Hvad koster et nyt køkken? Se tre priseksempler

Går du og overvejer et nyt køkken til dit hjem, så kan der være forskellige muligheder for dig alt afhængig af hvor mange penge du har til projektet.

Prisen på et køkken afhænger af flere ting

Et nyt køkken er noget af det der koster flest penge at lave i hjemmet, hvis man ser bort fra badeværelserne. Det skyldes at der er en del hårde hvidevarer der skal tages med i beregningen, men ligesom med alt andet, findes der prisklasser og materialer til enhver pengepung.

Men hvad koster et nyt køkken egentlig? Der er overordnet set tre muligheder for at lave et nyt køkken og det er helt op til dig, hvad du mener der er behov for. Prisen på køkkenet vil selvfølgelig afhænge af størrelsen på selve køkkenet, fordi der helt normalt set vil foretrækkes så mange skabe og skuffer der er mulighed for at placere.

De tre priseksempler på et nyt køkken

Hvis du har et mindre køkken, kan du komme godt omkring for omkring 50.000-60.000 kroner. Denne pris er inklusive hårde hvidevarer der er sat ud fra en gennemsnitspris samt professionel montering af køkkenets skabe og skuffer. Mange der vil spare lidt ekstra, vælger dog at købe køkkenmodulerne og selv montere dem.

Er dit køkken af den mellem størrelse, så er der lidt flere udgifter til køkkenmoduler og monteringen af disse. Her vil prisen nogenlunde rende op i omkring de 70.000-75.000 kroner. Men igen er der god mulighed for at spare penge på f.eks. monteringen, hvis du ikke har ti tommelfingre selv.

Har du et køkkenareal af de større, vil der igen placeres flere skabe for at udnytte pladsen bedst muligt. Der er desuden kun stor gavn af en masse skabsplads i et køkken. Ved et større køkken kan du klare det med knap 100.000 kroner. Her er der sat lidt ekstra af til hårde hvidevarer.

Skriv en kommentar