Forside - Energi - Isolering

Isolering

Isolering af huset – her får du et overblik

Hvis du bygger nyt hus er isolering en essentiel del af arbejdet for at holde på varmen, undgå træk og spare på CO2-udledningen. Det samme kan siges, når du vælger at efterisolere et ældre hus. Dette øger tilmed husets værdi, og du vil helt sikkert opleve, at varmeregningen bliver mindre, da du ikke længere ”spilder” varme ved dårlig isolering. Men ... Læs mere »

Få styr på dit hjem op til jul

Alle elsker jul, men det er langt fra alle som elsker kulde. Hvis du er en af dem som ikke nyder kulde overhovedet, så kan det ødelægge hele julen, hvis dit hus trækker. Selvom du ikke har noget imod kulden, så kan det være en super god idé at sikre, at dit hus er i god stand, inden vinteren begynder. ... Læs mere »

3 gode råd til energioptimering af dit hus

Der er alt for mange husejere i Danmark, der fyrer for gråspurvene, fordi deres hus er utæt. Hvis dit hus ikke er energioptimeret, kan det koste dig rigtig mange penge om året. Det er dumme penge at betale, for det er relativt nemt at gøre noget ved det. Med ganske få forbedringer af dit hus, kan du spare mange penge ... Læs mere »

Skal du undersøge din hulmur?

Så er her en kort guide Du overveje at lave efterisolering af ydermuren? Det er også en af de nemmeste former for isolering. Er du i tvivl om hvad du skal undersøge, så har vi her samlet lidt information om hvad du skal undersøge inden du går i gang.  Hvad vil være essentielt at undersøge inden hulmursisolering? Et godt sted ... Læs mere »

Derfor kræver det danske vejr kælderisolering

Det danske vejr er som bekendt dybt utilregneligt. Grundet de mange klimaændringer kan vi ikke længere danne os nogen forventninger om, hvornår solen bør skinne og hvornår sneen vil falde. Der er dog en ting, som vi efterhånden kan værne os helt sikre om. Dagene med regn og storm er lange og de er fordelt over hele året. De mange ... Læs mere »

Isolering af gulv – Guide til effektiv gulvisolering

isolering af gulv

Vil du gerne undgå kolde fødder og influenza om vinteren? Så er isolering af gulv lige noget for dig. Ved at isolere dit gulv undgår du ikke kun sygdom, men du får samtidig også et varmere gulv, der sikrer dig et langt bedre indeklima samt en lavere varmeregning. At få foretaget en gulvisolering er på langt sigt en rigtig fornuftig ... Læs mere »

Efterisolering – begræns dit varmeforbrug

En efterisolering af huset kan i mange tilfælde vise sig at være en rigtig fornuftig løsning, hvis du gerne vil nedbringe dit varmeforbrug og dermed spare penge på varmeregningen. Udover at nedbringe dit varmeforbrug vil en efterisolering også give dig et markant bedre indeklima samt få dit hus til at stige i værdi. Der er mange fordele forbundet med en ... Læs mere »

Isolering kan reducere varmeregningen

Hvis du gerne vil effektivisere husets varmeforbrug, så kan du passende starte med at kigge på isoleringen. I mange tilfælde er en forbedret isolering den hurtigste (og faktisk også den billigste) måde at få en lavere varmeregning på. Her på BedreByg.dk har vi lavet guides til de forskellige isoleringstyper. De forskellige guides har til formål at forklare lidt om den ... Læs mere »

Loftisolering

Hvis du gerne vil nedbringe dit varmeforbrug og derved spare penge på varmeregningen, så er en efterisolering af loftet en glimrende ide. Da varmen som bekendt stiger op ad, er det meget vigtigt at have et loft, der er isoleret optimalt. Hvis ikke loftet er isoleret godt nok, vil varmen suse ud – og det betyder, at du kommer til ... Læs mere »

Hulmursisolering – spar på varmen

Husets vægge er typisk det svageste punkt hvad angår spild af varme. Derfor har rigtig mange danskere i løbet af de seneste par år fået udført en hulmursisolering, så de kan holde varmen inde og varmeregningen nede. Hulmursisolering er en relativ billig og hurtig løsning, der kan hjælpe dig med at spare på varmen fra dag ét. Rigtig mange huse, ... Læs mere »