Forside - Uncategorized

Uncategorized

3 tips til effektiv rekruttering

VIrksomheder bruger uanede ressourcer på at rekruttere medarbejdere – og med god grund. For en vellykket rekrutteringsproces kan give høj værdi. Det er dog langt fra altid, at det ender sådan – for eksempel fordi rekrutteringsprocessen ender i en fejlansættelse. På den måde bliver rekrutteringen en overflødig ressourcesluger. Men sådan behøver det ikke at være. Vi giver 3 gode råd til en ... Læs mere »

Få styr på dit hjem op til jul

Alle elsker jul, men det er langt fra alle som elsker kulde. Hvis du er en af dem som ikke nyder kulde overhovedet, så kan det ødelægge hele julen, hvis dit hus trækker. Selvom du ikke har noget imod kulden, så kan det være en super god idé at sikre, at dit hus er i god stand, inden vinteren begynder. ... Læs mere »

3 gode råd til energioptimering af dit hus

Der er alt for mange husejere i Danmark, der fyrer for gråspurvene, fordi deres hus er utæt. Hvis dit hus ikke er energioptimeret, kan det koste dig rigtig mange penge om året. Det er dumme penge at betale, for det er relativt nemt at gøre noget ved det. Med ganske få forbedringer af dit hus, kan du spare mange penge ... Læs mere »

Guide til huskøb

Hvis du gerne vil sælge din lejlighed og i stedet købe et hus, hvor der er mere plads til dig og hele familien, så kan det være en god idé at få professionel køberrådgivning, så du er på den sikre side – og derfor hurtigt og smertefrit kan flytte ind i din nye drømmebolig. Læs med her og få tips ... Læs mere »

Er trappen beskidt – få lavet en god trappevask 

Det er trappen, der tager fra, hver gang vi går op og ned med mudrede, sjappede, sjaskede sko. Det efterlader ikke noget godt førstehåndsindtryk hos besøgende, og desuden kan det faktisk være skadeligt for din sundhed. Men med en professionel trappevask er du af med det problem. Læs med her!  Trapper er faktisk ikke bare sådan nogle, man går på for at komme fra A til B. Tit ... Læs mere »

Sådan giver du dit hjem et friskt udtryk

Synes du, at hverdagen godt kan blive trist og grå? Er du træt af at gå i de samme, gamle omgivelser? Vil du gerne inddrage noget nyt i dit liv? Så er tiden inde til at pifte dit hjem lidt op. Det kan gøre mirakler for dit mentale helbred, når du har et behageligt miljø at begå dig i. Giv ... Læs mere »

Julen er en højtid for indbrud – få tjekket låsen

I Danmark er julen en af de højtider, hvor der bliver begået flest indbrud. Det er ærgerligt at komme ind ad døren i juledagene til et hjem, som er blevet splittet fra hinanden, fordi indbrudstyve er sluppet ind. Det er derfor vigtigt, at huset er sikret med gode låse, så du ikke risikerer indbrud i hjemmet. På den måde kan ... Læs mere »

Gør din bolig attraktiv med en New Yorker væg

Dette indhold er sponsoreret   Hvis du kender til besværet med at få din bolig solgt, er du langtfra den eneste. Hver dag kæmpe mange mennesker en kamp for at kunne lukke et boligkapitel og rykke videre til det næste – både fysisk og mentalt. Ønsker du hjælp til at gøre din bolig mere attraktiv for mulige købere, så sælg ... Læs mere »

Tips til at lave et spillerum i 2020

Året 2020 har på mange måder sat fokus på indretning, og hvordan vi bruger vores indendørs rum. Vi har skulle sikre os, at vores rum var smarte, funktionelle og let kunne tilpasses vores individuelle behov, når det kommer til arbejde, træning og endda gaming. I denne artikel giver vi nogle tips og tricks til idégenerering til dit spilleværelse, og hvordan ... Læs mere »