VVS – Sådan sparer du penge på en VVS installatør!

Står du lige nu med en VVS opgave, og ønsker du at spare lidt penge på det arbejde, der skal udføres? Så kan du med fordel læsere videre herunder. Vi kommer med nogle gode tips til, hvordan du kan spare penge, næste gang du skal have udført en VVS opgave.

Der findes et hav af VVS firmaer, som ønsker at yde deres bedste for, at du bliver en tilfreds kunde. Typisk er det sådan, at man som forbruger benytter sig af det samme VVS-firma, når først man har fundet et selskab, der udfører arbejdet som ønsket. Derfor kan det godt betale sig at bruge lidt tid på at finde frem til det firma, hvor sandsynligheden for et godt og langvarigt samarbejde er størst.

Indhent tilbud på en VVS installatør

Det er i dag muligt at indhente et godt tilbud, hvis man ønsker at få udført noget VVS-arbejde, men ikke har en fast samarbejdspartner. Det er ganske nemt, og du skal faktisk blot følge nedenstående proces.

  • Du skal først og fremmest beskrive din opgave. Her er det vigtigt, at du er meget grundig i din beskrivelse, så du ikke risikerer, at der opstår usete forhindringer. Et VVS-firma vil nemlig tage udgangspunkt i den opgavebeskrivelse, som du leverer. Er beskrivelsen derfor mangelfuld eller udelader den på anden vis vigtig information, så risikerer du, at du får en forkert pris oplyst.
  • Herefter sender du din opgave i udbud.
  • 3 forskellige firmaer vil nu komme med et bud på din opgave.
  • Når ovenstående er sket, modtager du tilbuddene. Du kan herefter i ro og mag sammenligne disse tilbud og vælge det firma, du synes bedst om.

Det er vigtigt at understrege, at prisen ikke altid bør være en altafgørende faktor. Du skal også huske på, at arbejdet naturligvis skal udføres korrekt. Derfor bør du også mærke efter i maven i forhold til, hvad det er for et firma, der giver dig det mest kvalificerede bud. Selvom det måske koster nogle hundrede kroner ekstra, så kan det hurtigt vise sig, at det er pengene værd.

Et godt tilbud kan du have i indbakken efter få dage

Ovenstående proces behøver ikke tage lang tid. Når først du har beskrevet din opgave og sendt den i udbud, så vil du lynhurtigt modtage gode tilbud fra firmaer, der ønsker at tage sig af din opgave. Mange tror fejlagtigt, at processen tager flere måneder. Det kan faktisk klares indenfor en uge. Derfor kan du med fordel allerede ny påbegynde processen, hvis du har brug for at få udført VVS arbejde.

Pas på med at gøre det selv

Det kan være fristende at prøve at spare lidt penge på selv at klare nogle af opgaverne. Det skal man dog passe på med, medmindre man er stensikker på, hvad man igangsætter. Har du ikke den nødvendige erfaring, så risikerer du at gøre mere skade end gavn. I værste tilfælde kan det være med til at øge din VVS regning yderligere, hvilket du naturligvis ikke ønsker.

Skriv en kommentar