmursisolering.
- Lavere forbrug af varme
- Mindre varmeregning
- Forbedring af indeklimaet
- Din bolig stiger i værdi
- En hulmursisolering er typisk tjent hjem igen på 1-3 år
- Mindre træk i huset
- CO2 besparende
Vidste du? Langt de fleste af de huse som er bygget før 1970 har faktisk ikke tilstrækkelig med isolering i hulmurene. Ved at fylde isolering i en uisoleret hulmur er det faktisk muligt at spare helt op mod 190 kr. pr. kvadratmeter.
Hvad koster en hulmursisolering?
Det er meget svært at give en retvisende pris på, hvad en hulmursisolering vil koste. Prisen afhænger nemlig i høj grad af, hvilket materiale der bliver brugt samt hvilken isolatør, der udfører arbejdet. Hvis vi skal komme med et bud på prisen, så vil en hulmursisolering koste mellem 110 kr. og 170 kr. pr. kvadratmeter.
Vi anbefaler dig at indhente tre gratis tilbud på hulmursisolering. På den måde får du en meget god fornemmelse af, hvor prisen ca. ligger henne. Hvis du ønsker tilbud på hulmursisolering, kan du med fordel benytte dig af tilbudslinket i den stribede boks øverst på siden.
Når du trykker på linket ryger du videre til 3byggetilbud.dk. Her beskriver du kort din opgave og kan efterfølgende regne med at modtage tre gratis tilbud fra tre forskellige isolatører inden der er gået tre arbejdsdage.
[button link=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=11346&uid=bedrebyg&bannerid=24040″ type=”big” newwindow=”yes”]Få 3 gratis tilbud på hulmursisolering[/button]
Hulmursisolering er en billig måde at energirenovere dit hus på
Rigtig mange mennesker tror det koster kassen at få udført en isolering af hulmuren, men det er faktisk ikke tilfældet. En isolering af hulmuren er faktisk en af de billigeste måder at energirenovere dit hus på. De penge du bruger på selve isolering, har du typisk tjent hjem igen efter 1-3 år afhængig af din situation. Og efter disse år kan du se frem til kontinuerlige besparelser på din varmeregning – og hvem vil ikke gerne spare på varmen i disse dage, hvor varme koster spidsen af en jetjager?
Hvis du har fået udført en hulmursisolering og gerne vil energirenovere dit hus yderligere, så kunne det næste skridt være at kigge nærmere på dine vinduer. Hvis dine vinduer er det mindste utætte, vil varmen også gå til spilde her. Derfor kan det i mange tilfælde godt betale sig at købe nogle energivenlige vinduer, der holder meget effektivt på varmen. Vinduerne spiller faktisk en større rolle hvad angår varmespild end vi lige går og tror. Vinduer af ældre årgang har det med at spilde relativ meget varme. Derfor kan det være en rigtig god ide at få en fagmand ud til dit hus, så han kan tjekke, hvor gode dine vinduer er til at holde på varmen.
Hvilke isoleringsmaterialer bruges der?
Når hulmuren skal isoleres kan man bruge forskellige materialer. I langt de fleste tilfælde bliver der brugt følgende isoleringsmaterialer:
- Stenuld
- Papiruld
- Glasuld
- Flamingokugler
- Træfiber
En hulmursisolering kan være en rigtig god ide at få udført, hvis du gerne vil spare på varmen og dermed mindske dine udgifter til varmeregning. Det koster forholdsvist ikke særligt meget at få isoleret hulmuren og investeringen er typisk tjent hjem igen på 1-3 år. Undgå at fyre for gråspurvene ved at isolere din hulmur.
Har du spørgsmål eller kommentarer til denne side, så må du hjertens gerne benytte dig af kommentarfeltet nederst på siden. Vi vil hellere end gerne høre fra dig. Hvis du har lyst til at dele dine erfaringer med hulmursisoleringer, så er disse også meget velkomne i kommentarfeltet. Tak fordi du læste med.