Sandblæsning

Sandblæsning – få den perfekte start på din facaderenovering

Overvejer du at renovere facaden på dit hus, så bør du starte med at få udført en professionel sandblæsning. Med en professionel udførelse får du et renset og bindende underlagt, hvilket giver dig et yderst tilfredsstillende resultat.

Hvad er en sandblæsning?

Det er en god ide at få udført, hvis du eksempelvis overvejer at få renoveret husets facade. Sandblæsninger har til formål at fjerne gammel maling, kalk, skidt og smuds fra alle tænkelige overflader.

Effektiv sandblæsningDerfor skal du få det gjort

Man siger, at tiden heler alle sår, men sådan er det desværre ikke med din facade. Efterhånden vil din facade fremstå grim og uren af bl.a. alger, mos, snavs og andet skidt. Derfor er en facaderenovering et fremragende tiltag, hvis du ønsker at din facade igen skal fremstå som ny – flot og ren. Du får den bedste facaderenovering ved at benytte dig af en professionel murer, der kan rense og sandblæse din facade. Det er muligt, at din mur også er gået i stykker nogle steder, og det kan mureren fikse samtidig med, at han sandblæser dit hus.

BedreByg.dk anbefaler

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på sandblæsning

Vil du have tre gode tilbud på sandblæsning af facaden, så benyt dig af 3byggetilbud.dks glimrende service.

Indsend din opgave, og du modtager efterfølgende 3 helt gratis og uforpligtende tilbud som du kan vælge og vrage imellem.

Bestil 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave her

Sandblæsning af husets facade

Ved at få sandblæst husets facade, fjerner du de rester, der måtte være, af kalk, puds og maling. Du får samtidig et underlag, der er bindende for ny puds eller vandskuring – afhængig af hvad du skal have lavet efterfølgende. Et bindende underlag er uhyre vigtigt. Det går nemlig ikke, at du maler ovenpå den gamle maling. Hvis du gør det, vil malingens holdbarhedstid blive mindsket markant – og så kan du starte forfra med at sandblæse.

Der bliver typisk udført sandblæsninger i forbindelse med facaderenoveringer. Det betyder, at de håndværkere du hyrer til opgaven med stor sandsynlighed også kan hjælpe dig med vandskuring, filsning, oppudsning og lignende.

Sandblæsning priser

Det er svært at komme med et nøjagtigt bud på hvad det vil koste. Prisen på sandblæsning afhænger i høj grad af facadens størrelse og opgavens generelle omfang. Hvis du er på udkig efter tilbud et godt tilbud, så anbefaler BedreByg.dk, at du benytter dig af nedenstående knap. Ved at benytte dig af den, får du 3 gratis og helt uforpligtende tilbud fra professionelle murere i dit nærområde.

[button link=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=11346&uid=bedrebyg&bannerid=24058″ type=”big” newwindow=”yes”]Få 3 gratis tilbud på brolægning[/button]

Vidste du?

At du kan udføre en sandblæsning, der er meget miljøvenlig. Hvis din håndværker benytter sig af miljøvenlige materialer, så er det faktisk muligt at genbruge disse mellem 20 og 200 gange. Når sandet der bruges bliver slidt, sendes det til omsmeltning, hvorefter det så kan bruges til andre gøremål. På den måde kan der opnås resultater på en miljøvenlig måde.

Der er flere modeller

Der findes forskellige former for og typer af sandblæsning. De forskellige typer afhænger bl.a. af den overflade der skal blæses og omgivelserne. Hvis det er en hård overflade, der skal renses for løst puds og maling, så udfører man typisk en vådsandblæsning. Ved at benytte sig af vand i sandblæsningsprocessen, så støver det ikke så meget, hvilket kan være meget behageligt. Hvis der skal sandblæses jern, træværk, stål eller indenfor, så benytter man sig typisk af en tørsandblæsning.

Andre former

Kemisk rensning, støvfriblæsning, lavtryksblæsning, tørsandsblæsning og hedvandsrensning.

Herunder kan du se en video, hvor en mand foretager en facaderensning. Han er i gang med at fjerne gammel maling fra en facade.

Har du spørgsmål eller kommentarer til denne artikel, skal du være mere end velkommen til at benytte dig af nedenstående kommentarfelt. Du må også meget gerne dele dine erfaringer i kommentarfeltet. Tak på forhånd.