Nye vinduer – Spar på energien

Nye vinduer kan forbedre dit indeklima og spare dig for en masse penge på din varmeregningNår folk ønsker at reducere deres varmeregning, så fokuserer de rigtig meget på at forbedre isoleringen og ikke så meget på at anskaffe sig nye vinduer – og det er en fejl. Vær opmærksom på at det ikke altid er nødvendigt at anskaffe sig nye vinduer, hvis du vil minimere din varmeregning – nogle vinduer af ældre årgang kan sagtens være ligeså effektive som de nye er i dag. Er du i tvivl om dine vinduers effektivitet, så kontakt en fagkyndig – han/hun kan hjælpe dig.

Vinduer er en meget vigtig faktor, når det kommer til at holde optimalt på varmen. Hvis dine vinduer ikke er isoleret godt nok eller ikke besidder det bedste glas, så er der utrolig meget varme, der går til spilde. Derfor kan nye være en ligeså god investering som ny isolering. Hvis du vil have en lavere varmeregning, så skal du tage dine vinduer seriøst.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på vinduer

Hvis du er på udkig efter nye energivenlige vinduer, så anbefaler BedreByg.dk at indhente 3 tilbud helt uden forpligtelser via 3byggetilbud.dk.

For at modtage tilbuddene skal du blot udfylde en enkelt formular, hvor du kort beskriver dit behov for nye vinduer – også er du faktisk klar til at modtage dine gratis og uforpligtende tilbud.

Gå til tilbud på nye vinduer her

Der findes et hav af forskellige vindue typer og mærker. Og i den forbindelse kan det være svært at skelne mellem dem. Herunder vil du finde en masse information om vinduer og dertilhørende mærker og typer. Denne information har til formål at give dig en større indsigt i markedet for vinduer samt at give dig de bedste forudsætninger for at vælge de rigtige vinduer til lige netop dit behov.

Typer af vinduer

Plastvinduer:

Du kan roligt vælge plastvinduer til dit hus eller din bolig. Plastvinduer er kendt for at være meget holdbare og kræver minimal vedligeholdelse. Markedet for plastvinduer er stort og der findes et kæmpe udvalg. Typisk er plastvinduer billigere ift. andre typer af vinduer, men det betyder ikke, at der bliver slækket på kvaliteten. Producenterne af plastvinduerne udfører løbende kvalitetskontroller, hvorfor du altid er sikret den bedste kvalitet.

Ovenlysvinduer / Tagvinduer:

Ovenlysvinduer er vinduer, der monteres direkte i tagkonstruktionen. Denne type af vinduer giver et super lys fra oven. Hvis du undrer dig over, hvad forskellen på tagvinduer og ovenlysvinduer er, så bare rolig: Det er nemlig samme type vindue. Denne type vindue fås i materialerne træ, alu og plast.

Der findes fire typer af ovenlysvinduer:

 • Kuppelformede
 • Plane vinduer med ensidet hældning
 • Pyramideformede
 • Ovenlys placeret i tagkip

Staldvinduer:

Hvis du eksempelvis har et hus, der bærer præg af en lidt ældre årgang, så kan det være utroligt charmerende at udsmykke det med staldvinduer. Der findes mange forskellige typer af staldvinduer – både hvad angår design, kvalitet og pris. Hvis du har en stald, så er staldvinduer selvfølgelig også at foretrække.

Bondehusvinduer:

Bondehusvinduer er en meget charmerende og traditionel type vinduer. De bruges ofte til ældre huse, for at bibeholde den charmerende og traditionelle atmosfære. Dog kan de også sagtens bruges til nyere huse, hvis du eksempelvis gerne vil have et hus, der udtrykker et traditionelt look.

Energivinduer:

BedreByg.dk har oprettet en speciel side til energivinduer, hvor det er muligt at finde en masse nyttig viden.

Læs mere om energivinduer på denne side

Vindue mærker

 • Sparvinduer
 • Kastrup
 • Kpk
 • Outrup
 • Krone
 • Hvidbjerg
 • Protec
 • Primo
 • Velux
 • JNA

Vinduer priser

Prisen på vinduer afhænger utrolig meget af materialevalg, valg af leverandør og typen af vindue. I stedet for, at BedreByg.dk kommer med en vejledende pris på vinduer, så anbefaler vi at indhente gratis 3 tilbud på nye vinduer. På den måde kan du danne dig et indtryk af prisniveauet uden, at du behøver at købe vinduerne – det er altså helt uden forpligtelser. Det giver dig samtidig mulighed for at se, hvilken leverandør i dit nærområde der er billigst, hvilket kan være en klar fordel, hvis du gerne vil spare lidt penge på dit køb af vinduer.

Har du et eksempel på, hvad nye vinduer vil koste, så må du meget gerne dele dine erfaringer i kommentarfeltet nederst på siden.

[button link=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=11346&uid=bedrebyg&bannerid=24062″ type=”big” newwindow=”yes”]Få 3 gratis tilbud på nye vinduer her[/button]

Spørgsmål eller kommentarer til nye vinduer?

Har du spørgsmål eller kommentarer til vinduer og-/eller lignende, så skal du være mere end velkommen til at benytte dig af nedenstående kommentarfelt. Du må også gerne dele dine erfaringer med vinduer. Det er altid rart at høre fra ligesindede – især hvis du har et par tips eller tricks til køb, opsætning osv. af nye vinduer.