BedreByg har set dagens lys

… og det betyder, at vi indvier bloggen med et lille indlæg.

Hvad skal der ske på bloggen?

Bloggen på BedreByg.dk vil blive brugt til publicering af spændende og brugbare nyheder om byggeri, vedvarende energi og lignende. Hvis der eksempelvis er kommet nye skatteregler inden for brug af husstandsvindmøller, så vil der blive skrevet om det på bloggen.

Hvis du sidder og gerne vil have svar på et bestemt spørgsmål, så er du meget velkommen til at sende det til os via vores kontaktformular. Hvis spørgsmålet er interessant og svaret på spørgsmålet samtidig kunne være brugbart for andre læsere, så skal du også regne med at kunne læse om dette på bloggen.

Hvorfor skal jeg læse blogindlæggene?

Du skal læse bloggen, hvis du interesserer dig for byggeri og vedvarende energi. Vi vil forsøge så godt som vi kan at give dig en masse spændende blogindlæg, der alle kan bidrage til ny viden og forståelse.

Og hvad kan BedreByg egentlig gøre for mig?

BedreByg har først og fremmest til formål at give dig en masse viden inden for emner, der relaterer sig til byggeri og vedvarende energi. Denne viden kan bl.a. komme til udtryk i form af dybdegående artikler, interessante videoer, billeder, infografikker m.m. Vi har også til formål at gøre det meget lettere for dig at indhente tilbud på forskellige opgaver inden for byggebranchen. Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk om at levere 3 gratis og uforpligtende tilbud direkte til din mail – det er bl.a. derfor, at du vil finde links/knapper, der linker til 3byggetilbud.dk på vores forskellige sider.

Lær os bedre at kende

Hvis du vil lære os bedre at kende og modtage nyheder før alle andre, så må du meget gerne +1 os på Google+.