Forside - Hus

Hus

Bolig: Inden du sætter havemøblerne ind

Vinteren står for døren og der er en række gøremål, som er gode at tage sig af, inden frosten for alvor kommer.  Mange vælger at stille deres havemøbler ind i slutningen af oktober. Men vi kan jo ikke nå det hele på én gang. Så der er stadig råd, hvis du ikke har nået det endnu. Vil du gerne sørge ... Læs mere »

Få opmagasineret dine ting, mens du bygger 

Der kan være masser af ting at holde styr på, hvis du skal flytte fra en bolig til en anden. Derfor kan det være rart at få sine ting opmagasineret i mellemtiden, så det hele går let og smertefrit, uden at man falder over sine egne ting. På den måde kan du også beskytte dine dyrebare møbler eller andre værdifulde ting, så de ikke bliver ... Læs mere »

Vidste du dette om eternittag?

Er du byggeinteresseret, så har du nok hørt om eternittage før. Den populære tagløsning bliver ofte valgt, fordi den har en meget lang holdbarhedstid. Men det kan være svært at afgøre selv, om taget trænger til en komplet udskiftning, eller om det bare skal repareres en smule. Læs med her hvis du vil vide mere om eternittage. Eternittage er meget ... Læs mere »

Mistænker du skimmelsvamp i dit hjem?

Mistænker du skimmelsvamp i dit hjem? så er det en god ide at reager hurtigt. Her kan du læse mere om skimmelsvamp, og hvad du skal gøre, hvis du mistænker skimmelsvamp i din bolig.  Er skimmelsvamp sundhedsskadeligt? Mange er i tvivl om, hvorvidt skimmelsvamp er sundhedsskadeligt eller ikke, men det korte, entydige svar, er at skimmelsvamp sagtens kan være sundhedsskadeligt. ... Læs mere »

Derfor bør du anskaffe dig termoruder

Har du hørt om termoruder før? Hvis ikke så er det på tide, at du lærer noget om dem. Læs med her for at lære mere om, hvordan termoruder fungerer, og hvorfor det kan være helt fantastisk for dig at anskaffe dem til dit hjem. Lavere varmeregning Termoruder sørger for at dit hjem er endnu bedre isoleret, og at varmen ... Læs mere »

Tre gode råd til dig, som gerne vil give din terrasse nyt liv

Der kan være mange gode grunde til, at du gerne vil give din terrasse nyt liv. Måske er du lige flyttet i dit nye hjem, og stilen passer ikke til den, som du holder af? Eller måske vil du gerne have mere plads på din terrasse til flere gæster, så i alle kan nyde sommeren i haven? Uanset grunden til, ... Læs mere »

Den rette dør kan gøre dit hjem smartere

Vi har allesammen døre i vores hjem, det er uanset om vi bor i en lejlighed i byen, eller i hus ude på landet. Fælles for os alle er nok, at vi måske ikke skænker disse døre, den helt store tanke, for en dør, er ikke bare en dør. Med det rette valg af dør, kan du ikke bare gøre ... Læs mere »

Sådan forbereder du dig til dit næste gør det selv projekt

Dette indeholder sponsoreret indhold  Vi kender alle det med at vi har nogle projekter, vi drømmer om at få ført ud i livet. Det kan være store eller små projekter, som man kan gå og hygge sig med. Men det kan være svært at få ført ud i livet, når man skal gøre det selv. Hvis man ikke er vant ... Læs mere »

3 råd til køb af byggegrund

Drømmer man om at købe en grund, hvorpå man kan bygge et nyt hjem fra bunden, så er der en række regler og juridiske aspekter man skal tage højde for. En grund er nemlig sjældent bare en grund, hvor du kan påbegynde byggeprojektet så snart du overtager den. Der kan være forskellige forhold der gør at dit byggeprojekt går i ... Læs mere »

Hvorfor er algerens nødvendigt?

Det fugtige klima her i landet betyder at algevækst er særligt udbredt. Som husejer kæmper man en hård kamp mod algerne, og det kan være næsten umuligt selv at vinde kampen. Professionel hjælp skal der til, men hvorfor er det egentlig nødvendigt?   Her får du en gennemgang af hvorfor det frarådes at lade algerne gro vildt på facader, terrasse ... Læs mere »