Findvirksomhed.dk hjælper dig med at finde en kompetent håndværker

Her på BedreByg.dk følger vi meget med i, hvad der sker i bygge- og anlægsbranchen. Og en af de ting, der forleden fangede vores opmærksomhed var hjemmesiden www.findvirksomhed.dk. Denne hjemmeside har bl.a. til formål at gøre det lettere for den almindelige dansker at finde en lokal håndværker, der er medlem af en garantiordning. Og dette formål synes vi hos BedreByg.dk er et fornuftigt formål. Derfor har vi valgt at skrive et lille indlæg om det.

Hvad går det ud på?

Firmaet bag Findvirksomhed.dk har fra start haft i tankerne, at de vil skabe en hjemmeside, der vil gøre det lettere for forbrugerne at finde en lokal håndværker, der samtidig er med i en garantiordning. Og netop garantien for godt håndværk går de to ejere af firmaet meget op i.

Ejerne stammer selv fra byggebranchen og ved derfor, at det er så afgørende at lave et rigtig godt og tilfredsstillende arbejde, hvis kunden ønsker at bruge dig igen eller skal anbefale dig til andre. Derfor kan håndværkerfirmaer kun blive eksponeret på Findvirksomhed.dk, hvis de kan bevise, at de er medlem af en garantiordning.

Hvorfor skal man som håndværker tilmelde dig?

Som håndværker/håndværkerfirma skal du til tilmelde dig Findvirksomhed.dk, fordi det i fremtiden er her forbrugeren vil lede efter dig. Det er muligt at tilmelde sig et basic-medlemskab for 0 kr. Dette kunne være en udmærket ide for dig, der ønsker at prøve hjemmesiden af. Det er også muligt at tilmelde sig et VIP-medlemskab for 995 kr. om året. VIP-medlemsskaber giver dig en lang række fordele, der øger og effektiviserer din eksponering markant.

Har du spørgsmål til Findvirksomhed.dk?

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til Findvirksomhed.dk, så kan du benytte dig af nedenstående kommentarfelt. Mads Møller som er medejer af Findvirksomhed.dk er klar til at besvare dine spørgsmål – så spørg løs!