Populære indretningstips til 2016

Hvordan er det nu lige det moderne hjem i 2016 skal se ud? Dette spørgsmål er der rigtig mange som stiller sig selv. Vi forsøger at besvare det i form af denne artikel.

I artiklen kan du finde mange forskellige tips og tricks til at indrette det moderne hjem i 2016. Du kan bl.a. læse om naturmaterialer, gulvlamper og ikke mindst pynt på væggene. Sæt dig godt til rette med blok og papir og lad dig inspirere af nedenstående tips.

Naturmaterialer er yderst populære i 2016

Ligesom sidste år er naturmaterialer igen meget populære at bruge i indretningen. Det vil sige, at du snildt kan placere pels i lænestolen, hænge grene op i loftet eller placere dem i vindueskarmen osv.

Derudover er naturfarver såsom kobber, zink, bronze, guld og lignende også meget populære at bruge i indretning. Derfor er det en ganske god ide at gå efter boliginteriør i disse farver, hvis du gerne vil have en indretning som bærer præg af et moderne udtryk.

Store gulvlamper oplever øget popularitet

Flere og flere vælger at indrette stuen med store gulvlamper – og med god grund. Gulvlamper er nemlig blevet uhyre populære i løbet af det seneste stykke tid. Populariteten skyldes især, at de først og fremmest giver et rigtig fint lys. En gulvlampes belysning giver typisk et hyggeligt og dæmpet lys til hele rummet – og det er lige præcis dét som er med til at skabe den eftertragtede hygge.

Hvis du gerne vil have en lampe ud over det sædvanlige, så kan du med fordel gå efter en designergulvlampe. Fordelen ved at vælge designerlamper er, at du får en lampe med en ”historie” bag sig. Derudover er kvaliteten ekstra høj og lampen kan med fordel fungere som en form for kunststykke i hjemmet.

Pynt på væggene

Pynt på væggene er bestemt ikke gået af mode. Herunder har vi samlet noget af det mest populære ”pynt” som du med fordel kan hænge op med henblik på at skabe en indbydende og moderne indretning.

Malerier

Malerier er fantastiske til at skabe en meget speciel stemning i et rum. For at skabe en god synergieffekt i dit rum, er det en god ide at vælge malerier som i en vis grad bærer præg af natur. På den måde kan maleriet og naturmaterialerne skabe en sindssyg god effekt i din indretning.

Retroplakater

Retroplakater har aldrig været mere populære end lige nu. Derfor er disse også oplagte at hænge op med henblik på at skabe en unik stil i dit hjem. Der findes et væld af forhandlere rundt omkring som har de vildeste og flotteste retroplakater til det moderne hjem. Prøv et par google-søgninger efter ”retroplakater” og du vil opleve, at der findes et væld af smukke udgaver.

Wallstickers

For ikke at glemme wallstickers: De er også med til at skabe en personlig og unik stil som din nabo kun kan misunde dig. Lige for tiden er det for eksempel uhyre populært at hænge et verdenskort op på en af stuevæggene. Måske det også er noget for dig? Du kan også overveje at finde et sejt citat at hænge op. Mulighederne er uden tvivl mange, når det gælder wallstickers.

Vi anbefaler at købe din wallstickers hos Wallstickerland. Wallstickerland findes i hele Skandinavien. Besøg dem på følgende hjemmesider:

Danmark: www.wallstickerland.dk

Norge: www.wallstickerland.no

Sverige: www.wallstickerland.se

Bliv klogere på hjemmet her.