Bolig- og byggeritendenser i 2016

Kunne du godt tænke dig at vide lidt om de bolig- og byggeritendenser som kommer i 2016? Selvfølgelig kunne du det! Læs indlægget og kom på forkant!

Naturen spiller stadig en stor rolle

Naturen spiller stadig en meget stor og vigtig rolle i forhold til boligindretningen i 2016. Det betyder, at du med fordel kan indrette dig med pels, blade, grene og naturmaterialer som marmor i 2016. Pels er meget populært lige for tiden. Derfor kan du købe pels og skind til boligen hos stort set alle forhandlere af boliginteriør.

Flere og flere vælger at bo i rækkehuse

Som det ser ud lige nu, så er der flere og flere som vælger at bo i et rækkehus. Dog er der ikke tale om verdens største stigning, men den er der! En af grundene til tendensen kan meget vel være, at det er billigere og nemmere at vedligeholde et rækkehus. Hos LR-HUS kan du se eksempler på rækkehuse, der netop er sat til salg.

Designlamper vinder stort indpas

Hvad angår indretning af boligen, så er der ingen tvivl om, at salget af designlamper kommer til at stige. Flere og flere har fået råd til de dyre lamper og har samtidig fundet ud af, hvor fantastisk en belysning de kan give.

Derudover er der også en vis signalværdi i at have en dyr lampe hængende over hovedet – og det er også noget som forbrugeren i 2016 kan lide. Hvis du gerne vil se eksempler på designlamper, så kan du med fordel klikke dig ind på LYYS.dk.

Mange bruger flere penge på boligrenoveringer

2016 bliver også året, hvor flere husstande bruger penge på boligrenoveringer og lignende. Der er for eksempel tale om energirenoveringer herunder nye vinduer, efterisolering og nyt tag. Derudover forventes det også, at flere og flere griber penslen og maler huset i nye og mere indbydende farver.

Vedvarende energi fylder også meget i 2016

Noget som for alvor også har rodfæstet sig i løbet af 2015 og som igen vil gøre det i 2016, det er det store fokus på vedvarende energi. Flere og flere boligejere vælger at investere i mere energivenlige løsninger, når det kommer til varme og lignende.

Det har bl.a. betydet, at salget af varmepumper og jordvarmeanlæg er eksploderet i løbet af den seneste stykke tid. Derudover går salget af solceller og solcelleanlæg også rigtig godt.

Denne tendens forventes at fortsætte i 2016. Derfor kan du som boligejer med fordel overveje om du ikke skal i gang med at spare nogle penge og i gang med at installere en varmepumpe eller lignende. Og du som forhandler skal i gang med at forberede dig på den store efterspørgsel, så du kan følge med tidens trend.