En bæredygtig hverdag

Bæredygtighed bliver mere og mere en del af vores hverdag, da vores verdenen står over for klimaforandringer, som påvirker hele jorden. Forandringer er derfor blevet en nødvendighed, for at komme klimaforandringerne til livs. Derfor kan de være en god ide at implementere bæredygtighed i de beslutninger du skal foretage, på den måde kan du hjælpe med at gøre en bæredygtig indsats mod klimaforandringerne. Bæredygtighed kan implementeres i en lang række tiltag, som du kan bruge i din hverdag, så du mindsker dig og din families CO2-udledning. Der handler om at være kreativ og prøve at tænke bæredygtighed ind i nærmest alting man foretager sig, køber eller når du skal afsted på ferie. Så hvis du har brug nogle gode råd til hvordan du kan handle bæredygtigt, så læs med her, hvor du får tre gode råd til en bæredygtig tankegang.

Bæredygtigt arbejdstøj der holder

Ens normale arbejdstøj kan skiftes ud med noget tøj, som er mere bæredygtigt. Her her kan det være en god ide at undersøge hvordan tøjet fremstilles. Bæredygtighed er vigtigt for nogle virksomheder, som har valgt at lave arbejdstøj som er bæredygtigt hele vejen, lige fra bomulden til produktionen. På den måde får du tænkt bæredygtighed ind i din påklædning, som gøre livet sikrere og mere bekvemt.

Bæredygtigt nybyggeri

Står du i den situation, at du skal til at bygge et nyt hus, så kan det være en fordel at tænke bæredygtighed ind i dit nybyggeri. Ved at man står med et nybyggeri projekt, har den fordel at du kan have en miljøbevidst tilgang til byggeriet, helt fra bunden af. Her kan man gå ind og vælge de mest bæredygtige materialer i form af lavenergivinduer, høj isoleringsstandard i huset og zoneopdelt gulvvarme, på den måde får du tænkt bæredygtighed ind i dit drømmehus.

Skift kødet ud med grøntsager

Det råd, er noget vi hører tit, at man burde skrue ned for indtagelsen af kød og skrue op for indtagelsen af grøntsager. Dette betyder derfor ikke, at man skal stoppe helt med at spise kød, men bare en god ide, at have et par kød fridage om ugen, så man spare på den CO2-udledning kød udskiller. Dette råd kan du nemt implementere i din hverdag, ved at du kan udskifte kødet i retten med nogle af dine yndlings grøntsager eller komme bønner i din gryderet i stedet for. På den måde får du tænkt bæredygtighed ind i din hverdag. 

Skriv en kommentar