Forside - Byggeri

Byggeri

Soveværelset – danskernes nye yndlingsrum

Vi danskere bruger i stigende grad penge på at opgradere soveværelset til et opholdsrum, som vi gerne vil vise frem og gerne vil bruge mere tid i. Nybyggeri skubber til vores opfattelse af soveværelset Tidligere var soveværelset ikke et rum, man gav nogen som helst opmærksomhed. Det var bare et rum, man lukkede døren ind til, fordi der sjældent var ... Læs mere »

Sådan gør du din varmekilde rent med en askestøvsuger

Uanset din varmekilde, skal du huske at den skal gennemgås en gang om året. Hvis den bliver serviceret jævnligt, forlænger du varmekildens levetid. Endvidere opdager du i tide, hvis der er dele der, er i stykker eller bare trænger til en udskiftning. Du kan hjælpe lidt til selv, ved at holde den ren og velplejet. Pas og plej din varmekilde ... Læs mere »

Hav styr på reglerne om ombygning af andelsboliger

Der er en række regler, man skal være opmærksom på, hvis man ønsker at foretage ombygninger eller forbedringer af sin andelsbolig, og det er derfor vigtigt at holde øje med gældende lovgivning om andelsboliger. Du kan også få en hurtig oversigt over de vigtigste regler her. Disse ombygninger må du foretage Bor du i en andelsbolig, kan du ikke ombygge ... Læs mere »

Tilbud på mureropgaver i Nordsjælland

murermester

Murerarbejde er en af grundstenene indenfor håndværk og entreprise, og essentielt for et hus’ udseende – både inde og ude. Det er dog de færreste der selv kaster sig ud i at begynde at mure, da det ofte kan være en omfattende opgave. Det er også vigtigt at murerarbejde bliver udført korrekt, da dårligt udført arbejde kan betyde alt fra ... Læs mere »

Spar penge og energi i din byggeproces

Er du i fuld gang med at planlægge dit næste byggeprojekt, eller måske du er klar til at gå i gang? Der er mange overvejelser, der følge med en byggeproces, og hvis ikke du får taget de rigtige beslutninger, så kan det komme til at koste dig dyrt i sidste ende. Vi kommer med vores gode råd til, hvordan du ... Læs mere »

De rette arbejdssko er forudsætningen for en god arbejdsdag

Har I gang i det hele store ombygningsprojekt af huset? Måske er I ved at bygge til eller bare renovere det nuværende hus, så I får en moderne og optimal bolig, der passer til hele familien. Ombygning af huset kan være ret tidskrævende, og hvis I selv hjælper til med ombygningsarbejdet, er det helt essentielt at have noget ordentligt fodtøj, ... Læs mere »

Byggeprojekter med fokus på klimaet

Klimaet er under større pres end nogensinde før. Det er derfor også vigtigere end nogensinde før, at alle gør en aktiv indsats for at være så klimavenlige som overhovedet muligt. Det gælder både i hjemmet og på arbejdspladsen. Alle klimavenlige tiltag kan gøre en forskel for den nuværende situation.  Det gælder også i byggebranchen. Har du en virksomhed, som gør ... Læs mere »

Byggeideer: Ombyg dit hus i bedste stil

Mode kommer og går. Men hvordan får man bygget sit hus, eller ombygget det, i bedste stil, så det aldrig behøver ændres igen. Her kommer guiden til, hvordan du ombygger huset og får det bedste inventar. Læs mere »

Planlæg dit byggeprojekt med disse tips

Er du klar til at gå i gang med dit næste store byggeprojekt, bør du først og fremmest bruge tid på at planlægge det hele. Selvom planlægning ikke er den sjoveste aktivitet, bør det ikke være noget, man vælger at nedprioritere. Planlægningsfasen vil ofte tage lige så lang tid som udførelsesfasen, hvilket man må affinde sig med. De vigtigste trin ... Læs mere »

Totalentreprise – Få overblikket over dit byggeprojekt

Når du skal i gang med et større byggeri og har brug for mange forskellige håndværkere, så er det vigtigt, at du finder det rette firma til at styre dit byggeprojekt herunder indgåelse af aftaler med underleverandører og håndværkere. Dette kan en totalentreprenør hjælpe dig med. Mangler du en totalentreprenør til at varetage dit byggeri? Så læs med her. Der ... Læs mere »