Totalentreprise – Få overblikket over dit byggeprojekt

Når du skal i gang med et større byggeri og har brug for mange forskellige håndværkere, så er det vigtigt, at du finder det rette firma til at styre dit byggeprojekt herunder indgåelse af aftaler med underleverandører og håndværkere. Dette kan en totalentreprenør hjælpe dig med.

Mangler du en totalentreprenør til at varetage dit byggeri? Så læs med her. Der er rigtig mange fordele forbundet med at vælge en totalentreprenør til dit byggeprojekt. En af de helt store fordele er, at du kun skal aftale og afregne med ét firma, hvilket sparer dig for en masse tid og besvær.

Hvad er totalentreprise?

Med en totalentreprise slipper du for alt bøvlet med at administrere og kontrollere dine håndværkere. Totalentreprenørerne styrer dit byggeprojekt, så du er fri for at skulle klare hele byggeprocessen selv. Det eneste det kræves er, at du underskriver en kontrakt – også klarer totalentreprenøren det hele.

Du kan ikke få totalentreprenøren til at hjælpe dig med alle slags byggeprojekter. Eksempelvis er det ikke mange totalentreprenører, der deltager i om- og tilbygninger. Typisk beskæftiger totalentreprenører sig med typehuse og store sommerhusbyggerier.

Entreprenørerne der udfører totalentrepriser, besidder en stor og professionel projekteringsafdeling med ingeniører, bygningskonstruktører, artikter m.fl. En totalentreprenør sørger for at indgå aftaler med eventuelle underleverandører. Han sørger ydermere for at styre og kontrollere projektet samt at udføre det indtil byggeprojektet er helt færdigt.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en totalentreprise

Hvis du gerne vil spare tid og penge, så anbefales det at indhente 3 gratis tilbud via 3byggetilbud.dk.

3byggetilbud.dk samarbejder med de bedste totalentreprenører på markedet. Ved at udfylde én formular, hvor du kort beskriver din opgave, så kan du regne med at modtage tre gratis tilbud inden der er gået tre arbejdsdage.

Gå til tilbud på totalentreprise her

Hvis du overvejer at benytte dig af en totalentreprise, så er det god ide at tage kontakt til en tilsynsførende også. For totalentreprenører inkluderer nemlig ikke uvildig tilsyn med kvaliteten, tidsforbrug osv. Med en professionel tilsynsførende er du sikker på, at tilsynet bliver varetaget professionelt og uafhængig af totalentreprenøren.

[button link=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=11346&uid=bedrebyg&bannerid=24043″ type=”big” newwindow=”yes”]Få 3 gratis tilbud på totalentreprise her[/button]

Hvad er fordelene ved en totalentreprise?

Den overordnede fordel ved at benytte sig af en totalentreprise er, at du overlader alle de processer, der er forbundet med byggeriet, til én person / ét firma. Det betyder, at du kun behøver at kommunikere og tage kontakt til én person for at få et overblik over dit byggeri.

Da et byggeprojekt hurtigt kan udvikle sig til at blive relativ kompliceret, er det en god ide at hyre en totalentreprenør. Med en totalentreprise er du sikret det gode overblik uden, at du behøver at fordybe dig i de forskellige håndværkers ydelser – alt dette klarer totalentreprenøren.

Med en totalentreprise er du sikret et målrettet og veludført stykke arbejde. Når kontrakten med totalentreprenøren er underskrevet, så ligger økonomien og tiden fast – og det er en meget klar fordel for dig som bygherre. Du slipper også for at have alt ansvaret for byggeriet på dine skuldre, da totalentreprenøren har ansvaret for, at byggeprojektet bliver gennemført.

Hvilken type byggeprojekt egner totalentreprise sig bedst til?

Som nævnt tidligere så egner totalentrepriser sig bedst til helårsboliger og typehuse (eksempelvis sommerhuse, ferieboliger og lignende).

Spørgsmål eller kommentar?

Har du spørgsmål eller kommentarer til totalentrepriser, så skal du være mere end velkommen til at benytte dig af nedenstående kommentarfelt. Vi bestræber os på at svare dig inden for 24 timer.

Hvis du tidligere har benyttet dig af en totalentreprenør, så må du meget gerne dele din erfaring med BedreByg.dk. Du kan enten skrive om dine erfaringer i kommentarfeltet herunder eller du kan sende os en mail via vores kontaktformular.

Tak fordi du læste med og held og lykke med dit byggeprojekt.