Forside - Hus

Hus

Tre gode råd til dig, som gerne vil give din terrasse nyt liv

Der kan være mange gode grunde til, at du gerne vil give din terrasse nyt liv. Måske er du lige flyttet i dit nye hjem, og stilen passer ikke til den, som du holder af? Eller måske vil du gerne have mere plads på din terrasse til flere gæster, så i alle kan nyde sommeren i haven? Uanset grunden til, ... Læs mere »

Den rette dør kan gøre dit hjem smartere

Vi har allesammen døre i vores hjem, det er uanset om vi bor i en lejlighed i byen, eller i hus ude på landet. Fælles for os alle er nok, at vi måske ikke skænker disse døre, den helt store tanke, for en dør, er ikke bare en dør. Med det rette valg af dør, kan du ikke bare gøre ... Læs mere »

Sådan forbereder du dig til dit næste gør det selv projekt

Dette indeholder sponsoreret indhold  Vi kender alle det med at vi har nogle projekter, vi drømmer om at få ført ud i livet. Det kan være store eller små projekter, som man kan gå og hygge sig med. Men det kan være svært at få ført ud i livet, når man skal gøre det selv. Hvis man ikke er vant ... Læs mere »

3 råd til køb af byggegrund

Drømmer man om at købe en grund, hvorpå man kan bygge et nyt hjem fra bunden, så er der en række regler og juridiske aspekter man skal tage højde for. En grund er nemlig sjældent bare en grund, hvor du kan påbegynde byggeprojektet så snart du overtager den. Der kan være forskellige forhold der gør at dit byggeprojekt går i ... Læs mere »

Hvorfor er algerens nødvendigt?

Det fugtige klima her i landet betyder at algevækst er særligt udbredt. Som husejer kæmper man en hård kamp mod algerne, og det kan være næsten umuligt selv at vinde kampen. Professionel hjælp skal der til, men hvorfor er det egentlig nødvendigt?   Her får du en gennemgang af hvorfor det frarådes at lade algerne gro vildt på facader, terrasse ... Læs mere »

Sådan gør du brug af din loftsplads mere effektivt

Loftrum er typisk et af de steder, der ender op med at blive brugt til opbevaring, da mange ofte ikke ved, hvordan de kan optimere pladsen og bruge den mere effektivt. I denne artikel er vi her dog til at vise dig, hvordan du kan udnytte dit loftsrum mere optimalt og få langt mere ud af det, end du måske ... Læs mere »

Sådan kan ny indretning skabe nyt liv i kælderen

Traditionelt set har kælderen ikke været brugt som aktiv plads i et hjem. I gamle dage blev det normalt brugt til opbevaring til værktøj, madvarer eller en masse andre ting, som man ikke kunne have liggende fremme på samme vis. Nu til dags ser det helt anderledes ud. Kælderen er en integreret del af vores hjem. Der er dog stadig ... Læs mere »

3 gode råd til dig, der overvejer at købe et håndværkertilbud

Der kan være en række fordele ved at købe en nærmest faldefærdig bolig og selv forvandle den til ens drømmehus. Det giver dig mulighed for at sætte dit eget præg på boligen, og du har mulighed for at tilpasse den til netop dine behov, krav og ønsker. Der kan dog også være en bagside af medaljen – her får du ... Læs mere »

Få hygge i stuen med en biopejs

Kunne du godt tænke dig at få skabt noget mere hygge i din stue derhjemme? Det kan man naturligvis gøre på mange forskellige måder, men hvis du virkelig vil have en gennemført løsning, bør du investere i en biopejs. Der er ikke noget mere hyggeligt end at kigge ind i flammerne om aftenen og høre lyden af den knitrende ild. ... Læs mere »

Sådan gør du din varmekilde rent med en askestøvsuger

Uanset din varmekilde, skal du huske at den skal gennemgås en gang om året. Hvis den bliver serviceret jævnligt, forlænger du varmekildens levetid. Endvidere opdager du i tide, hvis der er dele der, er i stykker eller bare trænger til en udskiftning. Du kan hjælpe lidt til selv, ved at holde den ren og velplejet. Pas og plej din varmekilde ... Læs mere »