Er trappen beskidt – få lavet en god trappevask 

Det er trappen, der tager fra, hver gang vi går op og ned med mudrede, sjappede, sjaskede sko. Det efterlader ikke noget godt førstehåndsindtryk hos besøgende, og desuden kan det faktisk være skadeligt for din sundhed. Men med en professionel trappevask er du af med det problem. Læs med her! 

Trapper er faktisk ikke bare sådan nogle, man går på for at komme fra A til B. Tit og ofte er trapperne det første, vi ser, når vi entrerer en bygning. De skaber førstehåndsindtrykket hos besøgende, og også hos potentielle kunder, hvis der er tale om en virksomhed. Derfor er en æstetisk og velplejet trappe afgørende, når nogen gæster en bygning. 

Gode grunde til at få professionel trappevask 

Hvis du ikke føler for selv at ligge på knæ og rengøre trinnene ét for ét, kan du få professionelle til at gøre det beskidte arbejde – og efterlade det skinnende rent. Det sætter Aamund & Wulff en stor stolthed i, så med trappevask københavn er du sikret et blændende resultat. 

En anden god grund til at vælge at få en professionel trappevask er, at du kan være sikker på, at dine trapper bliver behandlet skånsomt og med ekspertise. Det er faktisk en mindre videnskab at vaske trapper, for der skal tages højde for både belægning og grader af slittage, når der udvælges gulvrens og rengøringsartikler.  

Corona-venlig trappe  

Ud over æstetiske fordele, har en god trappevask faktisk også nogle sundhedsmæssige forcer. Og under Covid-19 er det værd at tage i betragtning. En ren trappe er nemlig afgørende for, hvordan bakterier og eventuel smitte trives. Med en dybdegående rengøring er du med til at holde København sikker – i det mindste i din egen opgang. Så ved at få vasket trappen kan du også få skinnende ren samvittighed i dit samfundssind. 

Skriv en kommentar