Står du over for et byggeprojekt i din virksomhed? Det skal du vide

Hvis du går med overvejelser i form af et nyt byggeprojekt, med henblik på at optimere din virksomhed, skal du overveje flere forskellige parametre. Denne artikel kommer med to gode bud på omkostningsbesparende tiltag, du bør overveje, inden du går i gang med dit byggeprojekt.

Sådan kan du opnå et godt indeklima i din virksomhed

Et godt indeklima er altafgørende, når det kommer til et godt miljø i din bygning. Et godt indeklima afhænger af både lysforhold og ikke mindst en behagelig temperatur, som gør bygningen behagelig at opholde sig i for medarbejderne. Med et godt og optimalt indeklima, er der både mulighed for at øge bygningens værdi for medarbejdere såvel som ejeren.

Løsingen på at skabe et godt indeklima kunne være en solafskærmning af bygningen. Solafskærmningen består af aluminiumprofiler, også forstået som rammer, der nemt og enkelt monteres direkte på bygningens vindueskarme.

Opnå energibesparelse med solafskærmning

Med solafskærmning er det også muligt at opnå en energibesparelse, da du ved disse opnår både natsænkning og en bedre isolation af bygningen. Solafskærmningens rammer bliver automatisk styret af en indendørs motor, som tilpasser sig den pågældende klimasituation.

Rammerne fås i forskellige farver, overflader og materialer, så du selv kan vælge, hvilket design og udtryk, der er passende til netop din bygning. Dermed får du en solafskærmning, som er funktionelt forenet med det æstetiske, hvilket også har en stor betydning for udseendet af bygningen.

Se her og læs mere om, hvilke fordele en solafskærmning kan tilføre din bygning i fremtiden, samt hvordan de forskellige typer af solafskærmninger er opbygget og til præcist hvilket formål.

Få monteret nye armaturer og opnå en besparelse på længere sigt

Hvis du i forbindelse med dit byggeprojekt skal have monteret nye armaturer til håndvaske eller brusere, er det en god idé at vælge nogle med en vandbesparende funktion. Her er det en god idé at vælge nogle, som ikke drypper. På denne måde sparer du både penge på længere sigt, samtidig med at du beskytter miljøet.

Ydermere kan det være en god idé at vælge nogle amarturer i et enkelt og tidsløst design med henblik på, at de først skal udskiftes igen mange år ude i fremtiden.

Damixa fører både armaturer til håndvaske og brusere. Deres produkter er både holdbare og nemme at benytte, da kvaliteten er i top. Damixa fører i øvrigt reparationssæt samt diverse tilbehør til VVS artiklerne – og det hele findes hos XL-BYG.

Inden du går i gang med dit byggeprojekt, er det derfor vigtigt at overveje, hvor det er muligt at opnå besparelser, både i forhold til forbruget af energi og vand men også i forhold til miljøet.

Held og lykke med dit byggeprojekt!