Der er penge at spare: fordele ved at lease trucks og materiel til dit lager

Ejer du en lille eller mellemstor lager- og logistik virksomhed, eller står du med et kommende projekt, der kræver kraftfuldt materiel, men kun for en begrænset periode? Hos Nordjyske Conmas er det muligt at vælge at lease det nødvendige materiel, og der er overraskende mange gode grunde til at overveje netop dén mulighed.

Bedre budgetsikkerhed og likviditet skaber værdi

Som udgangspunkt er der en lang række økonomiske fordele ved leasing af materiel, som for eksempel en kraftfuld gaffeltrucks

Først og fremmest opnår man med leasing en bedre budgetsikkerhed, end hvis man køber materiel på helt almindelig vis – som kontant eller via banklån. Dette skyldes blandt andet, at de udgifter, der typisk er forbundet med forsikring, vedligeholdelse, service, eventuelle reparationer og andre uforudsete udgifter tilfalder leasingselskabet, hvorfor man som leasingtager er bedre og mere sikkert stillet økonomisk.

En anden grund til, at man opnår en bedre budgetsikkerhed, er, at man ved leasing kun betaler en forudbestemt førstegangsydelse ved kontraktens indgåelse, og herefter indbetaler man en fast månedlig ydelse i den periode, som man anvender maskinen i.

Ved leasing binder man således en mindre kapital i sin gaffeltruck og øvrige materiel i forhold til at købe det fra nyt. Dette bevirker, at man i virksomheden får frigivet likviditet, som man kan bruges til andre investeringer, til drift, eller til at skabe værdi og vækst.

Betydelig større fleksibilitet 

Når man leaser en gaffeltruck eller andet materiel hos Conmas, udarbejdes selve kontrakten altid til ens behov som leasingtager. Ofte er der tale om fleksible aftaler, der kun løber over de måneder, man har behov for at anvende maskinen i. 

Når kontrakten udløber, er det muligt at forlænge den, eller også leveres trucken blot tilbage.

Det er imidlertid også muligt at skifte modellerne ud løbende eller efter kontraktudløb, så man altid har den nyeste gaffeltruck til disposition i sit arsenal. Det kan også være, at man ikke længere har brug for en truck med maksimal løftekapacitet, og at man i stedet for kan nøjes med at benytte en mindre maskine til den opgave, der nu står for døren.

Med andre ord får man nogle helt andre, fleksible muligheder, når man vælger at lease sit materiel. Samtidig undgår man at risikere, at man investerer en betydelig sum penge i maskiner, der bare kommer til at stå parkeret i hjørnet uden formål, og som man af den ene eller anden grund ikke kan få solgt videre.

Man er således langt bedre stillet økonomisk, når man vælger at lease sit materiel hos Conmas.

 

Skriv en kommentar