Få professionel bygherrerådgivning

Skal du til at i gang med et større byggeprojekt? Så kan bygherrerådgivning være en glimrende ide. Din bygherrerådgiver er din uafhængige og trofaste tillidsmand. Det er ham som rådgiver dig gennem hele dit byggeprojekt. Hvis du eksempelvis har mange entreprenører, teknikere og lignende tilknyttet, så kan bygherrerådgiveren hjælpe dig med at kontrollere disse med henblik på at arbejde så effektivt som muligt.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på bygherrerådgivning her

Står du og mangler tre knivskarpe tilbud på bygherrerådgivning? Så benyt dig af 3byggetilbud.dks fantastiske service, hvor du modtager 3 gratis tilbud helt uden forpligtelser.

Det eneste du skal gøre er at udfylde en lille formular, hvorefter du kan læne dig tilbage og forvente at få 3 tilbud inden 3 arbejdsdage.

Få 3 gratis for uforpligtende tilbud her

Hvorfor benytte sig af en bygherrerådgiver?

  • Du sparer en masse penge ved at bruge bygherrerådgivning
  • Du får professionel rådgivning
  • En bygherrerådgiver fungerer samtidig som en effektiv sparringspartner
  • Bygherren kan kontrollere og effektivisere dit projekt meget professionelt

Hvad er bygherrerådgivning helt konkret?

Hvis du eksempelvis skal have lavet et større byggeri, og du i den forbindelse hyrer en entreprenør til jobbet – så kan det i mange tilfælde være en god ide at tage en bygherrerådgiver med på råd. Som bygherre kan et større byggeprojekt godt vise sig at være meget uoverskueligt, hvorfor en bygherrerådgiver er at foretrække.

Helt konkret så handler bygherrerådgivning om at få rådgivning gennem et byggeprojekt. Som bygherre kan det være rart at have en anden person med på råd, når der eksempelvis skal træffes lidt større beslutninger. Ved at hyre en bygherrerådgiver, så får du en omfattende vejledning i, hvordan du griber tingene bedst an.

Bygherrerådgivning i praksis

Din bygherrerådgiver kan have mange forskellige former alt afhængig af, hvilken opgave der skal løses.

  • Du kan blive rådgivet i stor-, hoved- eller fagentreprise
  • Ved byggeri i totalentreprise
  • Ved byggeri i partnering
  • Invensterrådgivning

Din bygherre kan klare mange flere end ovenstående opgaver. Ovenstående opgaver er bare et udsnit af, hvad en bygherrerådgiver evner.

Se video om bygherrerådgivning her

Stil et spørgsmål eller skriv en kommentar

Hvis du har nogle spørgsmål, som du gerne vil have svar på, så skal du være mere end velkommen til at stille dem. Du må også meget gerne kommentere på indholdet, hvis du har en spændende indgangsvinkel og-/eller har tidligere erfaring med bygherrerådgivning.

Vi forsøger så vidt muligt at svare dig inden for 24 timer.

Vi er også på Facebook og Google+. Har du lyst til at synes godt om os på Facebook, så bliver vi rigtig glade. Tak på forhånd!