Disse renoveringer kan øge din salgspris

Det kan i mange tilfælde betale sig at renovere sin bolig inden salg, da man kan øge salgsprisen så meget, at det overstiger de omkostninger, det har kostet at renovere sin bolig. Det viser en undersøgelse fra Realmæglerne. I denne artikel har vi listet 5 forskellige renoveringer op, som vil øge din salgspris på dit hus, inden du sælger det.

Renovering af fugtig kælder

Den første renovering som i den grad vil øge salgsprisen af dit hus, er en fugtig og ubrugelig kælder. Der er de færreste, der ønsker at købe en bolig, hvor et så stort projekt ikke er blevet fikset. Det er en stor mundfuld at købe en bolig, og derfor ønsker mange at de store ting spiller. I sær i Københavnsområdet vil en fugtig og dårlig udnyttede kælder være fordelagtig at investere i, da kvadratmeterne er superhøje. J-jensen.com kan hjælpe dig med at løse opgaven på en hurtig, miljøforsvarlighed og billig måde, så du kan med fordel tjekke dem ud, hvis du ønsker at affugte din kælder.

Et nyt eller ekstra badeværelse

Mange undersøgelser viser, at et lækkert badeværelse er en af de vigtigste ting for boligsøgende, når de er ude til boligfremvisningerne. Du kan derfor vælge at få renoveret dit badeværelse, så det indeholder alle de helt nye og moderne elementer.
Hvis du har et pulterrum på omkring 15 kvadratmeter kan du også ombygge dette rum til et badeværelse. Dette er dog kun nødvendigt, hvis din bolig kun har 1 badeværelse. I sær danske børnefamilier har et ønske om 2 badeværelser, da en enkelt bliver trængt i morgen travlheden. Boligundersøgelsens fra Realmæglerne viser, at det mest er i hovedstadsområdet, at det kan betale sig at renovere et nyt badeværelse.

Udskiftning af vinduer

Helt nye vinduer er populært blandt de mange boligsøgende. Hvis en bolig ikke har nye vinduer, kan det hurtigt betyde et stort nedslag i prisen, da de boliginteresseret så vil være nødt til selv at skifte dem på et tidspunkt. Hvis du vil have de bedste vinduer på markedet, kan du med fordel søge hjælp fra danske-vinduer.dk. Alle deres vinduer har ekstra sikrede låsemekanismer, så det vil tage en indbrudstyv ca. 20 gange mere tid at bryde end i din bolig end ved et almindeligt vindue. Desuden er danske-vinduer.dk også utrolig konkurrencedygtige på prisen.

Et prisvenligt køkken

Hvis din bolig har et gammelt og slidt køkken, som ikke føles hyggelig at lave mad, kan i overveje om i bør skifte det. Man behøver nødvendigvis ikke at skifte køkkenet til det dyreste og mest moderne på markedet, man kan øge boligens salgsværdi nok ved bare at få indsat et lavpriskøkken. Mange vil 100 gange hellere have en billigt køkken end et nedslidt køkken.

Forhåbentligt kunne du bruge disse tips til at blive klogere på, hvordan du kan øge din salgsværdi i din bolig ved et par renovationer af din bolig. Måske du endda får lyst til at blive boende der. Du kan altid på hjælp til at sælge din bolig på hos erfaren-boligadvokat.dk. De vil være din sparringspartner i alle boligkøbets faser.

Skriv en kommentar