Er du og din bolig klar til sommeren 2016?

Læs med her og bliv klogere på om din bolig er klar til sommeren 2016. Du kan bl.a. læse om, hvordan du som boligejer kan spare penge og ikke mindst hvordan du får en behagelig temperatur i hjemmet om sommeren.

Har du overvejet at skifte energiselskab?

Rigtig mange boligejere genovervejer deres valg af energiselskab ved årsskiftet – og med god grund. Der er nemlig tit og ofte gode penge at spare ved at finde ud af om du nu har den rigtige udbyder af energi.

Priserne fra de forskellige energiselskaber er bestemt ikke ens, hvorfor det godt kan betale sig at undersøge om du betaler for meget – og du derfor bør finde et billigere selskab.

Natur Energi er et meget godt bud på et nyt energiselskab du med fordel kan læse mere om. De er kendte for at levere miljøvenlig energi til ganske konkurrencedygtige priser. Uden tvivl et kig værd hvis du alligevel er på jagt efter en ny udbyder af energi.

Et ventilationsanlæg kan være en god ide

Hvis sommeren for alvor er over os, så kan det være en god ide med et ventilationsanlæg. Det er nemlig ikke alle huse som er lige behagelige at opholde sig i, hvis der er 30 grader udenfor.

Derudover kan du også have bestemte rum som har det med at blive ekstra varme, hvilket er yderst irriterende, hvis der for eksempel er tale om et rum som stuen, hvor du opholder dig ekstra meget.

Læs mere om ventilationsanlæg her.

Med solceller kan du spare dig selv for mange penge

Hvorfor ikke udnytte solens stråler? Med et solcelleanlæg kan du drage stor fordel af solens stråler. Solceller giver dig nemlig uhyre billig energi. Så billig at du med et solcelleanlæg faktisk kan spare dig selv for rigtig mange penge på elregningen – og hvem vil ikke gerne det?

Mørklægningsgardiner kan hjælpe dig med at holde varmen ude

Hvis du ikke er så stor fan af et ventilationsanlæg, så har du også mulighed for at benytte dig af et andet trick. Dette trick kan for eksempel være mørklægningsgardiner. Med disse gardiner kan du holde varmen udenfor, hvilket gør temperaturen i rummet meget mere behageligt.

Derudover koster mørklægningsgardiner heller ikke i nærheden af, hvad et ventilationsanlæg koster. Derfor kan denne løsning være super god, hvis du for eksempel ikke har planer om at bruge det helt store beløb på at opretholde en god temperatur i boligen om sommeren.