Byggetilsyn forhindrer fejl i byggeriet

Hvis du og din familie er i gang med at bygge nyt hus f.eks. gennem et typehusfirma, så kan det være en rigtig god idé at vælge et byggetilsyn. Så I kan sikre jer, at I får et trygt og roligt byggeri. Læs med her og få tips til, hvorfor det kan være en god idé med et byggetilsyn ved jeres nybyggeri.

Hvis I hjemme hos jer er i gang med at bygge jeres drømmebolig, så kan det være en rigtig god idé at få et byggetilsyn, så I således er på den sikre side. Når man har et byggetilsyn, så vil der blive taget stikprøver i løbet af byggeriet, hvor der vil blive tjekker for kritiske dele og konstruktioner.

Det betyder blandt andet, at du kan sove lidt mere roligt om natten velvidende, at der er nogle professionelle, som holder øje med om dit nybyggeri nu også bliver opført efter alle gældende regler.

Det får du med et byggetilsyn

Der vil nemlig blive lavet løbende tilsyn under hele byggefasen og der vil blive lavet en rapport hver gang. På den måde kan du få et fint overblik over, at der ikke bliver skjult nogle ting eller at der forekommer byggesjusk. Hvis du gerne vil have et byggetilsyn, så kan følgende være inkluderet i prisen:

  • Tilsyn med fundament ifm. afstøbning og armering
  • Tilsyn med mur- og tagkonstruktion
  • Tilsyn af badeværelse
  • Gennemgang af huset inden aflevering

Hvis du bestiller et byggetilsyn, så udføres det af en uvildig byggerådgiver, som kun har dine interesse for øje i hele processen. Denne rådgiver kan altså hjælpe dig under hele byggeriet med alle de forskellige processer, der er under et nybyggeri. En rådgiver kan også hjælpe dig med en gennemgang af kontrakten eller forhandlingen, kontrollere de forskellige omkostninger, så de ikke løber løbsk eller gennemgå ting så som sikkerhed, sundhed og miljø.

Skriv en kommentar