Få overblikket over kloakledninger med tv-inspektion

Oplever du problemer med din kloak, så kan det være, at du er udsat for et rotteangreb eller der er brug på kloakledningen. Hvis du har brug for hjælp til at få undersøgt din kloak, så kan det være at du skal gøre brug af en TV-inspektion. Læs mere her og find ud, hvordan du kan få inspiceret din kloak på en nem og hurtig måde.

Hvis du oplever problemer med din kloak i dit hus, så kan det være, at du skal få lavet en TV-inspektion af dit kloaksystem. Det kan gøres ret nemt og enkelt. Det er nemlig en moderne, sikker og meget effektiv måde at få undersøgt sine kloaksystemer på. Det foregår ved, at der bliver ført et kamera ned i kloakledningen og på den måde, kan man på en sikker måde undersøge de indvendige vægge i kloakrører. Man kan bruge en tv-inspektion ved mistanke om flere årsager blandt andet:

  • Brud på kloakledninger
  • Ejendomshandel
  • Problemer med afløb eller rør
  • Rotteangreb

Når dine kloakrør bliver undersøgt ved en tv-inspektion, så får du hurtigt og nemt identificeret årsagen til problemet. Du får også et godt overblik over omfanget af skaderne. Efterfølgende kan du få udarbejdet et tilbud, så du kan få udbedret skaderne og få en rapport over kloakrørenes tilstand. Hos Gottlieb A/S har de topmoderne udstyr med både spuleanlæg og stikkamera, som nemt og sikkert kan give et godt overblik over skaderne. Kameraet kan nemlig filme 360 grader og kan altså med ret stor præcision lokalisere skaderne uanset om det skulle være rotteangreb, brud på rørene, forskudte samlinger eller trærødder, der har gjort skade. Få hjælp til at lokaliserer dine kloakproblemer på en sikker måde. Hos Gottlieb A/S kan du altid kontakte en medarbejder og få uforpligtende samtale om netop dit problem og få et godt og effektivt forslag til en løsning.

Skriv en kommentar