Forside - Byggeri

Byggeri

Nye regler om online forbrugsmåling

Er du udlejer eller arbejder du med ejendomsadministration? Så ved du allerede, hvor afgørende det er at have styr på forbrugsmålinger. Det er nemlig stor betydning for, om der skal kræves efterbetaling af aconto fra en lejer. Læs med og bliv klogere på, hvad fremtiden kommer til at byde på og kræve i forbindelse med aflæsninger af forbrugsmålere. Fremtidens forbrugsmåling ... Læs mere »

Hvad er situationsplaner og hvornår har du brug for det?

Forud for projektering af et nyt byggeri vil man typisk bestille en situationsplan. En situationsplan er et kort, som gengiver virkeligheden i et bestemt område. Det giver et opdateret kort, som vil blive brugt som et præcist grundlag til udmåling af afstande og højder. Det er vigtigt at grundlaget er på plads og afspejler den aktuelle virkelighed inden opstart. Bygherren ... Læs mere »

Sådan får du en seniorbolig

Er tiden inde til at forlade det store hus eller den upraktiske lejlighed? Måske har du længe tænkt på, at en seniorbolig da egentlig lyder meget attraktiv. Der er mange nybyggerier i gang i hele landet, som nu udbydes som seniorboliger. Men hvordan fungerer en seniorbolig og hvordan kommer man i betragtning til en selv?  Seniorboliger bygget som række- eller ... Læs mere »

Optimer dit køkken

Dette indhold er sponsoreret De fleste bruger mange timer i deres køkken når der skal laves aftensmad, madpakker, spises morgenmad og så videre. Derfor er det også skønt at have et køkken, som du kan føle dig godt tilpas i, og som fungerer optimalt. Alt efter størrelsen af dit køkken, kan det være svært at få det hele til at ... Læs mere »

Malermesterens fem gode råd

FEATURED: https://pixabay.com/da/photos/paint-bl%C3%A5-wall-glansl%C3%B8se-roller-1262591/ Hvis du står og skal til at male dit hus eller din nye lejlighed, så får du her malermesterens fem gode råd til, hvordan du kommer godt i mål med dit projekt. Hvis dit hus eller din lejlighed trænger til fornyelse, så kan det være en god ide at forny hjemmet med nogle smukke nye farver på væggene. ... Læs mere »

Bolig: Lysets betydning for din sundhed

To unge mennesker kigger ud af vinduet for at få luft og lys

Det er en universel sandhed, at dagslys er vigtigt for vores samlede helbred. Dertil vides det, at jo ældre man bliver, desto mere opmærksom bør man være på at få den rette mængde lys. Læs her, hvad du skal være opmærksom på, når det kommer til lysets betydning for sundhed og velvære i boligen. Overvejer du at optimere din bolig ... Læs mere »

Byggesagkyndig – Få den bedste pris på en byggesagkyndig!

Det kan være en stor mundfuld at skulle gå i gang med et byggeprojekt. Hvor starter du lige? Hvad er de rette procedurer? Og hvordan kan du nogensinde få overblik over alle projektets aspekter, hvis du er helt alene? Heldigvis er der råd for dette! Du kan nemlig få hjælp fra en byggesagkyndig, der hjælper dig med alt det praktiske ... Læs mere »

Plantekasser i træ

Sådan får du et godt lys i dit værksted - En nem guide

Dette indhold er sponsoreret   Når det gode vejr nærmer sig, kan man dufte nyslået græs, når man vader gennem villakvarterer. I byen sker der også en udvikling, hvor byen begynder at føles grønnere og mere ren i luften. De gode følelser, som det grønne vækker i os, kan man med fordel fremkalde i sit eget hjem. I de måneder, ... Læs mere »

3 råd til køb af byggegrund

Drømmer man om at købe en grund, hvorpå man kan bygge et nyt hjem fra bunden, så er der en række regler og juridiske aspekter man skal tage højde for. En grund er nemlig sjældent bare en grund, hvor du kan påbegynde byggeprojektet så snart du overtager den. Der kan være forskellige forhold der gør at dit byggeprojekt går i ... Læs mere »

Få drømmehuset

Dette indhold er sponsoreret   Et hus er et hjem. Det er her, hvor hygge, afslapning og gode stunder foregår. Og det er her, hvor der er plads til både venner og familie. Det er for mange samlingspunktet, og det er derfor vigtigt, at man finder det perfekte hus. Et hus er dog ofte dyrt, men heldigvis er der hjælp ... Læs mere »