Uforpligtende tilbud

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave

gratis håndværker tilbudHvis du søger en brolægger, en bygherrerådgiver, en murer eller noget helt fjerde, så bør du bestille 3 gratis og uforpligtende tilbud. På den måde ved du hvad din opgave vil koste, og du får samtidig et større kendskab til din byggeopgave, hvilket kan være guld værd, når du for alvor skal i gang.

BedreByg.dk samarbejder med 3byggetilbud.dk (se billedet) om at give dig 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave. Ved at trykke på en af nedenstående links bliver du sendt videre til 3byggetilbud.dk – det er dem som varetager kontakten mellem dig og håndværkerne – du slipper altså for at bruge tid på at lede efter firmaer til din byggeopgave, dejligt ikk’?

Hvorfor skal jeg indhente 3 håndværkertilbud via 3byggetilbud.dk?

– Det er 100% gratis og uforpligtende

– Du slipper for at skulle bruge tid på at ringe til et hav af firmaer for at få en god pris (alt dette klarer 3byggetilbud.dk)

– Du sparer højest sandsynligt en masse penge (de firmaer/håndværkere der giver dig et tilbud, de kæmper alle indbyrdes om at få dig som kunde. Derfor bliver de nødt til at have lave priser)

Det skal også nævnes, at du frit kan vælge og vrage mellem tilbudene. Og hvis du ikke synes nogle af tilbudene er særligt gode, så kan du med god samvittighed takke nej til dem. Det er det smarte ved 3byggetilbud.dk – det er 100% uden forpligtelser.

> Få 3 tilbud på et nyt badeværelse <

> Få 3 tilbud på isolering <

> Få 3 tilbud på sandblæsning <

> Få 3 tilbud på tagmaling <

> Få 3 tilbud på en tagrenovering <

> Få 3 tilbud på nye vinduer <

Hvis du gerne vil se mere om, hvordan det hele forløber med de 3 gratis og uforpligtende tilbud, så kan du gå til forsiden og se videoen om 3byggetilbud.dk