TIP: Få et gratis energitjek af Jydsk Tagteknik

Nu nærmer vinteren sig med hastige skridt. Det betyder, at forbruget af varme stiger og varmeregningen bliver større måned for måned. Hvis du er en af de mange tusinde danskere, der er træt af at skulle betale for meget i varme, så er der faktisk hjælp at hente – også er den i øvrigt gratis.

Få et gratis energitjek af Jydsk Tagteknik

Jydsk Tagteknik tilbyder at sende en ekspert ud til dit hus for at give dig et komplet energitjek. Med dette uforpligtende energitjek er det muligt at finde eventuelle kuldebroer og andre former for varmespild, der er med til at gøre din varmeregning større. Dette energitjek er 100% gratis og du er altså ikke forpligtet til noget som helst ved at få udført tjekket.

Ideelt for dig der vil spare på varmeregningen

Hvis du længe har gået og spekuleret over om du kunne spare nogle penge ved at energirenovere dit hus, så er dette gratis energitjek lige noget for dig. Med et energitjek udført af en fagkyndig fra Jydsk Tagteknik, kan du meget hurtigt finde ud af, hvor dit hus halter og hvor mange penge du ca. kan spare pr. år.

Her kan du nemt og gratis få overblik over dine muligheder, og uforpligtende bestille energi tjek

VIDEO: Se hvordan et gratis energitjek fungerer

Energirenoveringen af boligen er en fantastisk investering, der ikke bare mindsker forbruger af varmen, men i den grad også får din bolig til at stige i værdi. Ved at energirenovere boligen minimerer du varmeregningen – og det har en positiv effekt på boligens værdi.

Det er muligt at spare mange penge ved bl.a. at efterisolere sine hulmure samt anskaffe sig et par nye og energivenlige vinduer. Typisk er en efterisolering af hulmuren tjent hjem igen på et par år afhængig af husets størrelse. Hvis du vil læse mere om isolering, nye vinduer, varmepumper, regnvandsanlæg og lignende, så klik  dig ind på vores forside, hvor vi har lavet en stor oversigt over de artikler vi har. Du kan også benytte dig af vores menubar øverst på siden, hvor vi har vores artikler listet.