Ejendomsservice – Slip for besværet med en professionel

Mangler du hjælp til snerydning, fejning, trappevask, rengøring eller lignende, så er en aftale om ejendomsservice lige noget for dig. Få et professionelt firma til at varetage de interesser du ikke selv evner eller har tid til. Der findes hundredevis af firmaer her i Danmark, der bl.a. kan hjælpe dig med at skovle sne eller rengøringen.

Ejendomsservice i praksis

Der finder rigtig mange forskellige typer for service af ejendommen. Herunder har vi samlet et udsnit af, hvad du bl.a. kan få hjælp til.

Vinduespudsning/vinduespolering

Rigtig mange danskere betaler for at få pudset vinduer. Det kan der være mange grunde til. Hvis du eksempelvis ikke har den fornødne tid til at få det gjort, så kan en købt vinduespudsning vise sig at være en rigtig god ide. Vinduer er til for at kunne se gennem dem, og derfor er det vigtigt at have rene vinduer. Der findes ikke noget værre end et par beskidte vinduer, hvor solens behagelige stråler næsten ikke kan skinne igennem.

Bor du i en større ejendom, hvor vinduerne er store og du har mange af dem, så kan det også være rart at bestille en vinduespolering. En vinduespudser har nemlig en masse specialudstyr, der for ham gør vinduespudsning til en leg. Hvis du bor i et stort hus med mange vinduer, så kan du hurtig bruge en halv dag før du er færdig med pudsningen. Og hvis du hellere vil bruge denne tid på noget andet, hvorfor så ikke bestille en vinduespolering?

Få 3 gratis tilbud på ejendomsservice

Er du på jagt efter ejendomsservice af den ene eller anden slags, så anbefales det at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud. Så har du nemlig muligheden for at få et indtryk af prisniveauet samt hvilke leverandører der findes i dit lokalområde.

Gå til tilbud på ejendomsservice her

Snerydning

Nyfalden sne kan være et smukt syn, men når snestormen gør alle veje og fortove utilgængelig, så er det pludseligt ikke så idyllisk mere. Mange mennesker oplever hver vinter, at deres fortove, parkeringer og veje bliver dækket af et massivt lag sne. Sne er meget tungt og bør bestemt ikke undervurderes. Derfor kan det være meget rart at få hjælp til snerydning.

Der findes typisk en masse firmaer i dit lokalområde, der kan klare en snerydning. Så det burde ikke være noget problem at finde en person/et firma, der mestrer opgaven. Snerydning går også ind under betegnelsen ”ejendomsservice”, og du kan derfor snildt benytte dig af 3byggetilbud.dks service, hvor du kan få 3 gratis og uforpligtende tilbud på snerydning inden for 3 arbejdsdage. Hvis du i vejrudsigten kan se, at der vil falde massivt sne i næste uge, så kan det være en glimrende idé at tage kontakt allerede nu. På den måde kan du danne dig et indtryk af, hvad det vil koste og hvilke firmaer i dit lokalområde, der tilbyder dig snerydning.

Få ryddet din bil og fortov med snerydning og ejendomsservice
Få ryddet dine fortove for sne ved at bestille en snerydning

Rengøringshjælp

Rigtig mange firmaer får hjælp til rengøringen. Det er nemlig ikke alle ansatte hos et firma, der ønsker at deltage aktivt i rengøringen. Derfor kan rengøringshjælp være en ganske glimrende ide.

Ved at have et rent og godt indeklima forbedrer man også de ansattes lyst til at arbejde. Forestil dig at sidde i et miljø, hvor der er meget støv og luften bærer præg af urenheder. Det er bestemt ikke sjovt at sidde inde og arbejde i – i mange tilfælde kan det også vise sig at være sundhedsskadeligt. Derfor er det så vigtigt at holde arbejdspladsen ren. Vil du have sunde og arbejdslystne medarbejdere, så gøre brug af en rengøringshjælp.

Privat rengøring

Rigtig mange danskere bestiller hvert år rengøringshjælp. Det gør de primært fordi de ønsker at bruge tiden på noget andet spændende, eller fordi de ikke gider at gøre rent – og det er der ingen skam i. Med professionel rengøringshjælp får du en ren og skinnende bolig helt uden at røre en finger.

Privat rengøringshjælp kan også være en rigtig god ide, hvis du eksempelvis har små børn i huset, der kræver din fulde opmærksomhed. Som nybagte forældre, der samtidig skal arbejde for at få tingene til at fungere rent økonomisk, har ikke altid tid til at gøre rent og give børnene deres fulde opmærksomhed på samme tid. Derfor kan privat rengøring være en rigtig god ide, hvis du gerne vil sikre, at dine børn får en sund opvækst.

Ejendomsservice tekniker

Mangler du en person til at passe og vedligeholde dit varmeanlæg, dine bygninger, dine græsplæser, administration m.m., så er en ejendomsservice tekniker det oplagt valg. En ejendomsservicetekniker kan arbejde mange forskellige steder. For eksempel i et større boligbyggeri, på en skole, på et plejehjem, på et rådhus, i private virksomheder og lignende.

[button link=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=11346&uid=bedrebyg&bannerid=24050” type=”big” newwindow=”yes”]Få 3 gratis tilbud på ejendomsservice her[/button]

Vicevært (viceværtservice)

Viceværtservice er en glimrende ting at benytte sig af. En vicevært klarer de fleste opgaver, store som små, i ejendomme, så beboerne får en dejlig hverdag i rene og trygge omgivelser. Med en viceværtservice er du sikret drift og vedligeholdelse af din ejendom.

Viceværtservice omfatter en masse en forskellige opgaver. Deriblandt:

Beboerkontakt – viceværtservice omfatter i langt de fleste tilfælde en mulighed for døgnkontakt. Dette sikrer dig og beborene de bedste forhold.

Gårdpasning – viceværten sørger for løbende oprydning og istandsættelse af gården, så den altid fremstår indbydende.

Grønne arealer – viceværten slår græsset og lurer ud i bedene.

Tæt kontakt med håndværkere – hvis der opstår problemer, som viceværten ikke selv kan magte, så er der behov for kompetente håndværkere. Dette sørger viceværten for.

Affaldshåndtering – i dag er det vigtigt, at dit affald bliver sorteret korrekt og kørt på de respektive lossepladser. Dette kan viceværten hjælpe dig med.

Snerydning – om vinteren skal der ryddes sne. Med en viceværtservice slipper du for at skovle sne.

Vask af trappe – når der skal vaskes trapper, så er viceværten også klar.

Generelt sørger en vicevært for, at der pænt og nydeligt i og udenfor din ejendom. Det er ham/hende, der sørger, at du kan have en tryg hverdag uden at skulle tænke på eksempelvis ødelagte kloakker, sne der skal ryddes osv.

Trappevask

Bor du i en ejendom med mange trapper, så kan en ejendomsservice med fokus på trappevask være en ganske god ide. Trapperne i ejendommen bliver benyttet hver eneste dag, når folk går ud og ind i fodtøj, der ikke altid er helt rent. Derfor bliver trapperne hurtigt beskidte og trænger til en trappevask.

Typisk er trappevask inkluderet i en viceværtservice, så det ikke er noget du bestiller særskilt. Dog kan det i nogle tilfælde være nødvendigt at bestille en særskilt trappevask, hvis du eksempelvis bor i et hus med en masse trapper, eller du eksempelvis driver et firma, der også har en masse trapper, som skal vaskes.

Kontorrengøring

Med en ejendomsservice har du også mulighed for at få rengjort dit kontor(er). Er du eksempelvis tilknyttet en virksomhed, der har mange kontorpladser, så kan det være rart med en fast aftale med et rengøringsfirma, at de varetager rengøringen af kontorerne. Så slipper du og dine medarbejdere for at bruge tid på rengøring, hvilket giver mulighed for at fokusere 100% på dét du er bedst til.

Hvad koster ejendomsservice?

Prisen på ejendomsservices afhænger meget af opgavens type og omfang. Derfor er det meget svært at give et konkret bud på, hvad en service vil koste for lige netop dig. Vi anbefaler, at du indhenter 3 gratis tilbud via nedenstående knap. På den måde får du et indtryk af, hvad prisen ligger på samt hvor det er billigst at bestille ejendomsservice.

[button link=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=11346&uid=bedrebyg&bannerid=24050” type=”big” newwindow=”yes”]Få 3 gratis tilbud på ejendomsservice her[/button]

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til artiklen, så lad os endelig høre fra dig. Du kan benytte dig af nedenstående kommentarfelt for at kommentere. Og hvis du hellere vil sende os en mail, så går du bare til ”om”-siden, hvor du finder en kontaktformular. Håber du fik noget ud af at læse artiklen.