Forside - Byggeri

Byggeri

Malermesterens fem gode råd

FEATURED: https://pixabay.com/da/photos/paint-bl%C3%A5-wall-glansl%C3%B8se-roller-1262591/ Hvis du står og skal til at male dit hus eller din nye lejlighed, så får du her malermesterens fem gode råd til, hvordan du kommer godt i mål med dit projekt. Hvis dit hus eller din lejlighed trænger til fornyelse, så kan det være en god ide at forny hjemmet med nogle smukke nye farver på væggene. ... Læs mere »

Bolig: Lysets betydning for din sundhed

To unge mennesker kigger ud af vinduet for at få luft og lys

Det er en universel sandhed, at dagslys er vigtigt for vores samlede helbred. Dertil vides det, at jo ældre man bliver, desto mere opmærksom bør man være på at få den rette mængde lys. Læs her, hvad du skal være opmærksom på, når det kommer til lysets betydning for sundhed og velvære i boligen. Overvejer du at optimere din bolig ... Læs mere »

Byggesagkyndig – Få den bedste pris på en byggesagkyndig!

Det kan være en stor mundfuld at skulle gå i gang med et byggeprojekt. Hvor starter du lige? Hvad er de rette procedurer? Og hvordan kan du nogensinde få overblik over alle projektets aspekter, hvis du er helt alene? Heldigvis er der råd for dette! Du kan nemlig få hjælp fra en byggesagkyndig, der hjælper dig med alt det praktiske ... Læs mere »

Plantekasser i træ

Sådan får du et godt lys i dit værksted - En nem guide

Dette indhold er sponsoreret   Når det gode vejr nærmer sig, kan man dufte nyslået græs, når man vader gennem villakvarterer. I byen sker der også en udvikling, hvor byen begynder at føles grønnere og mere ren i luften. De gode følelser, som det grønne vækker i os, kan man med fordel fremkalde i sit eget hjem. I de måneder, ... Læs mere »

3 råd til køb af byggegrund

Drømmer man om at købe en grund, hvorpå man kan bygge et nyt hjem fra bunden, så er der en række regler og juridiske aspekter man skal tage højde for. En grund er nemlig sjældent bare en grund, hvor du kan påbegynde byggeprojektet så snart du overtager den. Der kan være forskellige forhold der gør at dit byggeprojekt går i ... Læs mere »

Få drømmehuset

Dette indhold er sponsoreret   Et hus er et hjem. Det er her, hvor hygge, afslapning og gode stunder foregår. Og det er her, hvor der er plads til både venner og familie. Det er for mange samlingspunktet, og det er derfor vigtigt, at man finder det perfekte hus. Et hus er dog ofte dyrt, men heldigvis er der hjælp ... Læs mere »

Begynd dit byggeprojekt stærkt med den bedste rådgivning

Annonce Allerede når man har besluttet sig for at starte sit byggeprojekt, opstår der ofte en vis forvirring og usikkerhed. Der er utroligt mange ting at tage hensyn til, og hvis ikke man før har stået i denne situation, kan det være en utroligt stressende proces. Undgå usikkerhed med MMAKE byggerådgivning Et byggeprojekt er en lang proces, og undervejs er ... Læs mere »

Spar penge på møbler ved at bygge dem selv

byg-selv-møbler

Trænger din stue til en opgradering med nye møbler? Men har du ikke råd til at skifte samtlige møbler ud med nogle nye? Så kan det at bygge dine egne møbler selv være vejen til at få nogle nye og flotte møbler til stuen på. Hvilke møbler du med fordel kan bygge selv ganske nemt og enkelt, bliver du klogere ... Læs mere »

Soveværelset – danskernes nye yndlingsrum

Vi danskere bruger i stigende grad penge på at opgradere soveværelset til et opholdsrum, som vi gerne vil vise frem og gerne vil bruge mere tid i. Nybyggeri skubber til vores opfattelse af soveværelset Tidligere var soveværelset ikke et rum, man gav nogen som helst opmærksomhed. Det var bare et rum, man lukkede døren ind til, fordi der sjældent var ... Læs mere »

Sådan gør du din varmekilde rent med en askestøvsuger

Uanset din varmekilde, skal du huske at den skal gennemgås en gang om året. Hvis den bliver serviceret jævnligt, forlænger du varmekildens levetid. Endvidere opdager du i tide, hvis der er dele der, er i stykker eller bare trænger til en udskiftning. Du kan hjælpe lidt til selv, ved at holde den ren og velplejet. Pas og plej din varmekilde ... Læs mere »