Forside - Hus

Hus

3 råd til køb af byggegrund

Drømmer man om at købe en grund, hvorpå man kan bygge et nyt hjem fra bunden, så er der en række regler og juridiske aspekter man skal tage højde for. En grund er nemlig sjældent bare en grund, hvor du kan påbegynde byggeprojektet så snart du overtager den. Der kan være forskellige forhold der gør at dit byggeprojekt går i ... Læs mere »

Hvorfor er algerens nødvendigt?

Det fugtige klima her i landet betyder at algevækst er særligt udbredt. Som husejer kæmper man en hård kamp mod algerne, og det kan være næsten umuligt selv at vinde kampen. Professionel hjælp skal der til, men hvorfor er det egentlig nødvendigt?   Her får du en gennemgang af hvorfor det frarådes at lade algerne gro vildt på facader, terrasse ... Læs mere »

Sådan gør du brug af din loftsplads mere effektivt

Loftrum er typisk et af de steder, der ender op med at blive brugt til opbevaring, da mange ofte ikke ved, hvordan de kan optimere pladsen og bruge den mere effektivt. I denne artikel er vi her dog til at vise dig, hvordan du kan udnytte dit loftsrum mere optimalt og få langt mere ud af det, end du måske ... Læs mere »

Sådan kan ny indretning skabe nyt liv i kælderen

Traditionelt set har kælderen ikke været brugt som aktiv plads i et hjem. I gamle dage blev det normalt brugt til opbevaring til værktøj, madvarer eller en masse andre ting, som man ikke kunne have liggende fremme på samme vis. Nu til dags ser det helt anderledes ud. Kælderen er en integreret del af vores hjem. Der er dog stadig ... Læs mere »

3 gode råd til dig, der overvejer at købe et håndværkertilbud

Der kan være en række fordele ved at købe en nærmest faldefærdig bolig og selv forvandle den til ens drømmehus. Det giver dig mulighed for at sætte dit eget præg på boligen, og du har mulighed for at tilpasse den til netop dine behov, krav og ønsker. Der kan dog også være en bagside af medaljen – her får du ... Læs mere »

Få hygge i stuen med en biopejs

Kunne du godt tænke dig at få skabt noget mere hygge i din stue derhjemme? Det kan man naturligvis gøre på mange forskellige måder, men hvis du virkelig vil have en gennemført løsning, bør du investere i en biopejs. Der er ikke noget mere hyggeligt end at kigge ind i flammerne om aftenen og høre lyden af den knitrende ild. ... Læs mere »

Sådan gør du din varmekilde rent med en askestøvsuger

Uanset din varmekilde, skal du huske at den skal gennemgås en gang om året. Hvis den bliver serviceret jævnligt, forlænger du varmekildens levetid. Endvidere opdager du i tide, hvis der er dele der, er i stykker eller bare trænger til en udskiftning. Du kan hjælpe lidt til selv, ved at holde den ren og velplejet. Pas og plej din varmekilde ... Læs mere »

Nyd livet med wellness

Har du mod på at kaste dig over et byggeprojekt derhjemme? Og har du behov for mere afslapning i løbet af din hverdag? I så fald bør du overveje at lave dit eget lille wellnesscenter derhjemme med skønne wellnessprodukter. Forestil dig, hvordan det må føles at komme hjem efter en lang og hård dag på arbejdet, og så kan du ... Læs mere »

Dannebrogsvinduer hitter for tiden

Skal du i gang med at bygge din helt egen bolig, og skal du blandt andet vælge nye vinduer og døre? I så fald er du helt sikkert interesseret i at vide, hvad der hitter netop nu. Når det kommer til vinduer, hitter de helt klassiske dannebrogsvinduer for tiden. Men hvad er dannebrogsvinduer egentlig, og hvorfor er de så populære ... Læs mere »

Hussalg: Sådan sælger du din bolig

Er du i gang med at forsøge at sælge dit hus? Vil du gerne vide, hvad du selv kan gøre for hurtigst muligt at få solgt din bolig? Så læs med her. Her får du nemlig en række tips til, hvordan du kan sikre dig, at du får solgt dit hus. Din bolig sælger ikke sig selv Det er ikke ... Læs mere »