Forside - Byggeri

Byggeri

Markise: Gode råd til nem gør-det-selv-installation

En markise er en fantastisk tilføjelse til dit uderum, lige meget om du har en stor terrasse eller lille altan. Den giver skygge for solen, læ for vinden og kan endda også tage lidt regn, alt efter hvilken model du vælger. Men det kan godt kræve lidt arbejde at installere en markise, så det er vigtigt, at du forbereder dig ... Læs mere »

Forberedelser til at bygge eget hus

Når i beslutter jer for at bygge jeres nye hus, er der en masse beslutninger, der skal tages, og det er ikke bare sådan nogle, man træffer over natten. For der er mange detaljer, man skal tage højde for. Man skal både tænke på, hvad man ønsker nu, men også hvad man ønsker om 5 år, og 10 år, hvis ... Læs mere »

Sådan kommer du i gang med dit næste projekt

Der er mange, som, efter at have været hjemme næsten hver dag det seneste år på grund af corona, har lagt mærke til alle de projekter, som de aldrig blev færdige med. Ellers også så er det bare gået op for dem, at de rigtig godt kunne tænke sig en terrasse, som de kan sidde ude på, når solen skinner, ... Læs mere »

Attraktive byggegrunde i Aalborg hos Tofthøjen

Med kun 20 minutters kørsel fra Aalborg finder du det populære område Sejlflod-Storvorde. Det er et naturskønt område, der især er kendt for deres attraktive beliggenhed for familier, da der både ligger skole, børnehave og gode indkøbsmuligheder i gåafstand. For at sætte prikken over i’et, så kan man finde stisystemer gennem hele byen. Det betyder, at man har mulighed for ... Læs mere »

Kom godt igennem en ombygning eller renovering

En ombygning eller renovering af et hus eller lejlighed er både en omfattende og dyr proces, der kræver gode valg og en god økonomi. Det kan være udfordrende for både familien og forholdet at renovere, og det er derfor en rigtig god ide at sørge for, at i kommer igennem processen på den bedst mulige måde. Det er vigtigt, at ... Læs mere »

Find god skadeservice

Hvis du for eksempel har et hus, så er det vigtigt, at du ved, hvordan du kan få hjælp, hvis der skulle opstå skader. Celero yder skadeservice, så du kan være helt rolig, for hjælpen er nær. Hvad skal du bruge skadeservice til? Der kan være rigtig mange situationer, hvor du kan få brug for skadeservice. For det er næsten ... Læs mere »

Find gode tilbud til din næste murer

omfugning af facade

Kender du det, når man kan se på huset, at det trænger til en kærlig hånd? Eller måske har du planer om et større byggeprojekt? Drømmene kan være store, men det kan også være svært at realisere dem.  Det kan også være, at du gerne bare vil have huset renoveret. I hvert fald, er det ofte at du har brug ... Læs mere »

Derfor er asbestsanering en god idé

Overvejer du at renovere dit hus eller din lejlighed? Så kan det være en god idé at få undersøgt om dit hus eller lejlighed har asbest. Især hvis din bolig er fra mellem 1960 til midten af 1980. Læs med her og få tips til, hvordan du bedst får fjernet asbest på en sikker og ansvarlig måde. I 1960’erne og ... Læs mere »

Hvad kan jeg selv gøre under renovering?

Dette indhold er sponsoreret En renovering er et stort projekt som skal nøje planlægges inden man lige giver sig i kast med det. Der skal blandt andet planlægges, hvem der skal hyres ind til at udføre noget arbejde, og derfor også overvejes hvilke opgaver, man selv kan klare. Det er lige netop denne overvejningsproces vi vil hjælpe med i denne ... Læs mere »