Bring det sjove tilbage til læring med professionel undervisning til ordblinde

Dette indhold er sponsoreret

At være barn og ung kan være hårdt. Man skal passe skolen og lektier, man skal være med  i de sociale kredse og dyrke vennerne, man skal have tid til sine hobbyer og så skal man selvfølgelig også have tid til sin familie. 

At være barn eller ung med ordblindhed er blot endnu hårdere. Ordblindhed gør det sværere at læse, stave og skrive, hvilket blot gør skoledelen af ungdomslivet endnu hårdere. Hvis ikke der tages hånd om ordblindhed, kan det påvirke et barns liv for fremtiden. 

Heldigvis findes der måder at bringe det sjove tilbage til læring for ordblinde. Med professionel undervisning til ordblinde kan også dit barn få faglig støtte, så dit barn får en god oplevelse i skolen og success i livet. 

En støtte som virker

Ordblindetræning er en kursusvirksomhed, som har specialiseret sig i ordblindhed, undervisning af ordblinde, kompetenceudvikling af fagprofessionelle med speciale i ordblindhed, samt udvikling af undervisningsmaterialer til ordblinde. 

Virksomheden kan både tilbyde ordblindeundervisning i forskellige byer rundt omkring i Danmark, samt kurser i ordblindetræning. 

Ordblindetræning har dokumenteret resultater på, at ordblindeundervisningen hjælper. Tidligere elever har blandt andet udviklet deres skriftsproglige færdigheder, forbedre stavning og ordafkodning, samt en forbedring i den grundlæggende færdighed i læsning og stavning. 

Elever oplever også et stort selvtillidsboost, som har positive virkning på deres generelle trivsel i skolen. Dit barn vil derfor opleve en faglig støtte som virker, hvilket kan udvikle flere kompetencer hos dit barn. 

En virksomhed i udvikling

Ordblindetræning er en virksomhed i udvikling. Virksomheden har allerede hjulpet over 3000 børn og unge med deres ordblindhed, og har haft stor success i alle disse forløb. 

Derudover tilbyder virksomheden også kurser på skoler for ordblinde elever. Der er allerede blevet afholdt 225 kurser, hvilket både har styrket elevernes faglige og sociale evner. 

Virksomheden har også indgået 10 kommunale partnerskaber, hvor kurser til kompetenceudvikling af fagprofessionelle har fundet sted med stor success. 

Derudover har Ordblindetræning også et samarbejde angående materialer med Alinea, som blandt andet også samarbejder med Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp GoTutor, hvilket sikrer et højt niveau af faglighed for dit barn. 

Tag kontakt og hør mere

Hos Ordblindetræning kan du tage kontakt eller blive ringet op og høre mere om mulighederne for dit barn. Her kan en faglig kompetent medarbejder hjælpe med at skræddersy en løsning til dit barn, så også dit barn får mulighed for at opnå faglig og social success på trods af ordblindhed.  

Skriv en kommentar