Vil du gerne spare mange penge på dit boligsalg?

Det her indlæg handler ikke så meget om byggeri, anlæg og lignende, men derimod om boligsalg. Indlægget er især værd at læse for dig, der overvejer at sælge din bolig – uden en ejendomsmægler. Altså det man populært kalder for et “selvsalg”.

Hvis du kan svare ja til overskriften herover, så har du god grund til at læse med her. For i dette indlæg kan du nemlig få ”nøglen” til at spare rigtig mange penge på dit boligsalg.

Har du overvejet at droppe ejendomsmægleren?

Nøglen til et meget billigt boligsalg er ganske enkelt at droppe ejendomsmægleren og tage sagen i egen hånd. En ejendomsmægler kræver et meget højt salær for at sælge din bolig. Derudover kommer der også en række andre omkostninger som er forbundet med boligsalget, hvilket betyder, at det lige pludselig løber op til at være mange penge du skal af med for at få solgt din bolig.

Med selvsalg af boligen sparer du det dyre salær. Selvsalgsmarkedet er et marked i rivende udvikling. Flere og flere danskere vælger at tage sagen i egen hånd, når det kommer til salg af bolig, da mulighederne for at spare mange penge er store. En ejendomsmægler skal typisk have mellem 100.000 kr. og 150.000 kr. for at sælge din bolig. Hvis du benytter dig af selvsalg vil det typisk kun koste dig mellem 18.000 kr. og 24.000 kr. afhængig af, hvordan du griber selvsalget an.

Selvsalg behøver slet ikke at være så svært

Nu tænker du sikkert, at det er meget svært at droppe ejendomsmægleren og gøre arbejdet selv, men det behøver faktisk ikke at være tilfældet. I dag er det nemlig muligt at markedsføre sin bolig meget målrettet på internettet for næsten ingen penge. Der findes et hav af markedsføringsmuligheder på internettet, der bare venter på at blive benyttet af dig, der gerne vil sælge boligen selv.

Kunne du tænke dig at læse en guide om selvsalg?

Hvis du overvejer at kaste dig ud i selvsalg, så ta’ endelig og læs den guide der findes på Selvsalgsguiden.dk. Den giver dig tre gode og effektive metoder til at markedsføre din bolig på. Derudover finder du også artikler, interviews med tidligere selvsælgere, tips og tricks.