Strømpeforing

Strømpeforing – en hurtig og effektiv renovering af din kloakledning

Strømpeforing er en let og meget effektiv måde at renovere et kloakrør på. Med en strømpeforing slipper du for et større renoveringsprojekt og sparer samtidig penge og besværligheder, hvis du skulle være så uheldigt at have problemer med en skadet kloak eller faldstamme.

Der findes ikke noget værre end at have problemer med stoppede eller utætte kloakker/faldstammer. En forstoppelse af kloakken kan bl.a. være årsag til en forfærdelig stank, rotter og tilstoppede afløb.

Fordele ved at indhente 3 gratis tilbud

–       Det er let. Det tager ikke mere end 5 minutter at anmode om 3 tilbud

–       Det går hurtigt. Du bliver typisk kontaktet inden 3 dage

–       Det er 100% gratis og uforpligtende

Livet er for kort til kloakproblemer – få det løst i en fart

Omfattende problemer med kloakken er aldrig sjove at støde på. Typisk forbinder man renovering af kloakken med noget, der er dyrt, bøvlet og vildt kompliceret, men sådan behøver det faktisk slet ikke at være.

BedreByg.dk anbefaler

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på strømpeforing

BedreByg.dk samarbejder med 3byggetilbud.dk om at give dig 3 gratis og uforpligtende tilbud på en strømpeforing. Ved at benytte dig af nedenstående link vil du få tre uforpligtende og gratis tilbud fra erfarne kloakfolk i dit lokalområde. Undgå flere problemer med kloakken og få tre tilbud i dag.

Gå til tilbud på strømpeforing her

Hvis du har et stoppet eller et utæt kloakrør/kloakledning, så er en strømpeforing den mest effektive metode du kan benytte dig af. Du undgår at skulle grave flere trillebørefulde jord op for at kunne få fixet problemet. De rette fagfolk kan så let som ingenting udbedre dit problem ved at udføre en effektiv strømpeforing. Derfor skal du ikke fortvivle længere, men derimod få indhentet tilbud fra kompetente kloakarbejdere, der kan løse dit problem.

Hvad er en strømpeforing?

Strømpeforing er en helt speciel teknik til at renovere defekte og lettere skadet kloaker. Et specialiseret kloakfirma kan ved hjælp af en speciel glasfiber(eller filt)-slange, der er imprægneret med kunstharepiks, danne et helt nyt rør indeni det gamle rør. Efter at slangen/strømpen er blevet implementeret i det gamle rør, bliver den efterfølgende hærdet med enten damp, epoxy, polyester eller silikat.

Den helt klare fordel ved at benytte sig af en strømpeforing er, at du slipper for at skulle opgrave dele af dit ledningsnet, når det skal renoveres – du slipper altså for alt det omfattende svineri, der typisk er forbundet med kloakarbejde.

Tidligere brugte man styren, når der skulle udføres en strømpeforing. Man har senere fundet ud af, at dette stof er et meget sundhedsskadeligt stof, hvorfor det nu er blevet fjernet fra midler man bruger til at udføre strømpeforinger med. I dag bruger man damptryk i stedet for den sundhedsskadelige styren. Damptryk er meget mere sundhedsvenlig og fungerer mindst ligeså godt som styren – hvis ikke bedre.

Specialiserede kloakfirmaer hjælper dig hurtigt og effektivt

Flere og flere kloakvirksomheder kan i dag tilbyde dig at udføre strømpeforingerne i svært tilgængelige rør – ja faktisk er det muligt at få renoveret rør med dimensioner helt ned til 70mm og op. Strømpeforingerne  udføres af kloakmedarbejdere med en specialuddannelse inden for faget. Inden selve foringen udføres, foretages der en grundig tv-inspektion af rørene. Denne inspektion er en meget central del af arbejdet, da inspektionen danner grundlaget for, hvor omfattende en strømpeforing, der skal foretages.

Når rørsystemet er bliver tilstrækkeligt foret, bliver der efterfølgende sendt en robot ind i ledningsnettet for at fræse tilslutningerne til det nye strømpeforingsrør fri.

Fordele ved at få udført en strømpeforing af en autoriseret kloakmester

–       Det er hurtigt og effektivt. Tager typisk kun 24 timer.

–       Du undgår at skulle grave hele haven op.

–       Du sparer dig selv for en masse penge og besvær

[button link=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=11346&uid=bedrebyg&bannerid=24056″ type=”big” newwindow=”yes”]Få 3 gratis tilbud på strømpeforing[/button]

Sådan forløber en strømpeforing

1. Dit kloaknet bliver undersøgt ved hjælp af en tv-inspektion med henblik på at finde problemet

2. Efter undersøgelsen føres en relativ blød polystrømpe ind i kloakrøret. Den føres enten ind ved hjælp af vand eller lufttryk.

3. Når strømpen er blevet sat korrekt på plads, skal den nu hærdes med meget varmt vand, damp eller i nogle tilfælde ultraviolet lys.

4. Efter den veloverståede hærdning er strømpen nu klar til at fungere som et nyt rør inde i den gamle kloakledning.

En normal strømpeforing vil typisk tage mellem 20 og 24 timer. Når det nye rør er færdigimplementeret, bliver det efterfølgende tjekket igen med en tv-inspektion for at sikre, at alt er som det skal være.

VIDEO: Se hvordan en strømpeforing foregår

Se Aalborg Kloak- og Entreprenørfirma A/S’ fantastiske video om strømpeforing

Held og lykke med din strømpeforing.