Isolering kan reducere varmeregningen

Hvis du gerne vil effektivisere husets varmeforbrug, så kan du passende starte med at kigge på isoleringen. I mange tilfælde er en forbedret isolering den hurtigste (og faktisk også den billigste) måde at få en lavere varmeregning på.

Her på BedreByg.dk har vi lavet guides til de forskellige isoleringstyper. De forskellige guides har til formål at forklare lidt om den valgte isoleringsform herunder hvilke fordele og eventuelle ulemper, der måtte være ved at benytte sig af den. Det kan være en rigtig god ide at læse lidt om de forskellige isoleringstyper inden du får foretaget en isolering. Lidt viden om emnet skader absolut ikke, når du skal snakke med din isolatør om isoleringen.

Herunder har vi listet de forskellige isoleringstyper du kan læse om her på BedreByg.dk

Tilbud på isolering – få 3 gratis tilbud her

Hvis du skal have isoleret dit hus, så anbefaler vi, at du benytter dig af 3byggetilbud.dk. På den måde kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud på isolering. Du modtager tre tilbud fra isoleringsfirmaer i nærheden af din bopæl.

Det eneste du skal gøre for at modtage de 3 gratis tilbud er at indsende din opgave, hvor du kort beskriver, hvad du skal have udført. Herefter vil du inden for 3 arbejdsdage modtage tre uforpligtende tilbud på isolering fra kompetente virksomheder i dit nærområde.

Gå til tilbud på isolering her

Et energivenligt hus er vejen til en lavere varmeregning

Hvis man vil gøre sig forhåbninger om at spare penge på varmeregningen, så er det vigtig at gøre sit hus energivenligt. Og hvordan gør man så det? Første skridt på vejen kunne meget vel være en forbedret isolering. Rigtig mange danske huse er langt fra isoleret optimalt, og det betyder at varmen simpelthen suser ud af huset. Varme du vel at mærke betaler for, men ingenting får ud af. Det er typisk ældre huse, der har svært ved at holde optimalt på varmen.

I dag kan du for et relativt lille beløb (sammenlignet med hvad du sparer på lang sigt) få efterisoleret dit hus. En efterisolering af huset kan vise sig at være en rigtig god investering. Effekten vil vise sig med det samme på grund af husets evne til at holde på varmen er kraftigt forbedret, men effekten vil i den grad også kunne ses på lang sigt.

Der er ingen grund til at vente på at få isoleret dit hus

Mange mennesker tror fejlagtigt, at årstiden har noget at sige, når der skal isoleres. Faktisk kan du isolere hele året rundt. Hvis du isolere dit hus om vinteren, vil du opleve, at det bliver varmere inde i huset. Hvis du derimod isolere om sommeren, vil du opleve, at det faktisk bliver køligere i huset. Der er ingen grund til at vente på, at det bliver vinter. Få isoleret med det samme og spar penge fra dag 1!

VIDEO: Se hvordan en hulmursisolering forløber

Videoen er lavet af Martin Brink, danskisolering.dk

Har du spørgsmål eller kommentarer til isolering?

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne side, så skal du være hjertelig velkommen til at benytte dig af kommentarfeltet herunder. Vi vil med glæde svare på dine spørgsmål.