Nedrivning

Nedrivning af huse, tilbygninger, gamle staldbygninger og lignende kan være noget af en omfattende opgave. Heldigvis findes der professionelle nedrivningsfirmaer her i Danmark, der kan hjælpe, når de gamle bygninger skal rives ned og fjernes.

Denne side er for dig, der gerne vil vide mere om nedrivning og er på udkig efter tilbud på nedrivning.

VIDEO: Se eksempel på en nedrivning her

Nedrivnings leksikon

En nedrivning er en ødelæggelse af bygninger og andre strukturer. En nedrivning kontrasterer med en dekonstruktion. En dekonstruktion indebærer at skille en bygning ad med henblik på at genbruge bygningens forskellige elementer. ¨

For små bygninger herunder huse, stalde og lignende, der kun er tre etager høje, er nedrivning en relativ overkommelig proces. Bygningerne bliver nedrevet manuelt eller ved hjælp af mekanisk og hydraulisk udstyr. Dette mekaniske og hydrauliske udstyr kan eksempelvis være forhøjede arbejderplatforme, store kraner og gravemaskiner og bulldozere.

Ved større bygninger kan der være brug for en stor murbrækker. En murbrækker er en stor og tung genstand/vægt på et kabel. Murbrækkeren og kablet er forbundet en kran, der har til formål at svinge vægten ind i siden på bygningerne for at få dem til at smadres. Murbrækkere bliver også populært kaldt ”smadrer bolde”, og de er særligt effektive mod murværk. Ulempen ved disse murbrækkere er dog, at de kan være svære at kontrollere, hvorfor de i mange tilfælde ikke er det bedste at bruge til en nedrivning.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nedrivning her

Skal du have udført en nedrivningsopgave, så anbefaler vi at benytte dig af 3byggetilbud.dks service. Det eneste du skal er at udfylde en lille formular, hvor du kort beskriver din opgave.

Ved at indhente 3 gratis tilbud via 3byggetilbud.dk sparer du en masse tid – du slipper altså for selv at skulle ringe rundt til forskellige nedrivningsfirmaer.

Gå til tilbud på nedrivning her

I dag benytter man i langt de fleste tilfælde sig af roterende hydraulisk sakse og ”rock-breakers”, der er forbundet til gravemaskiner. Disse nye metoder til at nedrive på, kan skære/bryde igennem træ, stål og beton – der er tale om uhyre store kræfter, når saksene og ”rock breakers’ne” får lov til at nedrive.

Vidste du? Den højeste bygning, der er blevet revet ned af ikke-terrorister, var den 47-etagers høje Singer Building midt i New York City. Den bliver bygget i 1908 og senere revet ned i 1968. Bygningen blev erstattet med One Liberty Plaza. 

Logo-tranparencySpørgsmål eller kommentarer

Har du erfaringer med nedrivning eller kender nogle gode nedrivningsfirmaer, må du meget gerne dele det med BedreByg.dk ved at skrive i nedenstående kommentarfelt. Du må også meget gerne benytte dig af kommentarfeltet, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til nedrivning. Vi vil bestræbe os på at svare dig hurtigst muligt.